PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=6721}

Kevin sam w domu

Home Alone
1990
7,1 432 tys. ocen
7,1 10 1 431587
6,8 78 krytyków
Kevin sam w domu
powrót do forum filmu Kevin sam w domu

24 December + Kevin = perfect Christmas :)

vodkatini

Za to Twoj inglisz izynt perfekt, ajm rajt? Od kiedy mowi sie(w tym wypadku pisze) "24 december"?

anelise12

co ma mój "inglisz" do oceny?

vodkatini

zwykła gafa. Miało byc na początku 24 grudnia, ale zmieniłam na December nie zmieniając kolejności liczby. Mimo wszystko cieszę się, że moja pomyłka dowartościowała Twoją osobę. Cóż, jaki kraj tacy ludzie...

użytkownik usunięty
vodkatini

lubię to, a Kevin już dziś a nie w wigilię niestety

anelise12

I po co się czepiasz? Nie masz swoich problemów? Nie każdy jest tak idealny jak Ty xd.

Louise92

Nie, ja nie mam problemow. Moze Ty wolisz marnowac zycie na problemy, ale ja nie.
To blad. Kazdy powinien dazyc do idealu. Po to wszyscy zyja, aby robc kariere i do czegos dojsc. Nie rozumiem ludzi ktorzy nie pracuja nad swoimi wadami i do obrony uzywaja argumentow takich jak Ty.

anelise12

Błędem jest Twój tok myślenia. Żaden człowiek nigdy nie dojdzie do ideału, bo ideału nie ma, zrozum to. Nikt idealny nie jest. A jeśli chodzi o pracę nad swoimi wadami -owszem, to jest ważne. Ale nie wszystkie da się na 100% zlikwidować, jedynie zminimalizować. Bo człowiek jest tylko człowiekiem.
I nie czepiaj się głupich pomyłek, skoro twierdzisz, że nie masz żadnych problemów. Każdy ma prawo się pomylić.

vodkatini

Też już się nie mogę doczekać :) Kevin to już nie zwykły film, a nieodłączny element Świąt :)
Pozdrawiam :).

ocenił(a) film na 10
Louise92

anelise12
Przestań się kłócić i idź lepiej oglądać Kevina.

KuszCMG

Oczywiscie, ze tak. Ale jezeli czlowiek bedzie staral sie byc idealny to najbardziej sie do doskonalosci zblizy, czyz nie? A to chyba jest cel kazdego.
Poza tym, kto sie kloci? KuszCMG, nie wiesz co to jest dyskusja?

ocenił(a) film na 10
vodkatini

Nie ma świąt, podczas których nie leciałby Kevin :-)