Kac Vegas

The Hangover
2009
7,3 737 tys. ocen
7,3 10 1 737053
6,5 61 krytyków
Kac Vegas
powrót do forum filmu Kac Vegas

sam jesteś porażka jak ciebie nie śmieszy ta komedia. Oglądaj dobranocki albo dorośnij.

użytkownik usunięty
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

zamiast popisywać się w internecie wyjdź do ludzi. Typowy gówniarz....

ocenił(a) film na 1
Anakin_Skywalker

Mnie też ta komedia nie ubawiła, a mało tego, była tak żenująco kiepska, że wyłączyłam po 20 minutach i to też na siłę przeciągałam ten moment myśląc, że film się rozkręci. Niestety nie doczekałam się. Szkoda czasu, film żałosny!!!!! - chyba, że kogoś bawi masturbujące się niemowle o.O I zanim każesz mi dorosnąć, weź pod uwagę fakt, że moim ulubionym filmem nie jest Harry Potter.

ocenił(a) film na 4
0axsy0

Dobrze zrobiłeś ! ja niestety oglądałem do końca.

ocenił(a) film na 2
kasoli1

Mnie też się to nieszczęście przytrafiło

0axsy0

Jeśli uważasz że Harry Potter jest tylko dla dzieci, to pozdrawiam serdecznie. Bez komentarza

ocenił(a) film na 1
Anakin_Skywalker

Postaraj się czytać ze zrozumieniem. Nie napisałam, że Harry Potter jest tyko dla dzieci, napisałam, że nie jest moim ulubionym filmem, a to zdaje się diametralna różnica. I skoro piszę, że owy Harry Potter nie jest moim ulubionym filmem, to znaczy, że musiałam ten film oglądać. Nie rozumiem też, jak ktoś po napisaniu właśnie komentarza, dalej pisze "bez komentarza", przecież sam sobie przeczysz. Jestem przekonana, że forum FilmWebu jest po to, by wyrażać swoje zdanie na temat filmów w formie komentarzy właśnie. Pozdrawiam również.

użytkownik usunięty
Anakin_Skywalker

Harry Potter jest filmem dla dzieci. Co w tym niezrozumialego. Nie rozumiesz, bo jestes wlasnie niedorosnietym gowniarzem. Upsss... wybacz Skywalkerze - wyrwalo mi sie.

Anakin_Skywalker

Jak ktoś daje Kewinowi w Nowym Jorku 10 to musi być dorosły i wybitnie inteligentny.

użytkownik usunięty
o_m_e_n

Pewnie daje te 10-tke co Swieta :D :D

ocenił(a) film na 9

Mi tam się podoba prosty humor ;)

ocenił(a) film na 8

Mnie ten film rozbawił. Choć przyznaję,że mam bardzo niskie standardy śmiechu ...

ocenił(a) film na 9

tak wlasnie to ma byc smieszne jest smieszne ale dla gburów nie jest smieszne :D