Kac Vegas

The Hangover
2009
7,3 737 tys. ocen
7,3 10 1 737053
6,5 61 krytyków
Kac Vegas
powrót do forum filmu Kac Vegas

Genialny !!

użytkownik usunięty

I nikt mi nie wmowi, ze nie ;D
Chyba, że zapoda ktoś tytuł zabawniejszej komedii bo jak narazie sie nie spotkałam...
może dlatego, że fanką takowego gatunku nie jestem ^^

ocenił(a) film na 4

zabawniejsza?
ok, "big nothing"

użytkownik usunięty
kupmikredki

Dziekuje, napewno skorzystam i obejrze :P
I dam znac czy mnie bardziej ubawila ^^

ocenił(a) film na 10

Jak oglądałam to film bardzo mi się podobał :) Słyszałam że druga część jest jeszcze lepsza.

ocenił(a) film na 8
alienowa

Druga część jest niestety gorsza (kopiuje schemat). Ale i tak warto zobaczyć.

oj to malo w zyciu widzilas :)
cala masa francuskich komedii z Luisem de Funesem
a i tak moja ulubiona to rowniez francuski Aniol stroz

jakby jednak nie patrzec kac vegas jest dobry

użytkownik usunięty
laaval

Znaczy Luisa de Funesa nawet nie mierze z nowo powstałymi komediami. To jest klasyk, który powala śmiechem. :P
Jednak z tych nowych komedii mało, która sprawia, że się śmieje, ale fakt mało ich oglądam. Wole inny typ kina :)

ocenił(a) film na 8

jeśli szukasz podobnego, a dla niektórych może bardziej zabawnego filmu - 'Wrogowie szefowie" ŚWIETNY

ocenił(a) film na 10
czarna2806

potwierdzam że Szefowie wrogowie też jest świetną komedią. Nie żałuję, że wybrałam sie do kina gdyż na prawdę można było się uśmiać. Kac vegas też strasznie mi sie podoba. Lubie takie filmy :)

ocenił(a) film na 9

rzeczywiście jeden z zabawniejszych filmów

użytkownik usunięty
kasiiia

Z chęcią dołącze go do mojej listy filmów, które musze zobaczyc ;)

maasz

ocenił(a) film na 8

Dobra komedia polska " nic Śmiesznego " tez jest Śmieszna :)

ocenił(a) film na 9

najlepsza komedia jaką ostatnio oglądałam :) 10/10

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
użytkownik usunięty
o_m_e_n

Dziękuje w imieniu wszystkich tych którzy napisali, że im się podobało ;)
Nie ma to jak od razu wyjeżdżac z obelgami w stronę innych zamiast poprostu napisac co sądzi się o tym filmi bo jak narazie wydawało mi się, że do tego służy ten portal :)

No po prostu film dla ograniczonych umysłów i tyle.

użytkownik usunięty
o_m_e_n

Ale portal nie służy do oceniania innych tylko filmu ;) Nasze umysłu zostaw w spokoju ^^

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
użytkownik usunięty
o_m_e_n

Jej dlaczego tacy ludzie muszą istniec na takich portalach ;)
Spokojnie o_m_e_n bo to tak niezdrowo się denerwowac =)
Ale dziękuje za wyrażenie swojej opini ^^

ocenił(a) film na 10

hahahha. dobrze powiedziane :)
weź człowieku zchilluj.

atrocious

Następne dziecko pisać nie umie.

użytkownik usunięty
o_m_e_n

Po pierwsze nie dziecko ;) Zachowaniem dziecinnym jak narazie wykazujesz się ty =)

ocenił(a) film na 10
o_m_e_n

proszę cię, człowieku. i ja tu błędów ortograficznych jakość nie widzę. :) miłego dnia życzę.

atrocious

cyt: "proszę cię, człowieku. i ja tu błędów ortograficznych jakość nie widzę. :) miłego dnia życzę."

Widzę, że nie widzisz.

ocenił(a) film na 10
o_m_e_n

po pierwsze, skoro jesteś taki mądry, to nie jest błąd ortograficzny..

ocenił(a) film na 10
o_m_e_n

Sobie sądź co chcesz, dużej większości oglądających się podobało więc komedia jest dobra.
A opinia trolla, którego wypowiedzi stoją na poziomie podstawówki, nas nie obchodzi :)

grzesiekpl88

Dużej większości oglądających debili.

ocenił(a) film na 10
o_m_e_n

dobra skończ. na prawdę, jeśli masz takie zdanie o innych ludziach, to sobie je wsadź gdzie chcesz, ale nie krytykuj nas. to nie jest strona do tego, by mówić innym, że są debilami, tylko do komentowania filmów, więc znajdź sobie inne zajęcie.

