Kac Vegas

The Hangover
2009
7,3 737 tys. ocen
7,3 10 1 737053
6,5 61 krytyków
Kac Vegas
powrót do forum filmu Kac Vegas

Dlaczego przyszły teść, Pana młodego jest taki kurde miły? To aż wkurza.
A odnośnie całego filmu akcja jest zbyt zwariowana niby szalony ale mdły.

ocenił(a) film na 7
t0mek92

Może sam się niegdyś podobnie zabawił. I doczekamy się "Kac Vegas - 20 lat wcześniej" ;-)

użytkownik usunięty
Inga__filmweb

Kac Vegas w latach 80 (ewentualnie 70) - może być fajnie.

ocenił(a) film na 7
Inga__filmweb

Popieram teorie Koleżanki. Po scenie w garażu jak teść mówi do Pana młodego że wszystko zostaje w Vegas poza opryszczki ,daje nam do zrozumienia ,że najprawdopodobniej sam spędził tam swój wieczór kawalerski :)

ocenił(a) film na 10
t0mek92

Może dlatego ten film jest taki fajny że np. nie powiela debilnych stereotypów że teśc musi być wredny dla zięcia?

użytkownik usunięty
Qaziqs

Wystarczy, że film powiela żarty, które przestały być śmieszne na długo przed powstaniem kina...

ocenił(a) film na 7

Kwestia gustu, ale nie da się cały czas żyć inteligentnymi komdiami Woodego Allena. Raz na jakiś czas trzeba się pośmiać z przysłowiowej skórki banana. W tym przypadku się udało, dość śliski temat czyli męskie moczenia ryja, aż do urwania filmu, prostacka i prymitywna zabawa bez żadnych hamulców pokazana w całkiem strawnej formie. Kotlet odgrzewany ale mimo to smaczny. Dobra alternatywa dla komedii romantycznych gdzie wszyscy są słodcy i mdli.

użytkownik usunięty
Inga__filmweb

W bardzo niestrawnej formie. Bez przesady, nie można się śmiać z czegoś aż tak żałosnego, lepsze są nieco obleśnawe komedie z Rogenem czy nawet gorsze filmy Carreya.

ocenił(a) film na 7

Masz jakiś problem z tym, że śmieszy mnie coś innego niż Ciebie?

Pomimo, że "nie można się śmiać" ja się śmieję. I śmieję się też ze wszystkich którzy chcą za mnie decydować co jest dla mnie śmieszne a co nie. Akurat na Carreyu się nie śmiałam - ten mnie zupełnie nie śmieszył. A na Kac Vegas ryczałam ze śmiechu.

użytkownik usunięty
Inga__filmweb

To zabawne, że taki denny humor cię śmieszy...

ocenił(a) film na 7

Jak widać nie tylko mnie. Mnie za to wcale nie śmieszy fakt, że ktoś próbuje mi narzucać z czego mam się śmiać a z czego nie. Ja Ci się nie rozliczam z Twojego gustu.