Kac Vegas

The Hangover
2009
7,3 737 tys. ocen
7,3 10 1 737053
6,5 61 krytyków
Kac Vegas
powrót do forum filmu Kac Vegas

Słabizna

ocenił(a) film na 4

Na początku był wielki Hape na ten film i oglądając go spodziewał się na prawdę dobrej komedii,a dostałem badziewie,Humor jest kiepski,a teksty na poziomie gimnazjum,oczywiście miał kilka swoich momentów,ale to nie wystarczy.Ogólnie rozczarowanie pomijając już fatalną grę aktorską i oklepany i banalny scenariusz oraz historię.Ten film do pięt nie dorasta kultowym komedią z lat 80-tych i 90-tych takich jak:

Akademia Policyjna 1-5
Ściągany
Naga Broń

Czy nawet do takich Polskich komedii jak "Nic śmiesznego".

ogólna ocena 4/10 - bo miał kilka momentów.

ocenił(a) film na 6
Shadowman94

ja zasnęłem w połowie czego nie robie przy wciągajacych filmach dlatego nie bede oceniał moze uda mi sie obejrzeć druga połowe filmy które wymieniłeś 10/10

ocenił(a) film na 5
Shadowman94

zgadzam się, a Nagiej broni nikt nie przebije.

ocenił(a) film na 2
Super_Monisia

Wszystkie komedie z L.Nielsenem są super. Ten Kac Vegas, to wg mnie totalne dno. Pozdrawiam.

ocenił(a) film na 5
Kassandra85

Szkoda, że Lesliego już nie ma.... facet nie do zastąpienia!

ocenił(a) film na 8
Super_Monisia

naga broń to parodia film genialny ale parodia , a co do KV dobra komedia bez spuszczających się do kanapek, nastolatków

ocenił(a) film na 5
MARWEL13

Ale ona jakoś aż tak bardzo nie śmieszy, to raczej wesoły film, niż komedia. Wyścig szczurów to już bardziej typowa komedia

ocenił(a) film na 5
Super_Monisia

zdania mamy podobne - ja w żadnym momencie ze śmiechu nie parsknąłem, ot obejrzało się i tyle

Carabiniero

trochę taki wypromowany mocno zapychacz dla gimbazy i tyle.

ocenił(a) film na 5
jaszczyk77

bardzo trafne określenie!

Shadowman94

co to jest Hape?

ocenił(a) film na 4
AlfredB

Hape inaczej duże oczekiwanie ludzi na "coś" (W tym przypadku na film,który miał porządną reklamę),

Shadowman94

ok teraz zalapalem ze chodzi Ci o HYPE :))))

ocenił(a) film na 8
Shadowman94

nie łatwiej napisać "szum" (ang. hype) ?

ocenił(a) film na 9
Shadowman94

jak dla mnie film przebija kazda klasyke.

Shadowman94

ja również obejrzałam ''Kac Vegas'' bo ocena dobra i każdy mówił śmieszny film...niestety jak dla mnie porażka..teksty strasznie naciągane i cienkie..ogólnie bajeczka na raz ...bo więcej już go nie włącze ...zastanawiam się skąd taka wysoka ocena?!czy naprawdę śmieszą nas już tylko takie słabizny?!pozdrawiam

ocenił(a) film na 5
habibi18

Ten film to tragedia. Ani razu się nie śmiałam.... Nie wiem kogo to może śmieszyć...

ocenił(a) film na 8
Pamela16

Mnie na przykład. Lubie zarówno ambitne filmy jak i takie odmóżdżacze. Miło jest odnaleźć w filmie sztukę najwyższych lotów, ale warto nie zapominać o tym, że film to głównie rozrywka. I tak, między humorem Louisa de Funes a Monty Pythonem z miłą chęcią obejrzę czasem także właśnie tego typu produkcję. Śmieszą mnie natomiast ludzie bez wyobraźni sięgający po tytuł z "kacem" w tytule i komentujący że humor jest mało inteligjętny :) No cóż, widać niektórym przypominają się pewne sytuacje znane z autopsji, a innym, może brak wyobraźni... Najważniejsze to być otwartym i nie zamykać się w dramaturgii zarówno tej życiowej jak i filmowej ;)

ocenił(a) film na 8
hud

Masło maślane, ale jest 6:30 a ja dopiero idę spać, już więcej dziś komentarzy nie piszę :)
Mam nadzieję że meritum jest do uchwycenia.
Dobranoc.

ocenił(a) film na 9
hud

Właśnie jestem dopiero po seansie Kac Vegas.Czytajac opinie miałam ochotę napisać dokładnie to samo co Ty.Dziękuję i Pozdrawiam:)

ocenił(a) film na 5
hud

Obejrzałam film po raz drugi :) I podwyższam ocenę z 4 na 8 :) Widzę plusy w tym filmie.

ocenił(a) film na 8
Pamela16

No widzisz. Niby drobny szczegół, a czasami może rozbawić:)

ocenił(a) film na 5
Pamela16

No ja też nie za dużo. Lekko się to oglądało, ale koło komedii to ten film nie stał

ocenił(a) film na 4
Shadowman94

Dokładnie. A już myślałem, że ze mną jest coś nie tak i tracę poczucie humoru. A jednak, nas ambitnych wielbicieli komedii, dobrych komedii jest przynajmniej kilku :)

ocenił(a) film na 5
negroz

Nie jesteś sam! Komedie to były kiedyś. Teraz to są co najwyżej lekkie filmiki, ale kulać się po podłodze to nie ma przy czym

ocenił(a) film na 6
Shadowman94

Też nie wiem, czym ludzie się tak podniecają, ani to specjalnie śmieszne, ani chociażby ciekawe, banda denerwujących debili lata jak ze sraczką po mieście

ocenił(a) film na 8
Shadowman94

Najlepsza komedia ever ;]]]]] nie znacie się

ocenił(a) film na 5
Shadowman94

Dla mnie to w ogóle nie komedia tylko luźny film

ocenił(a) film na 6
Shadowman94

2/10 za ortografię. 1 punkt na zachętę.