ocenił(a) film na 10
o_m_e_n

Odezwał się znawca filmowy, który filmom daje oceny 7-10 a jeśli mu się film nie podoba to daje 1... od obiektywnej oceny filmów widzę Ci daleko więc nasza dalsza polemika nie ma sensu :) O popatrz, taki debil ze mnie a takie trudne słowa znam, a to dopiero niespodzianka ;]

grzesiekpl88

Ooooo! To na prawdę trudne słowo. Gratulacje !!! Jeszcze poznaj jak się pisze kropkę na końcu zdania i będę pełen uznania.

ocenił(a) film na 10
o_m_e_n

Uuuuu Pan mądry nie wie co to sarkazm :D a zamiast kropek dawałem emoty więc były one zbędne, ale proszę, masz kropkę................................................

ocenił(a) film na 10
grzesiekpl88

zgadzam się. :)

ocenił(a) film na 3

Moim zdaniem w wielu miejscach nie mieli pomysłu na dokończenie wątku. Np. akcja z usypianiem tygrysa - czekasz z ciekawością, a ten rzuca stek i koniec sceny :/ Wygranie kasy w kasynie też rozczarowanie - rozbudzają ciekawość ale nie zaskakują (w sumie nic tam się nie dzieje). Nie mówiąc już o tym, że jak oglądałem ze znajomymi to chyba każdy od razu wiedział, że porwany nie jest tym kogo szukają...

Przepraszam za to co piszę.
Tak naprawdę to jestem takim, jak innych nazywam.
Zrozumiałem, że zawsze piszę o sobie.

ocenił(a) film na 3

Co jest genialnego w wykorzystywaniu małego dziecka do nagrania sceny walenia freda ?

To jest patologia scenarzystę powinni leczyć na bańkę ... żenada.

tomucho77

Bardzo dobry przykład. To jest chore, tylko kretyn może się z tego śmiać i uważać, że to zabawne.

ocenił(a) film na 8
o_m_e_n

Może i masz rację. Twój nick w zestawieniu z avatarem, jest o wiele śmieszniejszy.

gaclav3

A dziękuję !

ocenił(a) film na 7
tomucho77

Nie uważam filmu za zły, w sumie nawet mnie pozytywnie zaskoczył, ale ta scena wywołuje u mnie głęboki niesmak. Tak samo w drugiej części identyczna akcja z mnichem. W ogóle nie trawię postaci Zacha Galifianakisa.

użytkownik usunięty
milkaway

I w końcu mam to co chciałam ;)) Co osoba to opinia i oto chodziło !! Ja i tak dalej pozostane przy swoim, a jeśli wy dalej chcecie się nawzajem obrażac to powodzenia wielcy "fani" filmów, a zamiast wypowiedziec się na jego demat jadą po sobie jeden po drugim. Zastanówcie się co wy tutaj robicie bo aż przykro się to czyta.

ocenił(a) film na 3

Oj jaka drażliwa kobita z ciebie ! tak ciebie nasze obrażanie poruszyło, tylko szkoda że nie poruszyło ciebie wykorzystywanie dziecka do takiej ochydnej sceny.

ocenił(a) film na 9

oceniam ten film jako komedie i jako komedia własnie jest on w całosci genialny :) malo jest dzis filmow z ktorych mozna sie szczerze posmiac. a ogladajac ten mozna, i to bardzo :D

ps. kazdemu zycze epickiego kaca i pomyslnego jego zakonczenia ;D

użytkownik usunięty
piochux

Dokladnie ;))) tomucho77 jesli masz taki problem z tym dzieckiem to znaczy ze nie wiesz co to zart....za kazdym razem mozna obruc sytuacje wyolbrzymiajac ja. Co za roznica czy 2 letni, 30 czy 80 letni czlowiek. Tu chodzi o humor, a nie o to co robia z tym dzieckiem.

To nie humor tylko pierdo.lone patologiczne zachowanie. Jak Ciebie to śmieszy to gratuluje.

ocenił(a) film na 3

Ciekawe czy śmieszyło by ciebie gdyby jakiś przygłup wziął twoje dziecko i udawał jego nogą że marszczy freda.

Gratuluje ci poczucia humoru.

użytkownik usunięty
tomucho77

A dziękuje ;)) Ale też bez przesady to nie oglądajcie komedii jak Wam tak cisnienie skacze ^^

ocenił(a) film na 3

Czemu mam nie oglądać komedii ? Myślałem że to dobra komedia a okazało się że ten film to patologia.

ocenił(a) film na 7

mi się podobało miły film który można z przyjemnościa obejrzeć ja oglądałam go z nudów kilka razy podobało mi się choc momenty np ze sztucznym lwem były mocno widoczne ale to jest taki film ze nie można się do niego przyczepić....

Lydia_16

Jakim ku.rwa lwem ???

ocenił(a) film na 3
o_m_e_n

Tym w cętki.