Moim zdaniem film jest spoko, pomijając całą tą akcję ze scenariuszem, bla bla bla. Aktorzy trochę też już się przejedli, ale najwidoczniej mamy deficyt aktorów do grania w tego typu filmach. Borys jak zwykle rozwalił cały film, koleś jest niemożliwy :D
6/10
PS. Co jak co, ale chwalenie się tym, że film oceniało się po zwiastunie - bez komentarza. Fala żenady zmyła mnie totalnie.
Na tym tle wojna o rząd dusz toczona na Filmwebie nabiera sensu. Widz nie czyta branżowych recenzji, on sugeruje się opiniami szeregowych zjadaczy popcornu. Jeśli na filmowych portalach duża grupa osób oceni dane dzieło pozytywnie, znak, że warto pójść do kina. Widzów trzeba zarazem nakręcić i podkręcić, aby nawet przy marnej jakości filmie poczuli się dowartościowani. Jeśli coś ma być śmieszne, będzie choćby na zasadzie "śmiesznego inaczej", na przekór. Albo jako rozrywka odmóżdżająca albo jazda po bandzie - odtrutka na "psychologiczne smutasy".
Więcej o aferze z Kacem tutaj: http://kulturaonline.pl/widzowie,na,kacu,tytul,artykul,13005.html
Nie sugerowałem się żadnymi opiniami. Gdziekolwiek wszedłem biło na kilometr informacjami typu "KAC WAWA - GNIOT DEKADY" itp. Poszedłem do kina, by móc wypowiadać się na temat tego filmu tutaj. Najwidoczniej mam tak spaczone poczucie humoru, że wyjątkowo ten film mi się spodobał, ale to chyba nie znaczy, że jestem gorszy?
Jesteś opłaconym klakierem. http://www.filmweb.pl/film/Kac+Wawa-2012-629035/discussion/UWAGA%21+Go%C5%9B%C4% 87+od+promocji+Kac+Wawa+pisze+tu+pod+r%C3%B3%C5%BCnymi+nickami+i+robi+sieczk%C4% 99+z+m%C3%B3zgu,1865190
To, że film mi się podobał oznacza, że jestem klakierem? Mam trochę eklektyczny gust jeśli chodzi o filmy i muzykę, ale dziękuję.
trudno dyskutować nad jak piszesz 'spaczonym poczuciem humoru' ale nad tym że lubisz film bez sensownego scenariusza, dowcipy kloaczne,są tymi jakie ciebie bawią to nad tym może podumasz w weekend,o wnioskach poczytam
Studentki pilne - egzamin ustny zdany”
Studiuję pszczelarstwo - bzykanie, zbijanie bąków i wydłubywanie miodu z uszu”
Światło się paliło, więc pomyślałem, że puknę”
to cytaty z twego filmu, który tak bawi.....
To nie jest poczucie humoru, ale prymitywne odruchy samcze. Ty nie obrażaj ludzi z poczuciem humoru.
Powiem Ci tak: każdy człowiek jest inny. Mi "Kac Wawa" nie przeszkadza, można pośmiać się z tego typu burackich tekstów itp. Film dla buraków o burakach, który mogę obejrzeć. Jestem burakiem, owszem. Każdy ma go w sobie. Poczucie humoru mam jakie mam i tak to zostawmy.
Moim zdaniem wszystko zależy od podejścia do danego filmu.
