PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=6721}

Kevin sam w domu

Home Alone
1990
7,1 432 tys. ocen
7,1 10 1 431587
6,8 78 krytyków
Kevin sam w domu
powrót do forum filmu Kevin sam w domu

Kevin :-)

ocenił(a) film na 10

24 Listopada 2012r. w telewizji polsat!

monix1111

listopada ?! Polsat jak zwykle coś kombinuje z terminem.. zamiast puścić w święta ;// ale przynajmniej mam na dvd xd

ocenił(a) film na 10
Johny999

Na 100 procent. właśnie w święta powinni dać a nie miesiąc przed. ja to się cieszę że wogóle będzie. Lubie kevina.

ocenił(a) film na 10
monix1111

popieram wypowiedź ;)

ocenił(a) film na 9
monix1111

na pewno w listopadzie? no chyba ich poje**ło ..

ocenił(a) film na 10
aqu32

Na 100 procent .

monix1111

Coś mi sie wydaje ze będzie dalej malutki proteścik ,ma być na swięta a nie w listopadzie a powtarzac w święta będą jakies głupie filmy co puszczali w ciagu roku z 10 razy i to nieświąteczne.

ocenił(a) film na 10
krystynalubicz8

Pewnie tak będzie jak mówisz a kevin na 100 procent w listopadzie chyba że coś się zmieni.

monix1111

Oby jednak zmienili.. bo jednak na dvd to nie to samo co w tv xd

monix1111

A skąd masz taką informację? Też wolałabym zobaczyć Kevina w Święta...

ocenił(a) film na 10
ireth1990

Tak było napisane w telegazecie. ale nie w programie tylko na takiej stronie gdzie można przeczytać różne ciekawostki

monix1111

Tak Polsat KOMBINUJE

1. W tamtym roku Kevina puscili w mikolaja a nie w święta, w tym roku pewnie Kevin 2 bedzie w mikolaja jak pierwszy jest w listopadzie

2. Tak samo Szklana Pulapka w tym roku tak, samo jak w tamtym wszystkie szklane pulapki beda w listopadzie (osobiscie uwazam ze przynajmniej 1-ka i 2-ka powinny byc w swieta)

3. W zwiazku z takim dzialaniem - polsat w swieta emituje jakies beznadziejne fillmy (tak bylo na polsacie w poprzednie swieta)

PS: Osobiscie uwazam ze nie ma nic piekniejszego w swieta jak domowy piernik i wieczorem seans Kevina , a nastepnie Szklanej Pulapki, mimo iz znam te filmy na pamiec z checia ogladam je w swieta, malo filmow nawet tych swiatecznych tworzy klimat swiat w boze narodzenie, te sa wyjatkiem

Pozdrawiam :)

ocenił(a) film na 10
monix1111

Tylko nie to to kpina dawać Kevina miesiąc przed gwiazdką to tak jak by usiąść do wigilijnego stołu miesiąc wcześniej albo ubierać choinkę moim zdaniem powinni dać obie części 24 Grudnia pod rząd i stwierdzam że telewizja w każde święta daje gorszę filmy oto moje propozycja na tegoroczne święta.
Kevin sam w domu 1,2
Głupi i głupszy tylko 1
W krzywym zwierciadle pierwsze 3 części
Książę w nowym jorku
Nieoczekiwana zmiana miejsc
Sok z żuka film nie świąteczny ale super
Wesołych świąt z Dannym Devito
Ofiary wojny film nie świąteczny ale rewelacyjny.
Co myślicie o takiej ramówce w tym roku.

użytkownik usunięty
numer6

Dodam jeszcze To wspaniałe życie(Sama rodzina Kevina zresztą to ogląda na święta).

ocenił(a) film na 8

Fajnie, by było gdyby wreszcie puścili Grincha nie tego filmowego dziadowskiego tylko animowanego :D

ocenił(a) film na 8
numer6

Jeszcze "To właśnie miłość" - sympatycznie i świątecznie :)

użytkownik usunięty
monix1111

Dla mnie to za wcześnie.Ja bym wolał żeby pierwsza cześć leciała w Wigilię,a druga dzień później czyli w Boże Narodzenie.

ocenił(a) film na 9
monix1111

z skąd już wiesz że kevin 24 ?

ocenił(a) film na 10
kamil211a

Tak było napisane w telegazecie. ale nie w programie tylko na takiej stronie gdzie można przeczytać różne ciekawostki

ocenił(a) film na 9
kamil211a

W Polsacie już dziś po Kiepskich dali zapowiedź. Kevin za tydzień o 20:00. Jak dla mnie o miesiąc za wcześnie.

monix1111

Zgodnie z świąteczną tradycją :P

monix1111

no ja pierdziele no, zawsze coś spieprzą. Puszczają to tylko dlatego, żebyśmy odwalili się. " Chcieliście Kevina, to macie "

ocenił(a) film na 10
LubieWieszaki

to jest żenada za tydzień Kevin Sam w domu a w Mikołajki Kevin Sam w Nowym Jorku ... to co oni zamierzają puścić w święta ... ? Zakochanego Kundla ...?

