3,7 80 tys. ocen
3,7 10 1 79533
1,2 24 krytyków
Kac Wawa
powrót do forum filmu Kac Wawa

Moim zdaniem film jest spoko, pomijając całą tą akcję ze scenariuszem, bla bla bla. Aktorzy trochę też już się przejedli, ale najwidoczniej mamy deficyt aktorów do grania w tego typu filmach. Borys jak zwykle rozwalił cały film, koleś jest niemożliwy :D

6/10

PS. Co jak co, ale chwalenie się tym, że film oceniało się po zwiastunie - bez komentarza. Fala żenady zmyła mnie totalnie.

ocenił(a) film na 1

troll

Cililing

Dlaczego tak sądzisz? Uzasadnij swoją wypowiedź. A może ty chcesz tylko go obrazić. Dlaczego to robisz? Dlaczego używasz wulgarnych słów albo bezpodstawnie oskarżasz ludzi o niestworzone rzeczy. Ktoś nawet policzył że już jakieś 1000 "troli" znalazłeś tutaj. A może to ty jesteś właśnie trolem. Przeszkadzasz w dyskusji. Obrażasz. Wyluzuj. Nikt ci tutaj nie zagraża. Nawet jeżeli jesteś chory jak sugerują inni to nie usprawiedliwia cię to ani trochę? Potrafisz powiedzieć dlaczego obrażasz innych użytkowników forum?

ocenił(a) film na 1

troll

Cililing

Dlaczego tak sądzisz? Uzasadnij swoją wypowiedź. A może ty chcesz tylko go obrazić. Dlaczego to robisz? Dlaczego używasz wulgarnych słów albo bezpodstawnie oskarżasz ludzi o niestworzone rzeczy. Ktoś nawet policzył że już jakieś 1000 "troli" znalazłeś tutaj. A może to ty jesteś właśnie trolem. Przeszkadzasz w dyskusji. Obrażasz. Wyluzuj. Nikt ci tutaj nie zagraża. Nawet jeżeli jesteś chory jak sugerują inni to nie usprawiedliwia cię to ani trochę? Potrafisz powiedzieć dlaczego obrażasz innych użytkowników forum?

ocenił(a) film na 1

Definicja gustu w słowniku języka polskiego PWN
gust
1. «poczucie piękna, harmonii, elegancji»
2. daw. «zamiłowanie do czegoś lub ochota na coś»
3. pot. «styl lub moda»
Nie masz poczucia piękna, harmonii i elegancji, bo to co uznajesz za piękne jest gówniane. Więc jak najbardziej jest coś takiego jak "brak gustu".

użytkownik usunięty
bunnylune

Dla ciebie jest gówniane a dla mnie piękne nie ma sensu ta dyskusja

ocenił(a) film na 1

troll

Cililing

użytkownik usunięty
bunnylune

Na podobnej zasadzie moglibyśmy się spierać, że obrazy Picassa są piękne dla jednego piękne dla innego obrzydliwe . Każdy ma inny gust i będe powtarzał to tysiąc razy nie ma czegoś takiego jak brak gustu jednemu się podoba psia kupa a innego to brzydzi itd itd

ocenił(a) film na 1
bunnylune

Dajmy sobie już może spokój z tym trollem/plebejuszem (ciężko powiedzieć kim). Wystarczy spojrzeć na zdjęcie, potem na opis, potem jeszcze raz na zdjęcie i co widzimy? Plebejusza. A takiemu plebejuszowi filmy pokroju Ciacha czy Kac wawy się mogą w sumie podobać.

