Czy ktoś juz słyszał o jakichś przeciekach, czy w tym roku również pokażą Kevina? ;) Czy może znowu jakaś kampania facebookowa?
Coby świątecznej tradycji stało się zadość...muszą pokazać!
a jak nie to pewnie kampania..
heh
A po co Ci ten Kevin w święta. Ostatnio w święta szło "Rio Bravo", też dobre :) Ja bym wolał obejrzeć w tym czasie wolnym coś z lat 40-60. Pecka, Granta, Coopera albo Stewarta.
mam szczerą nadzieję, że w tym roku nie trzeba będzie urządzać kampanii na facebooku, tylko sami postanowią wyemitować Kevina w Święta (najlepiej w Wigilię) ;)
W innym wypadku... Świąt nie będzie ;)
Słyszałem że "Kevin sam w domu" będzie leciał o 20.00 w wigilie tradycyjnie na polsacie ; )
I możliwe że "Kevin sam w Nowym Jorku" w sylwka też o 20.00 na polsacie, ale to jeszcze nie jest pewne.
Wydaje się mi się że go puszczą, no nie oszukujmy się to już tradycja :)
Nie ma Kevina, nie ma świąt!
O tak, zgadzam się z Tobą. :)
Święta bez reklamy coca-coli i bez Kevina... to nie święta! :D
No właśnie, poza tym oglądam Kevina co roku i cały czas śmieszy mnie tak samo :)
I jeszcze reklama coca-coli. A to jeszcze nie ma?
Ja jeszcze nie widziałam. Inna sprawa, że praktycznie w ogóle nie oglądam telewizji... :)
Ja też nie, gdyż nie posiadam telewizora. Ale jak pojadę do domu na święta to pewnie nadrobię. ;)
a jednak "tradycja" przeżywa trudne chwile. Rok temu trzeba było walczyć o Kevina, natomiast cola zmieniła muzykę w swoich reklamach, z klimatycznej, świątecznej muzyki na nowoczesne nic.
Polsat by raczej nie emitował "Kevina" w Mikołajki. Coś czuję, że telewizja znowu chce nam napsocić w ramówce. Znów będzie wojna i znów Polsat ugnie się pod protestami.
Może zacznie się nowa tradycja? Wojna o Kevina? ;).
Pozdrawiam!
z ciekawości napisałam do Polsatu maila, a oto odpowiedź:
Witamy,
W tym roku w Święta Bożego Narodzenia będziemy emitować film "Kevin sam w Nowym Jorku" – emisja w Wigilię o godz. 19.30 oraz film „Kevin sam w domu – po raz czwarty” – emisja 26.12 o godz. 12.40. Natomiast na pierwszą część przygód tego sympatycznego chłopca serdecznie zapraszamy w Mikołajki 6 grudnia o godz. 20.00.
Pozdrawiamy
Dział kontaktów z widzami
nie wiem, jak wy, ale ja i tak oglądnę Kevina w Wigilię - co prawda na DVD, ale oglądnę ;)
a może jednak znowu facebookowa wojna? ;)