Nigdy nie czytam branżowych recenzji, ani nie sugeruję się opiniami innych, po prostu oglądam i wyrabiam sobie swoją własną opinię. Jednakże od polskiej produkcji nie wymagam arcydzieła, liczę na lekki film, prostą rozrywkę, i to właśnie w tym filmie dostałem, ciekawe sytuacje, kilka niezłych tekstów. Na to się nastawiłem i to dostałem, zatem film na plus :)
Moim zdaniem film też jest spoko, i też pewnie zaraz będą pisać , że jestem klakierem. Na jakiej podstawie ja się pytam ?? To że ktoś ma taki gust a nie inny nie oznacza, że ktoś mu za to płaci albo, że jest idotą,kretynem itd . Ja akurat najbardziej lubie polskie filmy więc mi się podobał jest z czego się pośmiać
na takiej podstawie ,ze wszystkie twoje wypowiedzi na forum są tylko na temat tego filmu:) Jak byłeś na nim 2 razy to też o czymś świadczy :))
Wszystkie wypowiedzi są na temat tego filmu bo tylko ten ma taką niską ocene z czym sie nie moge zgodzić a byłem dwa razy raz przez przypadek bo ziomek miał isc z panna cos nie wyszło i mi oddał bilet a , że spodobał mi sie to poszedłem drugi raz. I jutro pojde trzeci raz bo jak mi sie jakis film podoba to ide do kina na niego minimum 3 razy . Np na Ciacho byłem 6 razy bo jest dla mnie genialny . Taki mam gust i tyle a że ktoś nie wierzy czy tam uważa , że ktoś mi za to płaci to jego sprawa
Też mi się nie chce w to wierzyć, ale jak to się mówi: jeden lubi jak mu cyganie grają a drugi jak mu nogi śmierdzą.
Bez urazu ale nie lepiej poczekać jak film wyjdzie na DVD a wtedy możesz oglądać go do woli, Ja rekordowo byłem na filmie w kinie ponad 10 razy ale to były inne czasy jak za kino płaciło się grosze a w TV były dwa kanały (plus u nas było RAI - UNO ale po włosku). A ten film moim zdaniem wyjdzie bardzo tanio. Chyba że masz dojście do tanich biletów. Nawet wobec innym rozumie może ci się to podobać ale tak chyba będzie taniej jak ci poradziłem - to tylko sugestia zrobisz jak chcesz.
Na Powrocie Jedi byłam w kinie 6 razy. Ale to było KINO. A w tym konkretnym przypadku jest wszystko, oprócz kina.
Ja też pamiętam na Poszukiwaczy Zaginionej Arki, czy Obcego to się chodziło po kilka razy. I do tej pory można to oglądać po raz kolejny. No ale wtedy były zupełnie inne okoliczności. Raz do roku organizowane były konfrontacje i pojawiały się w kinach jakieś nowe tytuły które potem grane były w przez następne lata. Mam wrazenie, że kopie filmów krążyły wtedy z kina do kina po kilka lat, a teraz co? Średnia żywota to może miesiąc max, ale prawda jest taka, że w jeden weekend jest więcej premier niż kiedyś przez cały rok.
mozna, mozna, tylko jak ciacho jest genialne, to sie smieje z obronców ciacha,z kad was biorą i na jakim szajsie sie wychowujecie, heheheheheee
"Ciacho genialne" - o gustach się niby nie dyskutuje, ale mówić genialne o czymś takim jak Ciacho...O dupę potłuc taki gust
Nie ma czegoś takiego jak brak gustu, każdy ma inny równie dobrze ja moge powiedzieć o tobie że go nie masz bo masz ocenione 10/10 Władcy pierścieni co dla mnie na przykład w ogóle nie można nazwać filmem
panowie zakończmy te pogaduszki, na takie argumenty nie ma rozmowy, no paranoja,ciacho best, nooo szok,jakie
media im piorą mózgi?
Władca to nie film,Ciacho jest genialne - i to nie żart!! I właśnie dzięki takim ludziom jak Ty twórcy komedii typu Kac Wawa będą tworzyć dalej swoje chłamy,bo przecież zawsze znajdzie się ktoś kto obejrzy....Żaaaaal
Musze w końcu obejrzeć film o który toczą się takie wojny. Swoją drogą co was tak boli że komuś się podobał film który wam nie przypadł do gustu? A "Władcy" też nie lubię, bzdura na bzdurze a książka jeszcze gorsza. ;]
Obejrzę "Kac-Wawę" to skomentuję w przeciwieństwie do wielu filmwebowiczów staram się zachować odpowiednią kolejność. Ciacha też nie widziałem ale wesoły masowy atak na kogoś bo podobał mu się inny film jest śmieszny.