ocenił(a) film na 1
strus_29

a ja tam może i bym poszła na ten film z ciekawości czy jest aż taki zły , ale wstydzę kupić się biletu :P :)

bunnylune

Popieram. Wypowiedzi pana smalczyka to totalne dno, napisanie wypowiedzi ze Władca Pierścieni to nie film wola o pomstę do nieba, sam się przyznam ze nie obejrzałem całej trylogii jedynie tylko fragmenty (powód: nie przepadam za tematyka fantasy lecz to nie zmienia ze nie mam szacunku do tego filmu) a kolejna rzecz to krytyka ze ktoś dal Kac Vegas w Bangkoku ocenę 9/10 no to jest kpina, mi się ten film osobiście bardzo podobał obejrzałem go 2 czy 3 razy, sam fakt bycia 6 razu na 1 filmie w kinie jest bardzo smieszny no sorry <rotfl> możesz być fanem takich polskich gniotów no ale krytyka bardzo dobrych amerykańskich komedii to porażka.
Wnioskując z poziomu twoich wypowiedzi, twoje IQ wynosi tyle co temperatura pokojowa i to w dodatku podczas najwyższych mrozów bez włączonego ogrzewania.

użytkownik usunięty
drift14

Straciłem wiare w ludzi :( Amerykańskie bardzo dobre komedie ?? buhahahahahhahahha przez ostatnie kilkanaście lat powstało ich może z 10 a zarówno Kac Vegas jak i Kac Vegas w Bangkoku w ogóle nie mają porównania do jakiejkolwiek polskiej komedii a jeżeli chodzi o Władce pierścieni napisałem że to nie film bo dla mnie filmy fantasy to bajki które nie mają nic wspólnego z filmem

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
użytkownik usunięty
ocenił(a) film na 1

Akurat Kac Vegas było dobre, bo nie było obrzydliwe. I to był urok tej komedii, że mogli z niej wyciągnąć maksimum żartów typu "nasrałem w portki, puściłem bąka przed nosem prezydenta", a nie zrobili tego. Nawet takie momenty, gdy jeden z bohaterów "ujeżdżał" tygrysa - po obejrzeniu tego on był ZAŻENOWANY.
Karolak z Szycem zaczęliby ujeżdżać kanapę, albo co gorsza, jej właściciela... I tu jest właśnie ta subtelna różnica między "Kac Vegas" a polskim "Kac Gówno".

ocenił(a) film na 1
drift14

To jest troll. Spójrz na oceny. Dzisiaj nagle dodał z 1 masę klasyków typu tytanica, aliena, indiany jonesa, lotra i do tego tonę amerykańskich komedii (chyba, żeby uzasadnić swój post)...

użytkownik usunięty
Dealric

Tak właśnie bo neinawidze amerykańskich komedii filmów fantasy ani jakiś indiana jonesów dla mnie to debilne filmy że o Tytanicu nie wspomne

użytkownik usunięty
wojteksiwy757

Sam sie bujaj i zważ na słowa pedała sobie w rowerze poszukaj

Ten profil to fake- daje same dobre oceny polskim gniotom ,a każdemu innemu ze stanów 1.
Przykład 8/10 Gulczas a jak Myślisz
1/10 Poszukiwacze zaginionej Arki.
Pośmiejcie się sami
http://www.filmweb.pl/user/smalczyk130/films

ocenił(a) film na 1

troll

Cililing

ocenił(a) film na 1

troll

Cililing

ocenił(a) film na 1

Na jakiej podstawie ja się pytam <--- Noo... Skoro "SIĘ pytasz", to nie wymagaj odpowiedzi od nas :)

ocenił(a) film na 1

troll

Cililing

wojteksiwy757

Ten profil to fake- daje same dobre oceny polskim gniotom ,a każdemu innemu ze stanów 1.
Przykład 8/10 Gulczas a jak Myślisz
1/10 Poszukiwacze zaginionej Arki.
Pośmiejcie się sami
http://www.filmweb.pl/user/smalczyk130/films

użytkownik usunięty
ADRIANOS

Sam jesteś fake Po prostu nie lubie serii o Indianie Jonesie a każdy polski film jest dla mnie lepszy niż amerykańska produkcja jest niewiele filmów zagranicznej produkcji które są dla mnie lepsze od polskich a Gulczas a jak myślisz kozak film dla mnie dobre śmiechy

Skończ już spamować panie konto od tygodnia.

ocenił(a) film na 1
ADRIANOS

Oczywiście, pan Nocnicki to troll, ale za to jest jednym z milszych trollów, z którymi się ostatnio zetknęłam. Można z nim podyskutować i nie toczy piany tak od razu ;) A to że jest głupi to inna sprawa.