Nie wiem komu się podoba ten film, ale dla mnie to tylko strata czasu i pieniędzy. Nie wiem też Kim trzeba
być, aby ten film się podobał ( i to bez obrazy dla jego fanów ) Owszem, były gorsze, ale ten jest czymś na co
było szkoda czasu.
Dobrze że mówisz tylko o swoim czasie bo jest on mniej warty niż bilet do kina:D
Ale dowcipnisie. Żal mi waszego poziomu, a twój czas jest chyba mniej wart niż moje pierdnięcie, bez obrazy
i nie zamierzam się kłócić z kimś jak ty :)
żal mi ciebie,jak nie rozumiesz komizmu tego filmu to z tobą coś jest nie tak.albo nie widzisz różnicy pomiędzy np.poznaj moich spartan a tym zajebistym filmem.więc nie mów,że było złe,a ocena jest zbyt mała patrząc na poziom filmu.tyle w temacie
i po co oceniać film,jak się patrzyło na niego stereotypowo.nie każda amerykańska mało budżetowa(35 mln) jest beznadziejna.niektórym może się podobać tego typu rozrywka,bo mogą się odstresować i powspominać.a ty pewnie jesteś burżuj i oglądasz tylko te ze znanymi aktorami i z dobrą reputacją.naucz się doceniać czyjeś zdanie.jeśli chodzi o ostatni post to zdanie o nocie dla tego filmu było moim sformuowaniem,bo można te wyrażenie różnie zrozumieć
Szczerze mówiąc w komentarzu nie chodziło mi o to, żeby obrażać ludzi, którym się film podoba ;/ Może za
ostro napisane. Ale jeśli chodzi o filmy, to oglądam też wiele mało znanych produkcji, które są pod mój gust,
nie tylko "burżujskie", jak to określiłeś ^^''
Jeśli ktoś idąc do kina spodziewał się arcydzieła tłumaczącego wszystkie problemy śwata to nie dziwię się że później czytam komentarze- "Ale chała, szajs" itp... To miała być lekka komedia i już na wstępie jej promowania uprzedzono widza że będzie ona nie za mądra i mało przyzwoita.
Zaden film nie zasługuje na jedynke a szczególnie nie ten, który moim zdaniem świetnie sprawdził sie jako odstresowująca komedia o ile oczywiście nie próbujemy znaleźć w niej głębszego sensu... ;p
pozdro dla fanów Stu ;))
A ja się zgadzam z założycielem tematu. Może bez przesady, że nie warto było iść i szkoda było pieniędzy,jest wiele gorszych filmów.
Ale szczerze mówiąc, film nie powala żartem, przynajmniej mnie. Dałem ocenę 4, bo spodziewałem się czegoś lepszego. A może nie, skoro cały czas przekładałem pójście do kina... I nie mówcie, że nie rozumieją go osoby, które na siłę szukały w nim jakiegoś ukrytego znaczenia/sensu/morału, czy czegokolwiek innego, bo w moim przypadku całkowicie tak nie było. Z początku filmu zapowiadała się lepiej, ale środek fabuły był wg. mnie już słabszy.
Poza tym, nie widzę sensu dawania tego typu odstresowującym filmom ocen 9/10. Dla mnie zasługują na to filmu innego pokroju. Ale to tylko moje zdaniem :]
Pozdrawiam.
zamknij mordę frajerze i do budy !.
Szkoda czasu to może było ale na pisanie tutaj i teraz odpisując na Twój durny post Ty Imbecylu. Poczytaj lepiej książki, może lepiej Ci się spodobają niż filmy , będziesz mógł sobie sam wyobrazić sceny itd. może wtedy dasz wyższa ocene ubeku.
hehe.nie wiem do kogo był ostatni post, ale tej osobie najbardziej przydałyby się książki:Słownik Języka Polskiego etc. A z takimi odzywkami to można się na wsi odzywać. Takie osoby powinny być od razu banowane. Zamiast oceniać to wyzywają niepotrzebnie innych :]
Uau , Owner2 , to zabłysłeś,powinni jakiś medal ci dać, co ? :) Współczucie to tutaj mało powiedziane. A
objechać to ty możesz swoją starą, nie obrażając jej ;) bo to śmieszne po prostu. ( Jak takie posty będą dalej,
to zgloszę temat do usunięcia, ktoś musi dbać o minimum kultury na tym nieszczęsnym forum )
I pozdrawiam wszystkich komentujących, chociaż tacy niemili XD
Fakt , poziom tego filmu jest o wiele niższy niż w Twoim ulubionym "Szczury z supermarketu" . Co do minimum kultury to może powinieneś ponownie przeczytać swoją pierwszą wypowiedź . A tak w ogóle proponuje zastanowić się nad znaczeniem ocen filmów - no chyba , że jesteś jednym z tych , którzy wstawiają tylko 1 lub 10 .
