Mnie też ta komedia nie ubawiła, a mało tego, była tak żenująco kiepska, że wyłączyłam po 20 minutach i to też na siłę przeciągałam ten moment myśląc, że film się rozkręci. Niestety nie doczekałam się. Szkoda czasu, film żałosny!!!!! - chyba, że kogoś bawi masturbujące się niemowle o.O I zanim każesz mi dorosnąć, weź pod uwagę fakt, że moim ulubionym filmem nie jest Harry Potter.
Postaraj się czytać ze zrozumieniem. Nie napisałam, że Harry Potter jest tyko dla dzieci, napisałam, że nie jest moim ulubionym filmem, a to zdaje się diametralna różnica. I skoro piszę, że owy Harry Potter nie jest moim ulubionym filmem, to znaczy, że musiałam ten film oglądać. Nie rozumiem też, jak ktoś po napisaniu właśnie komentarza, dalej pisze "bez komentarza", przecież sam sobie przeczysz. Jestem przekonana, że forum FilmWebu jest po to, by wyrażać swoje zdanie na temat filmów w formie komentarzy właśnie. Pozdrawiam również.
Harry Potter jest filmem dla dzieci. Co w tym niezrozumialego. Nie rozumiesz, bo jestes wlasnie niedorosnietym gowniarzem. Upsss... wybacz Skywalkerze - wyrwalo mi sie.
Mnie ten film rozbawił. Choć przyznaję,że mam bardzo niskie standardy śmiechu ...