jak zwykle filmy na filmwebie mja mocno zawyzone lub mocnozanizone oceny ale niedziwota skoro gro glosujacych to trole niemajace pojecia o kinie ale co sie dziwic jaki kraj takie spoleczenstwo film byl malo smieszny przynudzal takie flaki z olejem takim pozycjom jak komedia romantyczna, poznaj moich spartan czy sposob na blondynke niedorasta nawet do piet jw
jeśli Twoim zdaniem poznaj moich spartan było lepsze to gratuluję poczucia humoru
oh my god... poznaj moich spartan - no to krzyz na droge i powodzenia 'znawco' kina - niezle sie usmialem
do prawdy? a ja uważam dokładnie tak samo jak Arek że Poznaj moich spartan jest świetną komedią a Kac Vegas to taki lekki filmik na sobotni wieczór więc krzyż na drogę raczej tobie by się przydał znawco od 7 bpleści :P
stary ale ja mam to gdzies ;] kazdemu podoba sie co innego. po prostu jak widze uzasadnianie wysokiej oceny filmu takimi zajebczymi argumentami jak napisal ten trolek to mnie krew zalewa ;D swoja droga teraz wiem ze on tu jest trollem - predzej napisal posta ze chcialby obejrzec ten film ale ma pytanie - czy sa w nim gole cycki... tak wiec dalszy komentarz jest zbyteczny ;]
nie piszmy juz tu bo to bez sensu ;D dzieciak tylko sie podjara i 'pomarszczy fredzika' jak mlody Carlos z Kac Vegas ;D
Po pierwsze stary to mozesz mowic do swojej matki wzglednie baby o ile wogule masz babe bo po twoich wypowiedziach mozna wnioskowac ze raczej nie ewentualnie jestes jakims zakompleksionym gimnazjalista co do argumentow Arka ma w nich sporo racji co zreszta sam potwierdzasz okazujac sie trolem po trzecie Arek nie jest trolem a juz na pewno pytanie o gole cycki jest jak najbardziej na miejscu zwazywszy ze ma zone i niechce ogladc innych cyckow Na koniec dobra rada odchamiej chlopcze bo madrzejszy juz niebedziesz pewnie bo rzadko debile madrzeją ale kultury mozna sie wyuczyc skoro jej z domu niewyniosles.
o jaaaa co sie dzieje z tym forum... kolejne dziecko ma kilka kont i prowadzi dyskus samo ze soba, ewentualnie stara sie utwierdzic innych w przekonaniu ze mialo racje... hahaha no po prostu leje ze smiechu. Tobie za to proponuje udac sie do najblizszej biblioteki po kilka slownikow jezyka polskiego. Kiedy sie z nimi zapoznasz i cos z nich wyniesiesz moze pozwole Ci tu wrocic i cos napisac - ale nie obiecuje. A tym razem... zegnam, wylacz juz komputer i wyjdz na dwor...
Sorki , że się włączę , ale nie mogę się powstrzymać .
Quentin , przeglądając Twoje ulubione filmy wnioskuję , że jesteś osobnikiem posiadającym dobry GUST , więc odpuść sobie dialog z gównżerią bo to i tak nie ma sensu .
Psotka , czy jak ci tam , twoje uzasadnienie dlaczego Arek nie chce oglądać "gołych cycków" jest rozbrajające - naprawdę się uśmiałem . Myślę jednak , że nie chodzi tu o żonę a o matkę , która mogłaby ewentualnie spuścić mu łomot lub też dać szlaban za oglądanie wyuzdanych scen :) Usiądź i zastanów się , czy 20 , 30 , 40 , 50 - paroletni mężczyzna byłby w stanie założyć na forum dotyczącym filmów post z zapytaniem o sceny z nagimi kobietami ... Jak dla mnie odpowiedź jest bardzo prosta .
Pozdrawiam
Ale żeś im dowalił tak się składa że znam osobiście arek2010 i psotkę i tak się składa że oni są młodym szczęśliwym małżeństwem, i z tego co również wiem leją na takich troli jak ty i tobie podobnych ;) z resztą ja też więc zamiast obrażać innych spójrz łachudro na siebie a ni lecz kompleksów na forach, musisz być wielkim niedorajdą życiowym i pewno dlatego przywalasz się do inteligentnych ludzi którzy do tego tworzą super zgraną parę i mają superprzyjaciół w tym moją skromną osobę, ale takie tępoty jak ty i tak muszą przecież gdzieś upuszczać swój jad który zbiera im się z niepowodzeń życiowych eh żal mi takich ludzi nieszczęśliwych jak ty i tobie podobnych troli:|
Nie wierze ... chciało cie się zakładać aż 3 konta ? Jesteś wytrwały :)
Po pierwsze nikogo nie obrażam .
Po drugie wnioskujesz , że jestem "niedorajdą życiowym" bo udzielam sie na forum , czy co masz konkretnie na myśli ?
Po trzecie w którym miejscu "upuszczam swój jad" ?
Po czwarte jestem bardzo szczęśliwym i spełnionym facetem :)
Z niecierpliwością czekam na odpowiedź z czwartego konta ;)
Wycofuję to co napisałem powyżej ... Przejrzałem kilka twoich postów - uważam , że nie ma sensu prowadzić z tobą dyskusji , w życiu nie naczytałem się tyle "buhahaha" , "żal.pl" już o kaleczeniu ojczystego języka nie wspomnę . Wybrałem za to kilka "perełek" :
Odnośnie filmu "Siedem" :
"Do piły sporo brakuje temu "arcydziełu"...............komentujcie buraki lol zbesztajcie mnie z blotem bo nie uwielbiam tego (F)ilmu a bardzo lubie Saw........"
Dom 1000 trupów :
"Jest to totalny ogniot podobnie jak smakosz (statek widmo nie widzialem i niemam zamiaru) ale do diabla Oszukac Przeznaczenie to jeden z najlepszych filmow wiec wyluzuj facet!"
Bękarty Diabła :
"ludzie ktorzy dali filmowi powyzej 4/10 wspolczuje bo musza miec strasznie zrytą psychę:)"
I na koniec złota myśl :
"ee tam wszystkie filmy powinny miec dubbing lub lektora"
Widzisz znawco kina i horrorów , tak się składa , że nie wszystkie . Często zdarza się tak , że film wiele traci poprzez lektora lub dubbing . Przykładowo Stanley Kubrick (jako znawca dobrego kina na pewno wiesz kto to jest) zastrzegł , że nie życzy sobie aby jego filmy były odtwarzane z lektorem .