Jeśli tylko

If Only
2004
7,2 7,6 tys. ocen
7,2 10 1 7590
Jeśli tylko
powrót do forum filmu Jeśli tylko

film piękny

użytkownik usunięty

wzruszył mnie, i zaskoczył, sami pomyślcie czy jest wiele osób które zrobily by to co główny bohater, wiem ze to tylko fikcja ale daje do myślenia

ocenił(a) film na 6

Piekne zakonczenie. Szczerze mowiac - bylam totalnie zaskoczona. Bardzo pozytywnie.
Ale czy caly film jest godny az takich pochwal z jakimi spotkalam sie przed chwila czytajac niektore komentarze na forum!? wydaje mi sie ze nie.
Gora 6/10 z mojej strony

ocenił(a) film na 9
F_A_N_G

świetna gra Jennifer, i jej nie odkryty talent piosenkarski. Fabuła, świetna, myślałem z początku, że film skończy się happy endem, ale niestety tak nie było. Z drugiej strony, w pewnym momencie poczułem się jakbym ogladał final destination.
Szkoda, że nie mamy drugiej szansy, abyśmy mogli naprawić swoje błędy.

ocenił(a) film na 7
F_A_N_G

Mam bardzo podobne zdanie - piekne zakonczenie. Wlasnie dla niego warto film obejrzec, poniewaz jest zaskakujace i przepelnione emocjami, zwlaszcza kiedy glowny bohater (zapomnialam imienia) zaczyna zdawac sobie sprawe z tego co sie za chwile wydarzy. Uwielbiam te scene. Jednak reszta filmu jest raczej zwyczajna. Pierwsza polowa filmu dla mnie byla nudnawa, dopiero kiedy bohater dostal druga szanse film stal sie wart dalszego ogladania. Te zmaganie sie z losem czy przeznaczeniem ktore, mimo wszystko, zdawalo sie dazyc do utrzymania porzadku jaki pierwotnie mialo posiadac jest calkiem emocjonujace. Jednak drugi raz obejrzalam bym jedynie zakonczenie.

ocenił(a) film na 10
thalassa

hmm film przepiękny, a czy jego moc sprawdza będzie zawsze miała na mnie taki wpływ.. to się okaże... za jakiś czas.... kto choć nie uronił łzy, chyba nigdy nie był prawdziwie kochany...

Bardzo mi sie podobal, ale nie takiego zakonczenia sie spodziewalam... Wielka szkoda, ze glowny aktor zginal... Gdyby tylko ktos go posluchal...