PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=6721}

Kevin sam w domu

Home Alone
1990
7,1 432 tys. ocen
7,1 10 1 431587
6,8 78 krytyków
Kevin sam w domu
powrót do forum filmu Kevin sam w domu

Dobrze, że się rozchorowałem, w końcu, ponownie po latach oglądnę całego :) Tak raz na pięć
lat można oglądać do końca życia heh

goku1701d

chyba tak raz na rok :D Lece włączyć polsat :D

goku1701d

a ja tam nawet się trochę za Kevinem stęskniłam.... to nic, że rok temu tez oglądałam.....

ocenił(a) film na 8
ewelina09179200

zaraz sie zacznie :)

hitman473

już się zaczął.... jak miło:)

ocenił(a) film na 8
ewelina09179200

dokładnie, idę na seans

hitman473

to miłego oglądania życzę...

ocenił(a) film na 8
ewelina09179200

nawzajem

ocenił(a) film na 10
hitman473

He he, widzę, że "kilka" osób ogląda. :D

ocenił(a) film na 8
Telewidz

U mnie w domu się ogląda, a ja mam już trochę dość. Dołączę, gdy będą sceny ze złodziejami.

lew890

eee... tam po całym dniu obżarstwa można powcinać trochę pierników i się pośmiać przy Kevinie....

ewelina09179200

no nie reklamę puścili....... ale w Polsacie to normalka

ocenił(a) film na 8
ewelina09179200

cholerne reklamy :-/

ocenił(a) film na 8
hitman473

A jednak oglądam :D
Ech, słabo u mnie z silną wolą :) A teraz znów reklamy...

lew890

Kevin! :D I to są święta!
Dziadek od soli, cóż za mroczna postać!

ocenił(a) film na 10
KanafaP

Lubie Kevina, super film, ale po pół godziny wymiękłem, każdą akcję znam na pamięc, jeszcze gdyby puścili W nowym jorku..

Pr0mil

Hmmm.. Kevin w nowym jorku chyba jest lepszy ale przecież w święta wcale nie miało być Kevina, więc nie ma co narzekać ..

lew890

niestety... za chwilę na ekranie pewnie pojawi się Krzysiu Ibisz i będzie gadał jakieś bzdury...

ocenił(a) film na 8
ewelina09179200

w przerwie można sobie przełączyc na Asterixa na Olimpiadzie lub jak kto woli Brat swiętego Mikołaja

ocenił(a) film na 8
hitman473

Jest jeszcze Ojciec chrzestny 3 na TV 4, no i odpisywanie na posty na Filmwebie, więc nie jest źle.

hitman473

za leniwa jestem żeby przełączać już sobie poczekam...

ocenił(a) film na 8
ewelina09179200

Ale na szczęście pisać tu masz siłę ;D

lew890

bo to nie moja wina, że pilot nie leży w zasięgu mojej dłoni :D

ocenił(a) film na 8
ewelina09179200

I jeszcze te reklamy pod ekranem, jakby same przerwy nie wystarczały. Ale co tam...

ocenił(a) film na 8
lew890

lew890 sądząc po avatarze pomyślałbym, ze oglądasz Ojciec Chrzestny III, który właśnie leci na TV4 ale jednak Kevin zwyciężył :)

użytkownik usunięty
hitman473

Za chwilę będą pułapki ;D

już pobłogosławił pożywny makaron z mikrofalówki, wiec zaraz akcja się zacznie....

ewelina09179200

trzecia reklama to juz przesada i to w takim momencie...

ocenił(a) film na 8
hitman473

Dałem się ponieść klimatowi :D

ocenił(a) film na 8
lew890

No i tradycji stało się zadość!

lew890

Już koniec, jaka szkoda mam nadzieję, że za rok też puszczą....

ocenił(a) film na 8
ewelina09179200

Noo... i to by było na tyle

ocenił(a) film na 8
ewelina09179200

O, już użytkownicy Demotów się o to postarają ;)

ewelina09179200

Hahaha no taak wszyscy znają na pamięć ale i tak mają nadzieję, że za rok to puszczą! : )
Pobłogosław Panie ten pożywny makaron z mikrofalówki jak i tych, którzy ten film stworzyli :P W ogóle od ilu lat on leci w polsacie?

ocenił(a) film na 8
KanafaP

Od zawsze :) a to był 22 raz

ocenił(a) film na 8
KanafaP

sprzedali :)

goku1701d

Fantastycznie, że w dalszym ciągu x ludzi darzy ogromną sympatią ten film! Mam nadzieję iż z każdym rokiem przybywa masa obywateli (dzieciaki => młodzież), którzy oglądają po raz pierwszy, ale nie ostatni :-P

goku1701d

Czy ja wiem, mam prawie 20 lat a pamiętam jak czułem się rówieśnikiem Kevina ; D!
W ogóle raz kiedyś gadałem z koleżanka o świętach, a ona powiedziała ze nigdy nie oglądała nigdy Kevina X.x Boże byłem w szoku po prostu...

KanafaP

jak to??? nigdy nie oglądać Kevina to GRZECH ;D rodzice w swięta odłączyli jej tv czy co ????

ewelina09179200

Miejmy nadzieje, że nadrobi zaległości a i Polsat to umożliwi w kolejnych latach..

ocenił(a) film na 10
KanafaP

Dokładnie! Ja to samo... Pamiętam jak chciałem mieć tyle lat co kevin (na oko tak z 8) :D A teraz stary dziad po 20...

goku1701d

jak komuś dzisiaj było za mało Kevina to jutro ma powtórkę jak fajnie....

ocenił(a) film na 8
ewelina09179200

Tak na wszelki wypadek, gdyby jeszcze ktoś nie znał na pamięć. Choć moja siostra oglądała go dzisiaj dopiero po raz drugi.
I teksty mojego taty: "To już chyba kiedyś leciało" oraz: na widok matki wchodzącej pod koniec do domu: "Teraz to pewnie ona się zabije na tych posmarowanych schodach" :D
Jakbym na samym filmie miał za mało ubawu... ;)

lew890

He he spoko, u mnie niestety nikt już nie chce oglądać chociaż każdy mówił wcześniej "jak fajnie, że będzie". Szkoda :/

lew890

o nie mogę... aż się ze śmiechu popłakałam !!!! u mnie siostra prawie przysnęła ale widziała to więcej razy ode mnie...

ewelina09179200

Ja to widzę od... Od kiedy byłem bardzo mały ; D Czyli możliwe, że liczba wyświetleń jest dwucyfrowa:P Ale ja jestem psychofanem kevina i będę go oglądać do upadłego chociaż znam większość scen. Tak samo jak z Indiana Jonesem!
To krzywda nie widzieć nigdy Kevina!

KanafaP

i to wielka krzywda.. ciekawa jestem czy jak będę stara i pomarszczona to tez puszczą kevina???

ocenił(a) film na 8
ewelina09179200

Ta, a na "Fredzie Clausie" są tylko dwa posty. Oj, coś Kevin zmiótł konkurencję nieźle!

lew890

bo to właśnie Kevin... oj biedny tvn coś mu w tym roku nie wyszło... jaka szkoda...

ocenił(a) film na 8
ewelina09179200

Napiszę oczywistą oczywistość-na "Asterixie na olimpiadzie" to samo. Choć TVN pewnie jutro poprawi swą sytuację, dzięki premierze nowego krótkometrażowego Shreka.

lew890

O kurczę a jaki to bo nie wiem????