Kac Vegas

The Hangover
2009
7,3 737 tys. ocen
7,3 10 1 737053
6,5 61 krytyków
Kac Vegas
powrót do forum filmu Kac Vegas

7,4 to dość wysoka ocena do tego wszyscy dookoła polecają mi ten film ale ja jakoś mam przeczucie
że to nie jest dobra komedia, że to jest film raczej dla młodszej widowni (może nie jest do niej
kierowany ale tylko gimnazjalistów śmieszy). Powiedzcie mi proszę czy jest wart obejrzenia?

ocenił(a) film na 1
qczbon

Jeśli lubisz wyjątkowo nieśmieszne filmy, pozbawione jakiejkolwiek treści, składające się ze zlepku scen, które są wybitnie nieśmieszne i bardzo mocno nużące, to tak, możesz ten film spokojnie obejrzeć. Dla przykładu, jeśli śmieszy Cię jak Mike Tyson daje komuś w gębę (ha-ha-ha), albo jak jakiś Azjata wyskakuje na golasa z bagażnika samochodu (ha-ha-ha) i zaczyna uciekać (ha-ha-ha), bo został wcześniej związany (ha-ha-ha) i tam na siłę wsadzony (ha-ha-ha), to tak, docenisz humor w tym filmie. Jeśli natomiast uważasz robienie filmu o tym jak ktoś idzie na dach hotelu napić się wódki za średnio śmieszne, to zdecydowanie lepiej sam wypij wódkę na dachu, ale pod żadnym pozorem nie oglądaj tego dzieła.

ocenił(a) film na 8
qczbon

7,4 to za mała ocena jak na taką zayebistą komedie ;]

ocenił(a) film na 9
qczbon

Myślę, że trzeba po prostu samemu obejrzeć i sprawdzić. Jedni ten film znienawidzą, inni będą się na nim tarzać ze śmiechu. Osobiście mogę polecić Kac Vegas, mi bardzo się podobał, nieźle się uśmiałam, mimo, że myślałam, że w moje poczucie humoru nie trafi.