Nie rozumiem ludzi którzy zachwycają się tą pseudo komedią. Jak dla mnie nie ma w tym
filmie nic śmiesznego. Nie polecam!
i jeszcze na dodatek porównują do tego inne filmy jakby ten był najlepszy i już nic ponad to nie miało by już powstać smutne czasy nastały
koleś był na kac vegas w kinie i bardzo zachwalał; ja uwielbiam komedie, załączyłem kac vegas i... lipa i nuda! wyłączyłem w połowie filmu, miałem ochotę wyłączyć po 15 minutach, ale cały czas miałem nadzieję, że się rozkręci... szkoda czasu, film nie jest śmieszny
ZGADZAM SIĘ!!!!! FILM TAK BEZNADZIEJNY, ŻE W OGÓLE TRUDNO GO DO CZEGOŚ PORÓWNAĆ. A nie, przepraszam. Jest jeszcze Kac Wawa
To był film z tak nieśmiesznymi i przestarzałymi żartami, że współczuję ludziom, którzy się na nim śmieli. Prymitywny humor może być śmieszny, ale nie taki denny i wymuszony jak tutaj. Do tego ten owłosiony grubas wcale nie był śmieszny, był wkurzający. Ogólnie film z nieśmiesznymi żartami w stylu Sherlocka Holmesa i Iron mana. Dobra prosta komedia to 'Jestem na tak' z Jimem Carreyem, ale nie to coś...
Racja. Okropnie nudny. Myślałam, że albo to ja nie mam poczucia humoru, albo ten film jest po prostu do d...
Gdyby sam film był choć trochę o tym co było na zdjęciach z aparatu, to mogłoby być nawet 8/10