P.S. Falsa , Ty masz chyba jakiś kompleks wsi ...
Nie myliłem się :) Lucifiel należy do gatunku osobników , którzy potrafią ocenić film wyłączenie dwiema ocenami (1 lub 10) . Myślę , że lepiej zrobisz jeżeli zostaniesz przy swoich chińskich bajeczkach a nie będziesz łapał się za REWELACYJNE komedie :)
Cóż, współczuję waszej inteligencji, to wszystko, a wiek to mam z pewnością wyższy od ciebie mądralo,
patrząc na poziom twoich postów.
A ty LordSerious, (czy jak ci tam) to najwyrażniej do poziomu żadnego jeszcze nie dorosłeś, mam nadzieję że
do 10 przynajmniej liczyć umiesz? co mnie to obchodzi, że tobie się to podoba? Jak lubisz głupawy dowcip i
inne tego typu sprawy, to się tym przynajmnie nie chwal. a moje, jak to określiłeś "bajeczki", to już przerastają
cię chyba z 1000 lat. no wiocha kompletna...
Kończę ten temat
Masz jakiś kompleks związany z wiekiem ? W każdym poście wspominasz coś o dorastaniu , wieku itp ... Czyżby zbuntowany nastolatek lubiący popatrzeć na bajeczki ? :D
Zgadzam się - ode mnie idzie 4/10 vzyli zgodnie z opisem - poniżej oczekiwań. Film przewidywalny i głupi.Szokuje mnie ta wysoka średnia ocena - nigdy nie oglądaliście podobnych komedii o wieczorach kawalerskich?
A mnie sie bardzo podobał, jedna z najlepszych komedii jakie widziałam.
Dawno się tak nie uśmiałam przy jakimś filmie. Nie rozumiem skąd tak słaba ocena...? Ok, mogło to nie być w czyimś guście, ale 1/10 ? no nie przesadzajmy...
LordSerious wszystkim będziesz wciskał że mają jakiś kompleks? :]
Z tego co widzę to widzisz tylko coś u innych, może tak naprawdę ty masz z czymś problem (Może np z uszanowaniem innej opinii niż ta twoje, nie wyzywając przy tym nikogo).
natalia100 zauważ, że tylko osoba zakładająca ten temat dała 1/10, ja np. dałem 4/10, co wg. opisuj oznacza "PONIŻEJ OCZEKIWAŃ" i wg. mnie to nie jest krzywdząca opinia. I nie chodzi o to by zaniżyć czemuś ocenę. Przecież nie każdemu musi podobać ten film.
Inne osoby dość negatywnie wypowiadający się na temat tego filmu też wstawiła ocenę ok.4/10 (A NIE 1/10 !!!)
Tylko powiedzcie dlaczego osoby którym podoba się ten film na siłę próbują narzucić swoje zdanie, najczęściej próbując obrazić innych.
Nie rozumiem co to ma na celu, ale wydaje mi się, że to nie tak powinno być.
Pozdrawiam.
Nie mam z niczym problemów - wierz mi na słowo :) Po prostu drażni mnie gdy np. dziewczyna ze wsi wyzywa innych od "wieśniaków" lub gdy 17-sto/18-sto latek sugeruje innym , że są gówniarzami lub , że do czegoś nie dorośli .
Powiem jedynie, że nie mieszkam na wsi tylko w duzym mieście i urodziłem się w mieście też duzym. I nei mam 18 lat :D Pozdrawiam
Co do wieku - nie odnosiło się to do Ciebie . Wiesz , pojęcie "duże miasto" jest pojęciem względnym :) Mi osobiście nie wydaję się aby Gdańsk , Gdynia czy Sopot (czyt. miasto pedałów) były dużymi miastami - bo z tego co widać w Twoim profilu pochodzisz z 3miasta (sprostowanie - nie jest to próba obrażenia Cię , gdyż sam pochodzę z 3miasta , po prostu kwestionuję wielkość tych miast , duży jest np. Berlin :) ) .
