tych opini w stylu "tragedia", "dno", "bezsens" itp. Mi film bardzo się podobał. Nie miał oczywiście żadnego przesłania i w ogóle nie oczekiwałam go po takim filmie. Ale w pewnych momentach mocno się śmiałam i moim zdaniem film jest rewelacyjny na poprawę humoru, czy noc filmową ze znajomymi. :)
Też nie rozumiem tych opinii. "Kac Vegas" nie należy do filmów typu "gniot". Więc dziwią mnie te oceny. No, ale nie każdy lubi takie komedie. Mi się podobał i na pewno do niego wrócę, gdy ze znajomymi będziemy chcieli się pośmiać przy jakimś filmie w nudne popołudnie :)
pozwolcie, ze wam to wytlumacze
ocena 7,6
225.295 głosów
dyskusja (950 tematów)
otoz tak to juz jest na filmwebie, ze jesli cos ma wysokie noty i mase glosow i aktualnie jest na "topie" to duzo ludzi zaglada na forum
a internet jest pelny ludzi ktorzy najbardziej w swiecie pragna zwrocic na siebie uwage w jakikolwiek sposob, kogos sprowokowac czy sie poklocic, wsrod takich ludzi cos takiego jak "wywazone opinie" praktycznie nie istnieja
filmweb jest pelen ludzi, ktorych skala oceniania to zbior 2wartosci
a)dno- 1/10+hate
b)arcydzielo- 9/10-10/10 + love (oczywiscie tu tez jest full hate ale w stosunku do ludzi ktorzy maja przeciwne opinie)
a ja powiem, ze film byl "taki se", w sumie ok, dosc przyjemny, do obejrzenia w towarzystwie ale bez zadnych fajerwerkow
Film jest ok, ale tak naprawdę nie śmieszy dialogami i w tym cały problem. Jedynie zwroty akcji mają tu śmieszyć. Żarty opowiadane nawzajem przez kolegów i ich wzajemny śmiech psuje trochę autentyczność tego filmu. W końcu to widza ma się śmiać, a nie aktor. Ostatecznie trudno traktować ten film do końca jako komedię. Jest to luźny film przy którym można się nieco wyluzować, ale czy śmieszy tak naprawdę ?
zgadza się, istotą takiego filmu ma być 100% rozrywka i to udało się zrealizować.