Kac Vegas

The Hangover
2009
7,3 737 tys. ocen
7,3 10 1 737053
6,5 61 krytyków
Kac Vegas
powrót do forum filmu Kac Vegas

Będzie w TVN

ocenił(a) film na 7

W piątek 2 marca o 20:00

Oglądałem już dość dawno więc chyba się skuszę na obejrzenie.

konggg123

ja na pewno obejrzę :D tak dla przypomnienia

konggg123

A kto nie oglądał, a zamierza, to niech ucieka od TVNowego zwiastunu, bo to jest chyba najbardziej spojlerujący zwiastun jaki widziałam ;D

konggg123

właśnie tu weszłam, żeby to napisać, patrzę, jest ! obejrzę [chyba], albo lukne na dvd w tym samym czasie, bo z reklamami nie wytrzymam xD

ocenił(a) film na 7
Valenciaa

Reklamy w TVN wysiadają przy tych na Polsacie ;) Ja się przymierzam obejrzeć w TV z reklamami :P

konggg123

No chociaż .... Wiesz, jak dla mnie obejrzeć TAKI film z logiem TVNu w prawym górnym rogu jest po prostu bezcenne. ^^

ocenił(a) film na 7
Valenciaa

Sprawdzałem w programie TV - ma się zacząć o 20:00, kończy się 22:05. Według FilmWeb trwa 1 godz. 40 min. czyli wychodziłoby jakieś 25 min. reklam. Teraz należy jeszcze przypomnieć, że pomiędzy kolejnym filmem również występują reklamy (z reguły dość długie) więc te 10 min. można odliczyć. Czyli zostaje nam jakieś 15 minut czystych reklam podczas filmu ;) Czyli jeszcze nie tak strasznie długo :P

Na reklamach TVNu zasnąłem tylko raz - gdy puszczali drugą część Transformersów - reklamy były tak niemiłosiernie długie, że odpłynąłem :D

konggg123

no za te 15 minut pójdę zrobić takzwane siku i herbatke, wiec akurat ! ja nigdy nie zasypiam na reklamach ;]]
Teraz przez Ciebie bede terroryzowac rodzine ze potrzebuje telewizor na piatek wieczor ! ;P

Valenciaa

Popieram, reklamy są zbawienne, gdy nagle dopadnie mały głód, albo gdy się przy filmie pije piwko i pęcherz woła :D

ocenił(a) film na 7
Valenciaa

Też będę prowadził małą batalię z siostrą o telewizor - mam nadzieję, że zwycięską ;D

A reklamy fakt - bywają przydatne gdy się zachce do toalety lub coś do zjedzenia/wypicia :P

konggg123

Ty to jakby coś daj znać ja wpadne bo nie wiem jak u mnie będzie. ;)

ocenił(a) film na 7
Valenciaa

Sopko - jeśli odległość nie ma znaczenia :P

Proszę się nie sugerować lokalizacją według IP z mojego profilu - coś strasznie daleko mnie umiejscowił względem faktycznej pozycji :D

Niemniej jednak zapraszam ;)

konggg123

To tak na wszelki wypadek przygotuj sobie hektolitry kawy, bo lubię.
;)

ocenił(a) film na 7
Valenciaa

Z kawą problemu nie będzie bo sam też lubię ;)

konggg123

widzisz, to gitt :)

ocenił(a) film na 7
Valenciaa

Nawet się coś do kawy by znalazło :)

konggg123

o ;)

ocenił(a) film na 7
Valenciaa

A wracając bardziej do tematów filmowych to moim zdaniem część druga wyszła już troszkę gorzej - jednak na pierwszej części lepiej się bawiłem.

No i lada dzień zdaje się doczekamy się polskiej podróbki :)

konggg123

Jak szybko temat zmienił ^^
Nie no żartuję, tak hmm masz rację, dwójka wyszła gorzej, jednakże też mi się podobała.
Na polską przeróbkę niestety nie pójdę do kina, nie ma z kim ;|
Mam nadzieję, że trójka nie zepsuje serii filmów.

