Kac Vegas

The Hangover
2009
7,3 737 tys. ocen
7,3 10 1 737053
6,5 61 krytyków
Kac Vegas
powrót do forum filmu Kac Vegas

Na początku muszę powiedzieć że oglądam mnóstwo komedii w tym dużo odjechanych i zakręconych znajomi mówia że mam poczucie humoru.Z dużą nadzieją zacząłem oglądać ten film bo temat nieżły i faktycznie można było z tego wycisnąć niezłe gagi. I niestety zawód gra aktorów cieniuteńka, przewidywalna ,sztuczna jedna scena z tygrysem to trochę za mało. Chętnie zobaczył bym tą szalona imprę niestety skazano na s tylko na domysły. Wieje nudą i to okrutną a człowiek temat zna bo na niejednym kawalerskim sie bywało:)Powiem jeszcze że nie odstręczają mnie prymitywne żarty czy nawet lekka wulgarność nie ale film musi być po prostu śmieszny. Szkoda kasy za 20 złotych to chyba lepiej z dwojga złego nażreć się Mc donalds:) niż oglądać to nijakie badziewie
Ale jak wiadomo gusta są różne każdy ma prawo do opinii nawet ostrej.

ocenił(a) film na 8
roockfan

Za 20 zł w życiu nie idź do McDonalds, już lepiej pizza z porządnej pizzerii.
Komedia niezła, co do gry aktorów - nie narzekam, było nieco sztucznie momentami, ale nie najgorzej. Z tygrysem było trochę więcej niż jedna scena WTF? Niestety tylko pierwsza gdy zobaczono go w łazience była dobra, potem już nieco naciągane...
Osobiście oceniłem film dobrze, dawno nie widziałem komedii więc byłem na głodzie można rzec :-P
Gagi były niezłe, moim zdaniem lepszy KacVegas niż American Pie, które nigdy nie podobało mi się za bardzo...

ocenił(a) film na 3
conrad_owl

Faktycznie z tą pizzą masz rację:) zagalopowałem sie z tym Mc Donalds:)stary w pełni szanuje Twoja opinię lecz swojej nie zmienię. Ale poniewąz byłeś na głodzie komedyjnym to polecam Ci dwie produkcje jeżeli lubisz parodię. Pierwsza to parodia horrorów zombieland a druga parodia komedi mlodziezowych pod tytułem "To nie jest kolejna komedia dla kretynów". Szerze mowiąć przy tej drugiej zasmiewałem sie do łez bo komedie mlodzieżowe są rozłożone na czynniki pierwsze tak więc polecam.
Jeżeli Ci się spodobają to napisz. Pozdrawiam

roockfan

Tych którzy wpisują negatywne komentarze zupełnie nie rozumiem.
Od lat nie uśmiałem się tak, jak na tym filmie.
Oczywiście małolat(a), któremu nigdy nie urwał się "film" :) nie zrozumie tej komedii i nie powinien się wypowiadać.

ocenił(a) film na 10
skorek_filmaniak

Dokładnie tak...ale każdy ma swoje zdanie :D Kac Vegas według mnie to bardzo dobra komedia :D

skorek_filmaniak

Co w tym filmie śmiesznego?

O wiele lepszy jest już nawet "Sens życia według Monty Pythona".

conrad_owl

Za 20 złotych porządnej pizzy nie da się kupić (nie w moim mieście), a raczej przeciętniaka.

Co do filmu. Było kilka gagów, z którcych się śmiałem, może nie do rozpuku, ale serdecznie. Tylko film ma kilka mankamentów. Po pierwsze dość długo się rozkręcal, a po drugie był nierowny. W kilku momentach poprostu brakowało powodów do śmiechu, które w takiej komedii powinny trafiać się często. I przychylam się do zarzutu, że przyszły pan młody powinien jakoś probować się wydostać z dachu. nie zauważyli go przy ściaganiu materaca?

ocenił(a) film na 7
conrad_owl

Jak zywkle się wymądrzasz i mówisz innym, co mają robić. Taki z ciebie znawca, że aż śmiech. W każdym poście musisz swoją arogancję pokazać.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 7
Mowiacy_do_reki

A ty jak zwykle musisz innych wkur....ć nie? Głupi ciulu!

ocenił(a) film na 7
Heller1304

Haha, 16 króciutkich postów. Ręcę opadają. Słabiutki jesteś. No i te wyzwiska. Żałosne. Myślisz, że jesteś kimś, a cały czas sobie umniejasz. Mam polew z takich dzieci.
Tekst na końcu miażdży. Totalny debilizm.

ocenił(a) film na 8
roockfan

Jak dla mnie film świetny.;]
Mam na telefonie więc oglądałam już ze 20 razy :D
Według mnie gra aktorska jest okej ;P
Film oceniłam 9/10 ale co kto lubi ;)

roockfan

Popieram, film wg. mnie nie przesadzając beznadziejny. Żarty oklepane, pomysł na scenariusz miał potencjał, który zmarnowano. Rozumiem, że niektórym może się podobać, ale zdawałoby się, że osób o tak osobliwym guście powinno być niewiele. Prymitywne i wulgarne zarty również są zrealizowane bez polotu więc są poprostu prymitywne i wulgarne. Jak dla mnie mocne 3/10!