Biały puch za oknem? - NIE
Choinka ubrana? - NIE
Wszyscy cieszą się z prezentów w Świątecznej Atmosferze? - NIE
To co do cholery Kevin robi dzisiaj w Polsacie o 20:05?
Zarabia kapustę i zohydza ŚBN jak te wszystkie świąteczne reklamy, promocje i inne bzdety, na miesiąc przed terminem.
najlepszy jest piskliwy krzyk Marva jak Kevin polozyl mu pajaka na mordzie hehehe
Ja tam obejrzę mimo wszystko i mam nadzieję że w święta puszczą 2. raz chociaż tak nie zrobią :(
Ech, ech. Jak nie w święta, mogli chociaż na mikołajki zapodać dopiero :| ALE CHWILA! Oni wiedzą! Oni wiedzą, że świąt nie dożyć możemy - 21.12.12r ... Zapobiegawczo, przezorny zawsze ubezpieczony, ot co! Hue hue.
Och, i tak na marginesie - jak polsat zapoda te swoje przerwy na reklamy, to ni się obejrzymy, a miesiąc minie. ...
LOL
To chyba oczywiste, że musieli puścić wcześniej, skoro większość z nas nie dożyje świąt. Miałbyś chęć oglądać go, podczas gdy dookoła otaczało cię cierpienie i śmierć. Koniec świata pokrzyżował platy Polsatowi...
najlepszy film na święta ! nie może zabraknąć razem ze szklaną pułapką i witaj święty mikołaju :D
niedługo w lipcu będą puszczać, bo to przecież prawie zima juz hehehe
banda debili i tyle, to samo ze szklaną pułapką, zawsze leciała w świeta, a teraz polsatowi sie cos popier***o w bani
To trochę śmieszne jest, jak chodziłem do Liceum, to Kevin leciał konkretnie co święta i pamiętam jak wszyscy się śmieli i marudzili, że Polsat nie ma co pokazywać tylko odgrzewańce, a teraz wszyscy się burze, że go nie ma albo puszczają kiedy indziej.
POLSAT wie, że nie ma świętego Mikołaja, więc olał tradycje :D
W sumie dziś 24 dzień miesiąca, tyle że póki co mamy listopad...
Zatem na Wigilię może POLSAT da nam coś w rodzaju thrillera :>
W filmie SYNALEK Kevin pokaże swoją prawdziwą twarz... a niezłego łobuza tam zagrał.
Polecam, bo warty obejrzenia (u mnie 8/10).
http://www.filmweb.pl/film/Synalek-1993-93905
Mam pytanie: Jak nazywa się utwór, który leci w trakcie, kiedy Callisterowie biegną do samolotu ? Czy to śpiewa Chuck Berry ?
Jak nie poleci na polsacie w święta to na jakimś TV4, a jak tam też nie to na kompie z siorą na bank oglądam ;]
A najgorsze jest to że sami zaczeli tą tradycje , a teraz jak ludzie są przyzwyczajeni że na święta jest kevin i to taki jakby symbol w polsce że są święta , to teraz chcą to rozwalić jakby nagle mieli 1000 innych ciekawszych rzeczy do pokazania w święta , szkoda że polsat stara się zniszczyć tak sympatyczną tradycje bo tylko takimi durnymi decyzjami zrażają do siebie ludzi , co im szkodzi upchnąć gdzieś na święta kevina jakby to był jakiś wstyd czy coś w tym stylu , wstydzcie się polsatowskie dziady , dobrze że mam kevina na płytach to w święta wyłącze głupi polsat i obejrze kevina :P , żaden polsat nie zniszczy naszej tradycjii .
No właśnie, teraz Polsat już nie puszcza Kevina na święta (Szklanej Pułapki zresztą też), a szkoda bo fajnie było sobie usiąść po Wigilii i sobie obejrzeć jak co roku. Wtedy ten film miał klimat. Może w święta puszczą chociaż drugą część.
Pewnie na wigilię planują puścić jakieś g*wno, a Kevina puścili wcześniej żeby nie gadali że nie było.
a kiedy Kevin sam w NY bedzie? moze wlasnie na wigilie... dzis jest w koncu dokladnie 30 dni do niej ;)
Oni się liczą tylko ze swoimi potrzebami a widzowie niech sobie na Św.Kevina kredkami narysują;D
Ehh mam teraz takie dziwne uczucie że za 2 godziny kończy się wigilia i jutro Boże Narodzenie ... te święta bez Kevina nie będą już takie same ;(
no niestety ale może w Wigilie będzie Kevin sam w Nowym Jorku, a co do dzisiaj to końcówką sie wzruszyłem jak nigdy :)
Władze się zmieniały, rządy upadały, tylko Kevina na Święta można było być pewnym! A teraz? Po co psuć tak pozytywną telewizyjną tradycję? Chociaż do jednego się Polsat przydawał, szkoda.
Jprdl,co wy z tym kevinem?Dobrze że jest teraz bo jakby w świeta był to i tak bym nie oglądał bo lepsze filmy bedą.