Na trójkę dałem się nabrać, że będzie to film zrobiony z sercem i szacunkiem do oryginału. Tym razem nie wybiorę się do kina i ewentualnie obejrzę gdy będzie już w internecie.
Bo trzeba wiedzieć kiedy powiedzieć w danej historii dość a nie kręcić i kręcić następne części do końca świata :)
Pierwsza część wcale nie była tak dobra. Moim zdaniem druga część (Upadłe Królestwo 2018) była jak do tej pory najlepsza. Może jeszcze powtórzą sukces, ale rozumiem trochę zatwardziałych zwolenników oryginału - z tym że minęło już 10 lat i efekty poszybowały w górę tak, że jedynkę ciężko się już ogląda.
Nie ma problemu, ja tam cenię swój gust i możliwe że mam dzięki niemu więcej rozrywki niż Ty - a na pewno więcej rozrywki z dinozaurami. Współczuję ograniczeń.
Nie mam żadnych ograniczeń,po prostu cenię sobie rozrywkę na trochę wyższym poziomie niż ten produkt
A to sorry skoro nie ograniczasz się do rozrywki na wyższym poziomie i też czerpiesz przyjemność z dinozaurów. Musiałem Cię źle zrozumieć.
Nie chcę być niemiły ale nie rozumiem czemu hejtują 3 bo to dobry film nie raz jeszcze obejrze
Edit: sory jak są błędy ortograficzne
Nie zgadzam się z Tobą. Dla mnie cała seria Jurassic World to gorsza wersja Jurassic Park III z dodatkiem Transformerów. Zatem choć tylko trochę, ale jednak dla mnie JP III lepsze od całej serii JW.
To chyba musiałeś oglądać jakąś kamerkę nagrywaną spod fotela. Najlepszy sposób na doświadczanie letniego blockbustera.
Wiem jak i gdzie szukać. Jedyna wersja w sieci na ten moment to CAM TS "1080p", ale realnie to pikseloza w 144p. Widziałem screeny i dosłownie minutę video, by sprawdzić stan tej bazarowej kopii. I na podstawie tego cuda oceniłeś film pełny efektów specjalnych na 5/10. Chłopa co nabrały własne oczy, że choćby ciut znośną wersję pobrał, a dostał najgorszą możliwą. xD Masochizm.
A wystarczyło poczekać do 5 sierpnia, by wyszedł na VOD.
https://www.dvdsreleasedates.com/movies/11853/jurassic-world-rebirth