I nikt mi nie wmowi, ze nie ;D
Chyba, że zapoda ktoś tytuł zabawniejszej komedii bo jak narazie sie nie spotkałam...
może dlatego, że fanką takowego gatunku nie jestem ^^
spokojnie o_m_e_n bo widzę, że jednym filmem nieźle się zbulwersowałeś. Krytykiem nie mógł byś byc bo byś psychicznie nie wytrzymał bo każdy zawsze ma inne zdanie na dany temat ^^ Dobra skończcie to zrozumieliśmy, że nie podoba Wam się film dzięki za wypowiedź :)
Inne zdanie ??? Każdy widział co innego !? To co w tym filmie było: Lew w cętki, żbik czy różowa pantera ???
Ku.rwa w cętki ??? Chyba byłem pijany bo mi się rozmyły w paski. Ale żeby widzieć lwa, to chyba trzeba było być kompletnie naje.banym.
Nie chodziło mi o tego zwierzaka tylko ogólnie o gusta filmowe i ich interpretacje :))
No ale widzisz z jaką dokładnością, niektórzy wielbiciele, dający nierzadko wysokie noty oglądają swoje filmy. Mnie się nie podobało a niektórymi scenami byłem zniesmaczony a większość godziła w inteligencję człowieka ( czyt. Polaka bo takowe produkcje kręcone są z myślą o upośledzonym narodzie znanego amerykańskiego mocarstwa). Dziękuję.
Yhmm widzę, że nawet naród amerykański krytykujesz. No to mam nadzieję, że kedyś taki "..upośledzony" Amerykanin powie Ci kilka słow prawdy o Polakach :)
Wiele rzeczy zarzucają nam inni. My sami Polacy śmiejemy się z siebie ....Znalazłoby się pare tandetnych wyzwisk na nasz temat tak samo jak ty użyłeś je wobec innych.
Tak znalazło by się, zwłaszcza w ostatnich czasach, gdzie jesteśmy ogłupiani przez media na sposób amerykański. Już to, że ktoś daje wysoką ocenę gniotowi jakim jest KW potwierdzić może Twoje zdanie. A czy Amerykanin coś powie o Polakach ??? hahaha większość z nich nie wie gdzie to jest albo myśli, że to niewielka wyspa na wschodnim wybrzeżu. Bywam tam i widzę. Powodzenia.
Chodziło mi o to: Nie oceniaj innych jeśli ich tak naprawdę nie znasz bo sam możesz zostac tak oceniony. Dobra wsumie to skończyłam bo kur** tu się film ocenia, a nie napierda** z innych i dyskutuje na teamt ich gustu !! Chyba wszyscy zrozumieli, że twojej osbobie nie przypadł ten film do gustu. Dziękujemy Ci za wypowiedź.