zwykła gafa. Miało byc na początku 24 grudnia, ale zmieniłam na December nie zmieniając kolejności liczby. Mimo wszystko cieszę się, że moja pomyłka dowartościowała Twoją osobę. Cóż, jaki kraj tacy ludzie...
Nie, ja nie mam problemow. Moze Ty wolisz marnowac zycie na problemy, ale ja nie.
To blad. Kazdy powinien dazyc do idealu. Po to wszyscy zyja, aby robc kariere i do czegos dojsc. Nie rozumiem ludzi ktorzy nie pracuja nad swoimi wadami i do obrony uzywaja argumentow takich jak Ty.
Błędem jest Twój tok myślenia. Żaden człowiek nigdy nie dojdzie do ideału, bo ideału nie ma, zrozum to. Nikt idealny nie jest. A jeśli chodzi o pracę nad swoimi wadami -owszem, to jest ważne. Ale nie wszystkie da się na 100% zlikwidować, jedynie zminimalizować. Bo człowiek jest tylko człowiekiem.
I nie czepiaj się głupich pomyłek, skoro twierdzisz, że nie masz żadnych problemów. Każdy ma prawo się pomylić.
Też już się nie mogę doczekać :) Kevin to już nie zwykły film, a nieodłączny element Świąt :)
Pozdrawiam :).
Oczywiscie, ze tak. Ale jezeli czlowiek bedzie staral sie byc idealny to najbardziej sie do doskonalosci zblizy, czyz nie? A to chyba jest cel kazdego.
Poza tym, kto sie kloci? KuszCMG, nie wiesz co to jest dyskusja?