PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=6721}

Kevin sam w domu

Home Alone
1990
7,1 432 tys. ocen
7,1 10 1 431587
6,8 78 krytyków
Kevin sam w domu
powrót do forum filmu Kevin sam w domu

Biały puch za oknem? - NIE
Choinka ubrana? - NIE
Wszyscy cieszą się z prezentów w Świątecznej Atmosferze? - NIE

To co do cholery Kevin robi dzisiaj w Polsacie o 20:05?

foley8

też nad tym ubolewam, ten film powinien lecieć w Wigilię .

ocenił(a) film na 10
foley8

Zarabia kapustę i zohydza ŚBN jak te wszystkie świąteczne reklamy, promocje i inne bzdety, na miesiąc przed terminem.

ocenił(a) film na 8
foley8

dokładnie...
ale obejrzeć trzeba! :D

ocenił(a) film na 8
foley8

najlepszy jest piskliwy krzyk Marva jak Kevin polozyl mu pajaka na mordzie hehehe

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 10
foley8

Ja tam obejrzę mimo wszystko i mam nadzieję że w święta puszczą 2. raz chociaż tak nie zrobią :(

ocenił(a) film na 8
foley8

Ech, ech. Jak nie w święta, mogli chociaż na mikołajki zapodać dopiero :| ALE CHWILA! Oni wiedzą! Oni wiedzą, że świąt nie dożyć możemy - 21.12.12r ... Zapobiegawczo, przezorny zawsze ubezpieczony, ot co! Hue hue.

ocenił(a) film na 8
Natamare

Och, i tak na marginesie - jak polsat zapoda te swoje przerwy na reklamy, to ni się obejrzymy, a miesiąc minie. ...

ocenił(a) film na 7
Natamare

A ja mam wtedy wizytę w pośredniaku..fak.

ocenił(a) film na 8
foley8

LOL
To chyba oczywiste, że musieli puścić wcześniej, skoro większość z nas nie dożyje świąt. Miałbyś chęć oglądać go, podczas gdy dookoła otaczało cię cierpienie i śmierć. Koniec świata pokrzyżował platy Polsatowi...

ocenił(a) film na 8
foley8

najlepszy film na święta ! nie może zabraknąć razem ze szklaną pułapką i witaj święty mikołaju :D

ocenił(a) film na 7
maklejn

Ciekawe kiedy puszczą w Nowym Jorku? Mam nadzieję że to w święta puszczą

ocenił(a) film na 8
Emimarshall

w sylwestra

ocenił(a) film na 10
Emimarshall

niestety nie 6 GRUDNIA

jazdowicz2666

Trzecia część będzie na Wigilię a czwarta w Sylwestra! ;P

maklejn

zdziwicie sie jak w swieta bedzie lecial kevin sam w domu :P
ps przerwa na reklamy :D

ocenił(a) film na 10
foley8

niedługo w lipcu będą puszczać, bo to przecież prawie zima juz hehehe
banda debili i tyle, to samo ze szklaną pułapką, zawsze leciała w świeta, a teraz polsatowi sie cos popier***o w bani

ocenił(a) film na 8
foley8

To trochę śmieszne jest, jak chodziłem do Liceum, to Kevin leciał konkretnie co święta i pamiętam jak wszyscy się śmieli i marudzili, że Polsat nie ma co pokazywać tylko odgrzewańce, a teraz wszyscy się burze, że go nie ma albo puszczają kiedy indziej.

foley8

Polsat złamał najświętrzą tradycję tradycję trwającą od pokoleń!

foley8

POLSAT wie, że nie ma świętego Mikołaja, więc olał tradycje :D
W sumie dziś 24 dzień miesiąca, tyle że póki co mamy listopad...