Eskimos47

Eskimosie47, jakie to było piękne, świetna puenta. :D Tak to chociaż człowiek nabijał im oglądalność [Kevinem w święta], tym razem można sobie darować. Zakochany Kundel zwisa koło piór. A tak na poważnie, to pewnie puszczą Szklaną pułapkę, bądź te " dalsze" części Kevina.

LubieWieszaki

Szklana pułapka tez już była tydzień temu i dwa.

Stachu7

A to przepraszam, nie wiedziałam.

ocenił(a) film na 8
LubieWieszaki

też tak myślę

użytkownik usunięty
monix1111

Nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee !!!

ocenił(a) film na 10
monix1111

widziałam reklamę w tv;/no beznadzieja..podobnie jak szklaną pułapkę powinni puścić w święta..ale kevina w listopadzie ,to naprawdę dno.już mogli chociaż na mikołajki.

ocenił(a) film na 8
monix1111

SKANDAL
oglądanie Kevina na święta to już tradycja. wprowadza w świąteczny klimat i przypomina beztroskie dzieciństwo. polsat oczywiście da jakieś żenujące ,,nowości'' (ich propozycje świąteczne nigdy nie były ciekawe. z wyjątkiem Kevina właśnie)
HA! napluję im w twarz- kupiłam sobie dwie części na dvd i już idą do mnie pocztą :)

ocenił(a) film na 10
Mereva

chodźcie piszemy do tego zasranego POLSATU!

użytkownik usunięty
monix1111

Autor nie kłamie.Nawet w gazecie jest to napisane.

ocenił(a) film na 7
monix1111

A 6 grudna sam w Nowym Jorku

monix1111

nie rozumiem tego,nigdy nie zrozumiem tych stacji telewizyjnych.szkoda,a na wiesc,ze bedzie 24listopada dowiedzialam sie z reklam w polsacie chyba juz z 5 bylo,jak uslyszalam po raz pierwszy niezle sie wkurzylam.

monix1111

Chca poprostu zbyc ten film, zeby z roku na rok zapiminac i w koncu skoncza emitowac :/

ocenił(a) film na 8
monix1111

O miesiąc się pospieszyli. Szkoda tylko, że znowu, bo rok temu też dali Kevina przed świętami.

ocenił(a) film na 7
lew890

W święta powinni dawać jaki kiedyś... Wtedy zawsze gdy widzę ten film kojarzy mi się ze świetami

ocenił(a) film na 10
monix1111

Taa.. Kevin Zawsze był Zarąbisty, Nie wiem czego Polsat Tak Kombinuje, Nie opłaca im się to? Ogląda to chyba z pół polski :P Zawsze zajadałem się barszczem z uszkami i oglądałem film. Mmm.. Barszcz babci i seans który nigdy się nie nudzi To są dopiero święta :)
Ludzi Z polsatu mam gdzieś, Nie będę oglądał Kevina Miesiąc wcześniej. Muszę wykombinować Kevina na DVD, Ale odtwarzacz mi się zepsuł. Zostało mi Ps2 ale odtwarza tylko płyty oryginalne więc nie sądzę żeby nagrywać z neta. Na pewno zrobi się jakiś bunt, ale teraz głupcy z polsatu penie będą udawać że nic nie wiedzą. Bez Kevina To nie Święta...

ocenił(a) film na 9
michx

a może zorganizujemy małe głosowanie,; jakie filmy chcielibyście na świeta? ja osobiście oprucz kevina to jeszcze w krzywym zwierciadle witaj święty mikołaju

ocenił(a) film na 8
michx

O ile dobrze pamiętam to rok temu Kevin też był w listopadzie na Polsacie a potem 24.12 w TVN :P więc nic straconego ;]

ocenił(a) film na 8
xwerax2

Źle pamiętasz, tvn nie ma praw do tego filmu i nigdy ich nie miał.

lew890

O ilę pamiętam Polsat nadawał tego Kevinka, a na TVNie leciał sequel czyli Sam w nowym yorku

ocenił(a) film na 9
xwerax2

Polsatowi chyba kończą się prawa do emisji, dlatego (tak myślę) zmieniają datę. Może w przyszłym roku już będzie w TVP w święta,tak jak to było w latach 90.

ocenił(a) film na 10
monix1111

Na bank obejrzę Kevin to już tradycja;D szkoda tylko że polsat tak się pospieszył lepiej jak by w grudniu na Święta puścili,lepszy klimat przy oglądaniu by był;)

ocenił(a) film na 7
monix1111

Jak to, w święta powinien być. Co będę oglądał do Wigilii? Scooby-Doo?

ocenił(a) film na 4
monix1111

I tak w kółko, aż do porzygania ten Kevin...

Anthrax91

To nie oglądaj.

ocenił(a) film na 4
LubieWieszaki

Nie mam zamiaru.

monix1111

To już dziś ! :(

ocenił(a) film na 8
monix1111

A co jeśli Polsat się wycwanił i puści Kevina dwa razy? Dziś dla desperatów, co sądzą, że w święta nie będzie. A potem powtórka? Zero kosztów, a w widownia będzie.
I przy okazji nowa świecka tradycja - Kevin co miesiąc.

Świruję oczywiście :)