PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=6721}

Kevin sam w domu

Home Alone
1990
7,1 432 tys. ocen
7,1 10 1 431587
6,8 78 krytyków
Kevin sam w domu
powrót do forum filmu Kevin sam w domu

Szkoda, że w tym roku nie puszczą w TV...

szkoda, szkoda... mogliby na nowy rok puścić, niestety Kevin zaraz w tv się skończy już ostatnie minuty lecą szkoda......

ocenił(a) film na 8
ewelina09179200

Nie jest lepsza-wtórna, ckliwa, a po takich pułapkach, jakie im zaserwował w Nowym Jorku dawno powinni zaliczyć zgon.

użytkownik usunięty
lew890

Napisałem "moim zdaniem". ;)
Wydaje mi się, że 'dwójka' jest bardziej rozwinięta, więcej się dzieje i całość bardziej przypadła mi do gustu.

ocenił(a) film na 8

Ja też wyrażam jedynie swoje zdanie. Po prostu pierwsza była śmieszniejsza, a i Kevin był w niej bardziej uroczy, bo 2 lata młodszy.
Wesołych Świąt!

lew890

ale na szczęście nie zaliczyli... mnie się podobały dwie części i jak już puścili pierwsza część to drugą też powinni wyemitować a co tam i Aleksa samego w domu też HE He HE...

użytkownik usunięty
ewelina09179200

Puszczali 4. część na początku grudnia. Mogli zamiast tego puścić dwójkę, oglądalność pewnie by była większa.

ocenił(a) film na 8

W ogóle ta 4. część to jakaś podróba niewarta uwagi... a jakaś trzecia jest, że czwartą zrobili?

ocenił(a) film na 8
ZiD0

Ta o Alexie. Ponoć też słabizna.

lew890

co prawda gorsza od dwóch poprzednich ale o 1000 razy lepsza od 4

ocenił(a) film na 8
ewelina09179200

Po prostu, bez Culkina to już nie ma sensu. No i jeszcze bez tych złodziei, zwykłe odrywanie kuponów od sukcesu części Columbusa.

lew890

niestety zawsze sie znajdą takie kanalie co się chcą dorobić na czyjejś pracy... później powstaje taki schit i tyle...