Kac Vegas

The Hangover
2009
7,3 737 tys. ocen
7,3 10 1 737053
6,5 61 krytyków
Kac Vegas
powrót do forum filmu Kac Vegas

Oglądnijcie sobie Bruno czy Borata to jest komedia a nie to coś....

ocenił(a) film na 9
sayanx

Zależy od upodobań. Jak nie masz nic ciekawego do przekazania, to po co zaśmiecasz forum?

ocenił(a) film na 10
almost_american

potwierdzam

ocenił(a) film na 7
sayanx

Oglądałem dziś Hangover, zaś Borata kilka dni temu i muszę Ci przyznać, że Borat nie porywa. Strasznie ciężko mi się go oglądało.

ocenił(a) film na 6
sayanx

co fakt to fakt. Bruno jest o wiele wiele śmieszniejszy :-) ale i strasznie krytykowany w porównaniu do Kac Vegas.

użytkownik usunięty
sayanx

mi sie to podoba i wole 100 razy niz tego borata .... wiadomo byly juz filmy typu noc kawalerska ale to jest naprawde smieszne i fajowe

ocenił(a) film na 8
sayanx

Borat i Bruno to produkcje dla niedorozwojów umysłowych. Tyle w temacie.

ocenił(a) film na 6
Valmont_3

Bo ty tak twierdzisz? A Kac Vegas to produkcja dla tytanów intelektu, tak? Czy naprawdę ludziom twojego pokroju tak ciężko jest pojąć, że można być całkiem inteligentnym człowiekiem, a jednocześnie dobrze się bawić oglądając Borata?

ocenił(a) film na 8
yossarian84

Wszystko potrafię zrozumieć. Nie rozumiem tylko, co może być śmiesznego w kręcącym się fiucie i ciągłym wyśmiewaniu się z homoseksualistów? Do mnie nie przemawia taki płytki dowcip jak i moich znajomych stąd ta wypowiedź.

ocenił(a) film na 6
Valmont_3

W kręcącym się fiucie nie ma nic zabawnego, a film nie tyle wyśmiewa homo, ile stereotypy o homo.

użytkownik usunięty
sayanx

EEE tam. Jak komedia to tylko w polskim wydaniu. 3/4 amerykańskich komedii to plastikowe gówno na czele z KAc Vegas i Kac Vegas w Bangkoku. A już ten Borat albo Bruno to ja nie wiem co to ma być . Ten Sasha Coihen to tak mnie denerwuje, że patrzeć na niego nie mogę

ocenił(a) film na 8

troll

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Cililing

Widzisz trolle na jawie? Masz jeszcze szansę - idź się leczyć. Hej.

sayanx

Borat może być, bo to było novum, chociaż humor tego typu mnie nie bawi, ale Bruno jest niesamowicie żenujący. Przy tych filmach "Kac Vegas" to rozrywka niemal intelektualna.