Valenciaa

w sensie 3 część Kac Vegas która wyjdzie w nast. roku. ;)

ocenił(a) film na 7
Valenciaa

O trójce to jak na razie słyszałem tyle, że aktorzy żądają sobie po 15 (?) milionów $ za rolę ;)

Na polską podróbkę też się nie wybieram do kina - i nie chodzi tutaj, że nie mam z kim (bo nie mam :P) ale o to, że za jakiś rok czasu wyemituje to zapewne właśnie TVN zapewne. A poza tym nie mam ostatnio czasu na chodzenie do kina :P

konggg123

Dobra, nie czaruj ^^ :D
Ja słyszałam trochę więcej ale nie będę tutaj się rozpisywać . ;D

Valenciaa

Portal randkowy-> Filmweb ;D

ntx

A tam zaraz randkowy ^^

ocenił(a) film na 7
ntx

Eee tam zaraz randkowy :P

Po prostu rozmowa się klei ;) Na filmweb udzielam się bardzo mało - właściwie to pierwszy raz chyba ;) A że rozmowa fajnie leci to chyba dobrze ;)

konggg123

No dobrzeeee, nikt się nie wtrąca, jest git ^^

ocenił(a) film na 7
Valenciaa

A coby tutaj dzisiaj zobaczyć w TV? :P

konggg123

Lippy and Messy ? :D
Sory, nie mogłam się powstrzymać ^^

ocenił(a) film na 7
Valenciaa

Od biedy może być ;P

Zawsze można angielski doszlifować :D

konggg123

nawet mnie nie denrwuj, przez nich byłam zagrożona z języka angielskiego, bo mi się nie chciało uczyć wierszyka z tej bajki ^^

konggg123

TVN 22:30 Kod Merkury
Szczenięce lata Toma i Jerryego ^^
?

ocenił(a) film na 7
Valenciaa

O to jeszcze trzy godziny ;/ Do tego chyba zdążę akurat obejrzeć ''Zaginiony batalion'' na TV4.

Przyznam, że mi nigdy na angielskim nie kazali uczyć się jakiegoś wierszyka :P Zatem współczuję.

konggg123

Mi kazali, w podstawówce. ;P
Zaginiony batalion, wojenny?

ocenił(a) film na 7
Valenciaa

Tak wojenny. Jeszcze go nie widziałem więc chyba będzie w sam raz.

Oo w podstawówce to fanie było ;) Stare czasy się przypominają (no nie takie mocno stare) ale wierszyków na angielskim się na szczęście nie uczyłem :)

konggg123

widzisz, to dobrze miałeś. Wojennym mówię NIE ^^

ocenił(a) film na 7
Valenciaa

Ja oglądam filmy z każdego gatunku^^ Z każdego znajdzie się coś dobrego.

konggg123

Też tak myślę aczkolwiek podchodziłam do wojennych już kilka razy, a to o historii, wojnie tralalala, a ja historii nie lubię.

ocenił(a) film na 7
Valenciaa

Nie trzeba lubić historii żeby polubić filmy wojenne ;) Nie każdy film wojenny przedstawia też jakiś historyczny konflikt. A jeśli już przedstawia to jest to głównie tło do pozostałych wydarzeń, przeżyć bohaterów etc. Mi też nie każdy film wojenny się podoba ale mam też takie, które mogę oglądać w kółko ;)

konggg123

Ja film wojenny obejrzałabym chyba jedynie w akcie desperacji, jak już bym nie miała co oglądać ^^
Wróćmy do Kac Vegas: najśmieszniejsza scena? ^^

Valenciaa

Jeśli mogę się wtrącić to polecam włączyć Kino+, Zaraz będzie "Aż poleje się krew"..

ntx

Mozesz sie wtracic ;)

ocenił(a) film na 7
Valenciaa

Najśmieszniejsza scena? Hmm niech pomyślę...film widziałem chyba ostatnio z rok temu i mogłem nieco zapomnieć ale na pewno wliczę:
-Scenę pobudki po imprezce jak i nieco późniejszą scenę z tygrysem w kiblu

No i jak ten pan Chao (czy jak mu tam było) wyskoczył na golasa z bagażnika samochodu.

Ogólnie to w każdej scenie,w której wystąpił Zach Galifianakis pojawiał się uśmieszek na twarzy ;)

Co do ''Aż poleje się krew'' - tego filmu też nie widziałem, zastanawiam się czy go nie obejrzeć

konggg123

Jak dla mnie: scena pobudki po imprezie, All jak przewrócił się zahaczając o śpiącego Phila i jak Stu gra na pianinie piosenke

ocenił(a) film na 7
Valenciaa

Ja się już na dzisiaj wypisałem chyba :P

Fajnie się rozmawiało (?), pisało ale trzeba odpocząć i iść coś obejrzeć w końcu ;)

konggg123

No fajnie fajnie, ;) miłego wieczorku

konggg123

No fajnie fajnie, ;) miłego wieczorku

ocenił(a) film na 8
Valenciaa

Ludzie pomocy! W mojej łazience jest tygrys!

PIOTREKPK19

zawiez go do majka tajsona ^^

ocenił(a) film na 8
Valenciaa

To to ja wiem, ale skąd on się tam wziął???

ocenił(a) film na 7
PIOTREKPK19

bo go ukradles po pijaku

ocenił(a) film na 8
mckk

kurde, znowu mój spasiony kot mnie nastraszył :D