Czemu "Władca(...)" mi się w żadnej wersji nie podobał? Proszę bardzo, infantylna rozbuchana historia o walce dobra ze złem, z czarno-białymi postaciami( za wyjątkiem może Boromira ale reszta mdła jak "Klan") jakich setki. Realizacja oczywiście pierwsza klasa ale co z tego? Wpompowanie milionów dolarów nie sprawiło że fabuła magicznie stała się lepsza, choć ułatwiło to przełknięcie tej papki. Przewagą filmu jest usunięcie dłużyzn i zapychaczy(vide piosenka i opis przyrody co druga strona) które trylogię książkową uczyniły nieznośnie nudną. Masowego "ugrzeczniania" nawet komentować się nie chce, wszyscy tacy szlachetni i pięknie się wysławiający. Jak chcę obejrzeć bajkę to odświeżam Shreka. Mam nadzieję że odpowiednio jasno wytłumaczyłem dlaczego uważam ten twór za bzdurny i mocno przereklamowany.
Pozdrawiam.
władca nie jest filmem? no nie da sie dyskutować z takim tekstem, czy to przesilenie , czy cisnienie wam leci,no
paranoja, jak ktos tak mysli, no tacy są potrzebni dla tych co tworzą takie COŚ co udaje film [kac-srawa,ciacho i wiecej]
Co z tego, że Władca Pierścieni dostał 11 oscarów (tylko 1 film dostał więcej), w dodatku w każdej nominowanej kategorii. Masz rację takie ciacho jest lepsze...
Skąd się takie buractwo bierze
Przepraszam za wprowadzenie w błąd wydawało mi się, że Ben Hur dostał 12. Ach ta pamięć.
Cóż, nawet takie filmy maja swoją widownię. Na jakimś zwiastunie polskiej komedii (nie pamiętam jakiej) w tamtym roku siedział za mną burak który śmiał się jak obłąkany z każdego kur... pier... na ekranie. To były właściwie jedyne 'śmieszne' (wg twórców) momenty tego zwiastuna. Zawsze się więc znajdą ludzie, którym tyle do radochy wystarczy i jeszcze za bilet zapłacą. Owszem gust masz, a że jest on denny to już inna sprawa. I mam gdzieś czy o gustach się dyskutuje czy nie. Chyba że sobie jaja tutaj robisz.
Pier*dolisz jak potłuczony!!! Na "Ciacho" iść do kina 6 razy? Oj ty masz chyba musztardę zamiast mózgu!!! I bałagan na strychu!!!
Ty no dla mnie Ciacho jest mistrzowe prawie w gacie popuściłem ze śmiechu za pierwszym razem dlatego poszedłem tyle razy a odkąd wyszło na dvd oglądałem codziennie przez jakis miesiąc
Czy za 6 razem już się zesrałeś w gacie? Babci klozetowej zapłacił byś 2 złote za klopa!!!
Dlaczego tak sądzisz? Uzasadnij swoją wypowiedź. A może ty chcesz tylko go obrazić. Dlaczego to robisz? Dlaczego używasz wulgarnych słów albo bezpodstawnie oskarżasz ludzi o niestworzone rzeczy. Ktoś nawet policzył że już jakieś 1000 "troli" znalazłeś tutaj. A może to ty jesteś właśnie trolem. Przeszkadzasz w dyskusji. Obrażasz. Wyluzuj. Nikt ci tutaj nie zagraża. Nawet jeżeli jesteś chory jak sugerują inni to nie usprawiedliwia cię to ani trochę? Potrafisz powiedzieć dlaczego obrażasz innych użytkowników forum?
A musztarde zamiast mózgu to masz chyba ty skoro dałes 9/10 Kac Vegas w Bangkoku przeciez to nawet koło filmu nie leżało
Kac Vegas w Bangkoku - zajebista komedia!!! A Kac Wawa to rzygowiny i gówno jakich mało!!!