Zatem na Wigilię może POLSAT da nam coś w rodzaju thrillera :>
W filmie SYNALEK Kevin pokaże swoją prawdziwą twarz... a niezłego łobuza tam zagrał.
Polecam, bo warty obejrzenia (u mnie 8/10).
http://www.filmweb.pl/film/Synalek-1993-93905

Kacper_1984

Przecież jest jeszcze "Kevin sam w Nowym yorku"...

skoczek_narciarski

Nie wiedziałem ...

ocenił(a) film na 7
Kacper_1984

A ja wiedziałem.Musisz obejrzeć

foley8

Mam pytanie: Jak nazywa się utwór, który leci w trakcie, kiedy Callisterowie biegną do samolotu ? Czy to śpiewa Chuck Berry ?

ocenił(a) film na 8
foley8

Jak nie poleci na polsacie w święta to na jakimś TV4, a jak tam też nie to na kompie z siorą na bank oglądam ;]

maklejn

A najgorsze jest to że sami zaczeli tą tradycje , a teraz jak ludzie są przyzwyczajeni że na święta jest kevin i to taki jakby symbol w polsce że są święta , to teraz chcą to rozwalić jakby nagle mieli 1000 innych ciekawszych rzeczy do pokazania w święta , szkoda że polsat stara się zniszczyć tak sympatyczną tradycje bo tylko takimi durnymi decyzjami zrażają do siebie ludzi , co im szkodzi upchnąć gdzieś na święta kevina jakby to był jakiś wstyd czy coś w tym stylu , wstydzcie się polsatowskie dziady , dobrze że mam kevina na płytach to w święta wyłącze głupi polsat i obejrze kevina :P , żaden polsat nie zniszczy naszej tradycjii .

ocenił(a) film na 7
foley8

No właśnie, teraz Polsat już nie puszcza Kevina na święta (Szklanej Pułapki zresztą też), a szkoda bo fajnie było sobie usiąść po Wigilii i sobie obejrzeć jak co roku. Wtedy ten film miał klimat. Może w święta puszczą chociaż drugą część.

ocenił(a) film na 10
foley8

Pewnie na wigilię planują puścić jakieś g*wno, a Kevina puścili wcześniej żeby nie gadali że nie było.

cinek12

a kiedy Kevin sam w NY bedzie? moze wlasnie na wigilie... dzis jest w koncu dokladnie 30 dni do niej ;)

ocenił(a) film na 10
Samarrita

Niestety nie 6 grudnia będzie rządził w NY;D

jazdowicz2666

buuu Polsat schodzi na psy. W ogole nie liczy sie z potrzebami swoich widzow :D

ocenił(a) film na 10
Samarrita

Oni się liczą tylko ze swoimi potrzebami a widzowie niech sobie na Św.Kevina kredkami narysują;D

ocenił(a) film na 10
foley8

Ehh mam teraz takie dziwne uczucie że za 2 godziny kończy się wigilia i jutro Boże Narodzenie ... te święta bez Kevina nie będą już takie same ;(

ocenił(a) film na 10
foley8

no niestety ale może w Wigilie będzie Kevin sam w Nowym Jorku, a co do dzisiaj to końcówką sie wzruszyłem jak nigdy :)

KrzysiekKmiecik

wlasnie nie bedzie w Wigilie, kolega wyzej napisal... 2 czesc bedzie na mikolajki ;(

ocenił(a) film na 10
Samarrita

polsat schodzi na psy w takim razie ;/

ocenił(a) film na 8
foley8

też nie wiem co Kevin robi w moim domu w listopadzie;/ totalna porażka

ocenił(a) film na 10
foley8

Władze się zmieniały, rządy upadały, tylko Kevina na Święta można było być pewnym! A teraz? Po co psuć tak pozytywną telewizyjną tradycję? Chociaż do jednego się Polsat przydawał, szkoda.

Albertus

Cieszcie się że w ogóle pokazują go w telewizji...

ocenił(a) film na 7
Albertus

To kolejna nieudolność rządu tuska

ocenił(a) film na 7
foley8

Jprdl,co wy z tym kevinem?Dobrze że jest teraz bo jakby w świeta był to i tak bym nie oglądał bo lepsze filmy bedą.

ocenił(a) film na 9
foley8

24 jest, zgadza się, tylko, że im się miesiące poje.ały :D