Na początku był wielki Hape na ten film i oglądając go spodziewał się na prawdę dobrej komedii,a dostałem badziewie,Humor jest kiepski,a teksty na poziomie gimnazjum,oczywiście miał kilka swoich momentów,ale to nie wystarczy.Ogólnie rozczarowanie pomijając już fatalną grę aktorską i oklepany i banalny scenariusz oraz historię.Ten film do pięt nie dorasta kultowym komedią z lat 80-tych i 90-tych takich jak:
Akademia Policyjna 1-5
Ściągany
Naga Broń
Czy nawet do takich Polskich komedii jak "Nic śmiesznego".
ogólna ocena 4/10 - bo miał kilka momentów.
ja zasnęłem w połowie czego nie robie przy wciągajacych filmach dlatego nie bede oceniał moze uda mi sie obejrzeć druga połowe filmy które wymieniłeś 10/10
Wszystkie komedie z L.Nielsenem są super. Ten Kac Vegas, to wg mnie totalne dno. Pozdrawiam.
naga broń to parodia film genialny ale parodia , a co do KV dobra komedia bez spuszczających się do kanapek, nastolatków
Ale ona jakoś aż tak bardzo nie śmieszy, to raczej wesoły film, niż komedia. Wyścig szczurów to już bardziej typowa komedia
zdania mamy podobne - ja w żadnym momencie ze śmiechu nie parsknąłem, ot obejrzało się i tyle
Hape inaczej duże oczekiwanie ludzi na "coś" (W tym przypadku na film,który miał porządną reklamę),
ja również obejrzałam ''Kac Vegas'' bo ocena dobra i każdy mówił śmieszny film...niestety jak dla mnie porażka..teksty strasznie naciągane i cienkie..ogólnie bajeczka na raz ...bo więcej już go nie włącze ...zastanawiam się skąd taka wysoka ocena?!czy naprawdę śmieszą nas już tylko takie słabizny?!pozdrawiam
Ten film to tragedia. Ani razu się nie śmiałam.... Nie wiem kogo to może śmieszyć...
Mnie na przykład. Lubie zarówno ambitne filmy jak i takie odmóżdżacze. Miło jest odnaleźć w filmie sztukę najwyższych lotów, ale warto nie zapominać o tym, że film to głównie rozrywka. I tak, między humorem Louisa de Funes a Monty Pythonem z miłą chęcią obejrzę czasem także właśnie tego typu produkcję. Śmieszą mnie natomiast ludzie bez wyobraźni sięgający po tytuł z "kacem" w tytule i komentujący że humor jest mało inteligjętny :) No cóż, widać niektórym przypominają się pewne sytuacje znane z autopsji, a innym, może brak wyobraźni... Najważniejsze to być otwartym i nie zamykać się w dramaturgii zarówno tej życiowej jak i filmowej ;)
Masło maślane, ale jest 6:30 a ja dopiero idę spać, już więcej dziś komentarzy nie piszę :)
Mam nadzieję że meritum jest do uchwycenia.
Dobranoc.
Właśnie jestem dopiero po seansie Kac Vegas.Czytajac opinie miałam ochotę napisać dokładnie to samo co Ty.Dziękuję i Pozdrawiam:)
Obejrzałam film po raz drugi :) I podwyższam ocenę z 4 na 8 :) Widzę plusy w tym filmie.
No ja też nie za dużo. Lekko się to oglądało, ale koło komedii to ten film nie stał
Dokładnie. A już myślałem, że ze mną jest coś nie tak i tracę poczucie humoru. A jednak, nas ambitnych wielbicieli komedii, dobrych komedii jest przynajmniej kilku :)
Nie jesteś sam! Komedie to były kiedyś. Teraz to są co najwyżej lekkie filmiki, ale kulać się po podłodze to nie ma przy czym
Też nie wiem, czym ludzie się tak podniecają, ani to specjalnie śmieszne, ani chociażby ciekawe, banda denerwujących debili lata jak ze sraczką po mieście