W piątek 2 marca o 20:00
Oglądałem już dość dawno więc chyba się skuszę na obejrzenie.
Ja TV nie oglądam z dość prostych powodów - raz, że wszystko bez przerwy przecinane reklamami, dwa - lecą przeważnie same powtórki, trzy - nie mam czasu ;)
A skoków to nie oglądałem już od bardzo dawna :)
Ja podobnie, przeważnie wieczorem, jak coś leci, to mój malutki brat idzie spać, a TV w tym samym pokoju, więc nie ma co ^^ Z seriali popołudiowych już same bzdury od kilku lat.
To ja już wiem, czemu Polsce tak kiepsko ostatnio poszło - przez Ciebie! ;)
Heh skokami to już od ładnych paru lat się nie interesuje ;)
Dzisiaj chyba sobie po Kac Vegas załączę na DVD część drugą ;P
Dobry zwyczaj - nie pożyczaj :P W taki sposób straciłem już bezpowrotnie kilka gier i filmów - jeden egzemplarz wyemigrował nawet do Anglii i już tam został ;(
Dobrze, że już nie długo :P Serio na żaden film jeszcze tak nie czekałem jak na ten (pomimo, że go już widziałem :))
;D rozumiem cie
ja kiedys czekalam specjalnie do 24:00 zeby obejrzec film na polsacie, ktory byl wpisany w tg, a sie okazalo ze walka leci ;|
A kiedyś przed jakąś walką na Polsacie leciał taki japoński horror - w sumie dość śmieszny - ludziska ganiali jak by ktoś taśmę przewijał i kurde zapomniałem nazwy ;(
No fakt coś zainteresowanie małe jest :P
Może lepiej już tutaj nie spamować :P Jest tutaj coś takiego jak prywatne wiadomości? :P
No i jak wrażenia po ponownym obejrzeniu?
Mi się bardzo podobało, nieco mniej mnie śmieszył (dobrze pamiętałam niektóre sceny, więc wiedziałam czego się spodziewać).
Ale jednak na koniec, jak oglądałam zdjęcia znów się śmiałam jak szalona :D
To wulgarne brodatego z "dojrzałą kobietą" w windzie mnie rozwaliło ;D
Ja przegrałam batalię o TV ;(
To mam pytanko do Cb, skoro oglądałaś. Czy właśnie ta scena w windzie na zdjęciu była ocenzurowana?
Co do filmu, to nie patrzyłam cały czas w TV, więc nie wiem niestety :( (o ile ta scena była w filmie? gapa ze mnie ;D )
Ale zdjęcie nie było rozmazane, o 22 w publicznej telewizji pani trzymała w ustach przedłużenie pana. ;)