Kac Vegas

The Hangover
2009
7,3 737 tys. ocen
7,3 10 1 737053
6,5 61 krytyków
Kac Vegas
powrót do forum filmu Kac Vegas

Osobiście nienawidzę komedi zbyt lukrowanych o nieśmiesznych i przesadnie niesmacznych żartach. Na szczęście film "Kac Vegas" taki nie jest. A więc co otrzymaliśmy? Niezły odjazd. Film o gościach na kacu w Las Vegas, którzy nie pamiętając nic z poprzedniego dnia próbują odnaleźć swojego kumpla "zaginionego w akcji" :) Nieźle się na tym filmie ubawiłe, choĆ nie ma zbyt wielu zabawnych momentów. Świetnie spisali się aktorzy. Wszyscy czterej bez wyjątku. Szkoda tylko, że potencjał w tej odjechanej, skacowanej historyjce nie został wyjkorzystany. Tutaj naprawdę można był się tarzać ze śmiechu po ziemi. Nie ma co jednak narzekać, bo takich "inteligentniejszych" komedii o "nieinteligentnym" temacie ze świecą szukać.
8/10

ocenił(a) film na 6
Bialy_Pielgrzym

Mam podobne spostrzeżenia co do niewykorzystanego potencjału tej, mimo wszystko, przeciętnej komedii. Faktycznie niby fajnie się oglądało a jednak zabrakło tego czegoś co pozwoliłoby awansować filmowi półkę wyżej w kategorii komedii. Ode mnie szóstka. Jeszcze raz przekonałem się o wyższości brytyjskiego humoru nad amerykańskim, nawet mimo tego, że osobiście jestem fanem wszystkiego co związane z Las Vegas :)