Kac Vegas

The Hangover
2009
7,3 737 tys. ocen
7,3 10 1 737084
6,5 61 krytyków
Kac Vegas
powrót do forum filmu Kac Vegas

4.5/10

ocenił(a) film na 7

jak zwykle filmy na filmwebie mja mocno zawyzone lub mocnozanizone oceny ale niedziwota skoro gro glosujacych to trole niemajace pojecia o kinie ale co sie dziwic jaki kraj takie spoleczenstwo film byl malo smieszny przynudzal takie flaki z olejem takim pozycjom jak komedia romantyczna, poznaj moich spartan czy sposob na blondynke niedorasta nawet do piet jw

ocenił(a) film na 7
arek2010

jeśli Twoim zdaniem poznaj moich spartan było lepsze to gratuluję poczucia humoru

ocenił(a) film na 8
arek2010

oh my god... poznaj moich spartan - no to krzyz na droge i powodzenia 'znawco' kina - niezle sie usmialem

Quentin_Tarantino

do prawdy? a ja uważam dokładnie tak samo jak Arek że Poznaj moich spartan jest świetną komedią a Kac Vegas to taki lekki filmik na sobotni wieczór więc krzyż na drogę raczej tobie by się przydał znawco od 7 bpleści :P

ocenił(a) film na 8
psotka2

stary ale ja mam to gdzies ;] kazdemu podoba sie co innego. po prostu jak widze uzasadnianie wysokiej oceny filmu takimi zajebczymi argumentami jak napisal ten trolek to mnie krew zalewa ;D swoja droga teraz wiem ze on tu jest trollem - predzej napisal posta ze chcialby obejrzec ten film ale ma pytanie - czy sa w nim gole cycki... tak wiec dalszy komentarz jest zbyteczny ;]

nie piszmy juz tu bo to bez sensu ;D dzieciak tylko sie podjara i 'pomarszczy fredzika' jak mlody Carlos z Kac Vegas ;D

Quentin_Tarantino

Po pierwsze stary to mozesz mowic do swojej matki wzglednie baby o ile wogule masz babe bo po twoich wypowiedziach mozna wnioskowac ze raczej nie ewentualnie jestes jakims zakompleksionym gimnazjalista co do argumentow Arka ma w nich sporo racji co zreszta sam potwierdzasz okazujac sie trolem po trzecie Arek nie jest trolem a juz na pewno pytanie o gole cycki jest jak najbardziej na miejscu zwazywszy ze ma zone i niechce ogladc innych cyckow Na koniec dobra rada odchamiej chlopcze bo madrzejszy juz niebedziesz pewnie bo rzadko debile madrzeją ale kultury mozna sie wyuczyc skoro jej z domu niewyniosles.

ocenił(a) film na 8
psotka2

o jaaaa co sie dzieje z tym forum... kolejne dziecko ma kilka kont i prowadzi dyskus samo ze soba, ewentualnie stara sie utwierdzic innych w przekonaniu ze mialo racje... hahaha no po prostu leje ze smiechu. Tobie za to proponuje udac sie do najblizszej biblioteki po kilka slownikow jezyka polskiego. Kiedy sie z nimi zapoznasz i cos z nich wyniesiesz moze pozwole Ci tu wrocic i cos napisac - ale nie obiecuje. A tym razem... zegnam, wylacz juz komputer i wyjdz na dwor...

ocenił(a) film na 9
Quentin_Tarantino

Sorki , że się włączę , ale nie mogę się powstrzymać .

Quentin , przeglądając Twoje ulubione filmy wnioskuję , że jesteś osobnikiem posiadającym dobry GUST , więc odpuść sobie dialog z gównżerią bo to i tak nie ma sensu .

Psotka , czy jak ci tam , twoje uzasadnienie dlaczego Arek nie chce oglądać "gołych cycków" jest rozbrajające - naprawdę się uśmiałem . Myślę jednak , że nie chodzi tu o żonę a o matkę , która mogłaby ewentualnie spuścić mu łomot lub też dać szlaban za oglądanie wyuzdanych scen :) Usiądź i zastanów się , czy 20 , 30 , 40 , 50 - paroletni mężczyzna byłby w stanie założyć na forum dotyczącym filmów post z zapytaniem o sceny z nagimi kobietami ... Jak dla mnie odpowiedź jest bardzo prosta .

Pozdrawiam

LordSerious

Ale żeś im dowalił tak się składa że znam osobiście arek2010 i psotkę i tak się składa że oni są młodym szczęśliwym małżeństwem, i z tego co również wiem leją na takich troli jak ty i tobie podobnych ;) z resztą ja też więc zamiast obrażać innych spójrz łachudro na siebie a ni lecz kompleksów na forach, musisz być wielkim niedorajdą życiowym i pewno dlatego przywalasz się do inteligentnych ludzi którzy do tego tworzą super zgraną parę i mają superprzyjaciół w tym moją skromną osobę, ale takie tępoty jak ty i tak muszą przecież gdzieś upuszczać swój jad który zbiera im się z niepowodzeń życiowych eh żal mi takich ludzi nieszczęśliwych jak ty i tobie podobnych troli:|

ocenił(a) film na 9
stefaniak_a

Nie wierze ... chciało cie się zakładać aż 3 konta ? Jesteś wytrwały :)

Po pierwsze nikogo nie obrażam .
Po drugie wnioskujesz , że jestem "niedorajdą życiowym" bo udzielam sie na forum , czy co masz konkretnie na myśli ?
Po trzecie w którym miejscu "upuszczam swój jad" ?
Po czwarte jestem bardzo szczęśliwym i spełnionym facetem :)

Z niecierpliwością czekam na odpowiedź z czwartego konta ;)

ocenił(a) film na 9
LordSerious

Wycofuję to co napisałem powyżej ... Przejrzałem kilka twoich postów - uważam , że nie ma sensu prowadzić z tobą dyskusji , w życiu nie naczytałem się tyle "buhahaha" , "żal.pl" już o kaleczeniu ojczystego języka nie wspomnę . Wybrałem za to kilka "perełek" :

Odnośnie filmu "Siedem" :

"Do piły sporo brakuje temu "arcydziełu"...............komentujcie buraki lol zbesztajcie mnie z blotem bo nie uwielbiam tego (F)ilmu a bardzo lubie Saw........"

Dom 1000 trupów :

"Jest to totalny ogniot podobnie jak smakosz (statek widmo nie widzialem i niemam zamiaru) ale do diabla Oszukac Przeznaczenie to jeden z najlepszych filmow wiec wyluzuj facet!"

Bękarty Diabła :

"ludzie ktorzy dali filmowi powyzej 4/10 wspolczuje bo musza miec strasznie zrytą psychę:)"

I na koniec złota myśl :

"ee tam wszystkie filmy powinny miec dubbing lub lektora"

Widzisz znawco kina i horrorów , tak się składa , że nie wszystkie . Często zdarza się tak , że film wiele traci poprzez lektora lub dubbing . Przykładowo Stanley Kubrick (jako znawca dobrego kina na pewno wiesz kto to jest) zastrzegł , że nie życzy sobie aby jego filmy były odtwarzane z lektorem .