Kac Vegas

The Hangover
2009
7,3 737 tys. ocen
7,3 10 1 737053
6,5 61 krytyków
Kac Vegas
powrót do forum filmu Kac Vegas

TRAGEDIA

ocenił(a) film na 1

Najgorszy film, jaki w życiu widziałam. Dno totalne pod względem humoru, nieśmieszne
teksty, denne sceny. Malina dla pomysłodawcy... Szkoda, że Bradley Cooper tak się
zeszmacił, bo w "Jestem Bogiem" pokazał, że stać go na więcej. Nie wiem komu i co się w
tym filmie podoba. Dla mnie to film dla ludzi ograniczonych umysłowo, a widząc moje
środowisko i ludzi, których uważam za mądrych, widząc jak niektórym z nich ten film się
podoba, wątpię w świat... Nie polecam tego filmu nikomu.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 1
mintlity

Zdecydowanie zgadzam sie,ogladajac ten film kierowalam sie tak wysoka ocena.Bardzo sie zawiodlam,tym bardziej ze wiele osob z mojego otoczenia uwaza ten film za smieszny ,a dla mnie taki humor to dno.

ocenił(a) film na 9
kociazaba

Powiedz mi czego spodziewałaś się po tytule?no czego? kulturalnego humoru? No proszę cię.Jestem w szoku że są jeszcze tacy ludzie.To tak jakbym powiedział że spodziewałem się po filmie Deadpool poważnego filmu o bohaterze z komiksu.

ocenił(a) film na 1
TubisiowyKremik

Spodziewałam się komedii,ktora by mnie rozbawiła ,ocena wysoka wiec myślałam że film bedzie spoko.Niestety rozczarowałam sie,po prostu ten film jest dla mnie żenujący .To jest moje zdanie i go nie zmienie,bo tysiace osob bawi ten film co jest dla mnie dosc dziwne albo poprostu mam inne poczucie humoru niż ,,wy".

ocenił(a) film na 9
mintlity

Zachowujesz się jakbyś wszystkie rozumy pozjadała koleżanko. Jak można porównywać dwa filmy skoro nie mają ze sobą absolutnie niczego wspólnego?To dwa różne gatunki filmowe.Eh kolejny pseudo znawca filmów.Już mnie nic nie zdziwi.

ocenił(a) film na 1
TubisiowyKremik

"Szkoda, że Bradley Cooper tak się
zeszmacił, bo w "Jestem Bogiem" pokazał, że stać go na więcej."

Przeczytaj to 10 razy, jak nie zrozumiesz, to kolejne 10, a jak w dalszym ciągu nie będziesz rozumiał, to wracaj do szkoły, czy może raczej tą szkołę skończ.

ocenił(a) film na 1
mintlity

ten film idealnie nadaje się do stacji TVN, poziom dna i ogłupianie ludzi.