Kac Vegas

The Hangover
2009
7,3 737 tys. ocen
7,3 10 1 737053
6,5 61 krytyków
Kac Vegas
powrót do forum filmu Kac Vegas

Seans KAC VEGAS mogę porównać do wielkiego oczekiwania na coś super, niestety niczego takiego się nie doczekałem. Owszem parę scen było niezłych, ale jak dla mnie płycizna straszna. U mnie 4 na 10.

robben76

z ust mi to wyjąłeś/łaś :D parę fajnych scen nie zrobi z tego filmu czegoś fajnego :P ten amerykański humor niski i prostacki jakoś mi nie leży...

ocenił(a) film na 4
pixi222

a gdzie mu tam do naszych dawnych produkcji Mistrza Barei :-) tam był i świetny (nie prostacki) dowcip i ten klimat ach....

robben76

noooo a nawet daleko mu do (nie zawsze fajnych :p) francuskich komedii .....
ja nadal nie rozumiem, co jest śmiesznego w wielu obleśnych scenach, jakie przewijają się przez ten i inne komedie z USA....
Tu tylko sceny z Bradley'em były na prawdę fajne i to dziecko :P i epizod Tysona... a zapomniałabym najlepszą częścią filmu były napisy końcowe i ten kolaż ze zdjęć :P to było świetne...

pixi222

uhm... taa, bo polski humor jest o niebo lepszy ? pff

isobel

a czy ja tak gdzieś napisałam ? aktualne polskie komedie sięgnęły takiego samego dna, jak amerykańskie..., ale te z PRL-u były bardzo dobre...

ocenił(a) film na 6
robben76

Szczerze? Jak na komedię był ok ale zanudził mnie troszkę. Prawie wogóle się nie śmiałam. Ale to może z moim poczuciem humoru jest coś nie halo?

ocenił(a) film na 2
czarna_maggie

Jest ok. W tej "komedii" jest prostacki humor.

ocenił(a) film na 6
mizak81

Skoro tak mówisz... Nie rozumiem fenomenu tego filmu. To tyle

ocenił(a) film na 9
czarna_maggie

każdy ma prawo do opinii ;-) dobrze że nikt nie napisał, że ci co oglądali i im się podobało to prostacy. Dla mnie film bomba.

ocenił(a) film na 6
ddukate

Ja nie napisałam tak dlatego, że moje koleżanki szaleją za tym filmem. To one pokazały mi go prawie że na siłę.