PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10054313}

Jurassic World: Odrodzenie

Jurassic World: Rebirth
2025
5,6 8,7 tys. ocen
5,6 10 1 8658
4,8 19 krytyków
Jurassic World: Odrodzenie
powrót do forum filmu Jurassic World: Odrodzenie

Na trójkę dałem się nabrać, że będzie to film zrobiony z sercem i szacunkiem do oryginału. Tym razem nie wybiorę się do kina i ewentualnie obejrzę gdy będzie już w internecie.

adamadamus4466

Coraz gorzej z tymi seriami. I jeszcze ta blondyna

gosia_903

Bo trzeba wiedzieć kiedy powiedzieć w danej historii dość a nie kręcić i kręcić następne części do końca świata :)

Pasdzioch

Pierwsza część wcale nie była tak dobra. Moim zdaniem druga część (Upadłe Królestwo 2018) była jak do tej pory najlepsza. Może jeszcze powtórzą sukces, ale rozumiem trochę zatwardziałych zwolenników oryginału - z tym że minęło już 10 lat i efekty poszybowały w górę tak, że jedynkę ciężko się już ogląda.

NieMamSwojegoZdania

10? orginał został nakręcony 22 lata temu przez Spielberga a od 2015 to franczyza

Jakob_Garry

Seria Jurassic World jest od 2015 gościu. Sprawdź sobie.

NieMamSwojegoZdania

Na prawach franczyzowych wiec co jest niezrozumiałe w mojej wypowiedzi?

NieMamSwojegoZdania

Upadłe krölestwo było co najważniejsze mierne

lmlm_fw

co najważniejsze to było dobre i to bardzo

NieMamSwojegoZdania

Współczuję w takim bądz razie gustu

lmlm_fw

Nie ma problemu, ja tam cenię swój gust i możliwe że mam dzięki niemu więcej rozrywki niż Ty - a na pewno więcej rozrywki z dinozaurami. Współczuję ograniczeń.

NieMamSwojegoZdania

Nie mam żadnych ograniczeń,po prostu cenię sobie rozrywkę na trochę wyższym poziomie niż ten produkt

lmlm_fw

A to sorry skoro nie ograniczasz się do rozrywki na wyższym poziomie i też czerpiesz przyjemność z dinozaurów. Musiałem Cię źle zrozumieć.

lmlm_fw

Typowy troll bez życia

Hunter_34

Mówisz o sobie czy o kim konkretnie?

lmlm_fw

O tobie misiaczku

Hunter_34

A to niby dlaczego jestem trollem bez życia?Bo uważam,że ten film jest gówniany?

adamadamus4466

Nie chcę być niemiły ale nie rozumiem czemu hejtują 3 bo to dobry film nie raz jeszcze obejrze
Edit: sory  jak są błędy ortograficzne 

michal_musial_4

3 była słaba nawet jurrasic world był lepszy

Hunter_34

Nie zgadzam się z Tobą. Dla mnie cała seria Jurassic World to gorsza wersja Jurassic Park III z dodatkiem Transformerów. Zatem choć tylko trochę,  ale jednak dla mnie JP III lepsze od całej serii JW.

Marcin_T_filmweb

1 primo jurassic park lll był dobry 2 primo jurassic world>jurassic park

Hunter_34

Jurassic world to najlepsza część i vicewersa

adamadamus4466

Mówisz o tym Parku Jurajskim z 2001 roku?

adamadamus4466

Po czym wybrał się do kina

ocenił(a) film na 5
pigi90700

A kto powiedział, że oglądałem w kinie?

adamadamus4466

To chyba musiałeś oglądać jakąś kamerkę nagrywaną spod fotela. Najlepszy sposób na doświadczanie letniego blockbustera.

adamadamus4466

Wiem jak i gdzie szukać. Jedyna wersja w sieci na ten moment to CAM TS "1080p", ale realnie to pikseloza w 144p. Widziałem screeny i dosłownie minutę video, by sprawdzić stan tej bazarowej kopii. I na podstawie tego cuda oceniłeś film pełny efektów specjalnych na 5/10. Chłopa co nabrały własne oczy, że choćby ciut znośną wersję pobrał, a dostał najgorszą możliwą. xD Masochizm. 

A wystarczyło poczekać do 5 sierpnia, by wyszedł na VOD. 

https://www.dvdsreleasedates.com/movies/11853/jurassic-world-rebirth

adamadamus4466

raczej nie ma tu czy się chwalić zbytnio.

ocenił(a) film na 8
adamadamus4466

I żałuj.

adamadamus4466

nie oglądałeś więc nie masz prawa komentować

adamadamus4466

Nie widziałeś ale już ocena... Pozdro

ocenił(a) film na 6
adamadamus4466

Nie oglądałeś, a oceniasz?

adamadamus4466

Nie oglądał, ale komentuje... Ocenia nawet ... Żółć - najbardziej polskie słowo, jak widać nie tylko ze względu na pisownię.