Pozdrawiam
Dla mnie to była zajebista komedia się w 100 % z tobą nie zgadzam, trochę przesadziłeś stary 1 na 10 to przesada i widać co z ciebie za typ. Jeżeli ten Film cię przerasta to lepiej zostań przy filmach animowanych one przynajmniej ciebie nie przerastają
Wykonana komercyjnie w starym stylu komedia. Ale wykonana bardzo dobrze :-)
Świetnie się na niej bawiłem i dlatego daję 8/10 bo chociaż film nie niesie
majestatycznego przesłania to fantastycznie spełnia swoją rolę - komedii.
Idealna pozycja na wieczorek ze znajomymi, żeby się naprawdę dobrze
pośmiać.
Nie obraź się ;) ale stratą czasu można nazwać moment, w którym Twoi rodzice Cię "tworzyli". Natomiast stratą pieniędzy nazwiemy okres od około dziewiątego miesiąca po tym wydarzeniu do dnia dzisiejszego...
Jeżeli rzeczywiście obejrzałeś ten film a ocena dana przez Ciebie równa jest najniższej w skali to widzę dwa rozwiązania- Masz tak młody wiek, że niewiele jeszcze komedii w swym krótkim życiu zobaczyłeś, ew. Twój gust jest tak bardzo nieadekwatny do gustu przeciętnego FilmWebowicza, że chyba jesteś dziwakiem i powinieneś zmienić forum na jakieś bardziej konserwatywne.
ty henrycze się do mnie nie ham, bo to Ty chyba byłeś "strata czasu". XD A jak widać mój gust jest inny i tyle
(co do wieku, to wątpię, żebyś był starszy ode mnie, raczej na odwrót)
Chłopie, mam 32 lata i chyba ciut więcej filmów obejrzałem od Ciebie ;P
A powracając do tematu przewodniego... Komedia jest co najmniej dobra, historia przedstawiona w zabawny i niegłupi sposób. Fabuła, choć na pozór banalna porusza ciekawy wątek, o którym wielu ludzi ma nikłe pojęcie.
Ja osobiście byłem na "KacVegas" w kinie, w kilka dni po premierze, była niemal pełna sala. Ludzie się śmiali donośnie a na napisach końcowych nikt nie wyszedł aż się nie skończyły...(jeśli widziałeś to wiesz dlaczego). To chyba jest wystarczający dowód na to, iż to z Twoim poczuciem humoru jest coś nie tak.
P.S. Przepraszam bardzo, ale wodzony naturą ciekawości i inwigilacji ;) wszedłem sobie na Twój profil i zerknąłem na bibliotekę ulubionych. Nie przekonuj mnie proszę, że jesteś ode mnie starszy bo zaryzykuję nawet stwierdzenie, że dzieli nas pokolenie. Nie znam nikogo po 30 kto fascynowałby się anime.
Pozdrawiam
Co do Kac Vegas to się zgadzam, nie tylko śmieszna komedia, ale i całkiem dobry film pod względem sposobu realizacji i nieprzewidywalności. Ale od anime to się Pan odczep :P Albo obejrzyj najpierw np. Ghost in the Shell, Berserk, Samurai Champloo czy Cowboy Bebop i powiedz, że to nie są dobre filmy animowane.
Nie krytykuje anime bo w życiu żadnego nie widziałem ;) Sugeruję jedynie młody wiek "Lucifiela" z uwagi na jego zamiłowanie do anime i epokę w której anime miało swój renesans. Po prostu mało ludzi w moim wieku zna się na anime bo urodziliśmy się za wcześnie ;)
Pozdrawiam
Nie krytykuje anime bo w życiu żadnego nie widziałem ;) Sugeruję jedynie młody wiek "Lucifiela" z uwagi na jego zamiłowanie do anime i epokę w której anime miało swój renesans. Po prostu mało ludzi w moim wieku zna się na anime bo urodziliśmy się za wcześnie ;)
Pozdrawiam
dales 1 ale byly gorsze ?
ciekawe nawet bardzo ! Mnie sie ta komedia bardzo podobala.
I musze powiedziec , ze nieraz ja ogladalam .
Pewnie zazdroscisz urody tym aktora a przynajmniej jednemu bo sam masz pewnie twarz jak by ci płóg ja przejechal .
ja mam 18-scie i co jestem dla was dzieciaczkiem ?
haha
dobra może moje posty nie sa tak przemyślane i dokładne jak co poniektórych
tutaj ale za to napierdoliłbym was wszystkich, a wiecie co byłoby najlepsze
? jakby którys z was miał sie potem przed kims tłumaczyć
znajomy zapyta co Ci sie stało ?
a nic. dziecko z forum mnie napierdoliło bo za duzo do niego pyskowałem