PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=331014}

Jak wytresować smoka

How to Train Your Dragon
2010
7,9 314 tys. ocen
7,9 10 1 313884
7,9 67 krytyków
Jak wytresować smoka
powrót do forum filmu Jak wytresować smoka

niezły

ocenił(a) film na 8

Smoki są zrobione fatalnie:( największym faną tych stworzeń filmu nie polecam, ale jeśli chodzi o fabułe to jest super, dialogi prześmieszne, a każdemu dziecku bardzo by sie spodobała nocna furia nasz smoczek z plakatów.

adams_18

Największym "faną"???
Smoki moim zdaniem wcale fatalnie nie były zrobione, wprost przeciwnie.

ocenił(a) film na 10
jedzoslaw

Raczej Fanatycy z zakutymi łbami, co jak smok nie wygląda jak tłusta przerośnięte jaszczurka z skrzydłami to filmu nie obejrzą xD Już raz to przechodziłam. Powiem tak stylów rysowania smoków jest multum. Chociażby różnica między wschodem i zachodem albo mitologiami. Im więcej się eksperymentuje tym bardziej obraz zostaje w pamięci.

Sama jestem ogromną fanką smoków i wszystkich dziwacznych kreatur( z Obcym na czele ). Próbuję wszystkich gier, książek czy komiksów z nimi w tytule. Co lepsze nawet jestem urodzona pod chińskim znakiem smoka. I tak smoki były powodem dlaczego poszłam na ten film. A mimo to projekty mnie strasznie się podobały. Ciekawe pomysły z oryginalnością. Namyśl mi przychodził Chrono Cross również za eksperymenty krytykowany: http://neojsite.pl/cc/59/Chrono_Cross_Smoki . Dlatego ten film jak najbardziej jest dla fanów^^

użytkownik usunięty
Ryuki

O! Jaszczurki?

ocenił(a) film na 7
Ryuki

Bo te smoki jakieś takie mało smokowate są;p
Jedynie ten na końcu mógłby uchodzić za pełnokrwistego smoka ale w takim bardzo dresowatym wydaniu - masa, krótki kark i znęca się nad mniejszymi od siebie;)