heheh :D dla mnie to tez jakiś znak :D jak widze reklame Coca Coli ( coraz blizej swieta :D) to uwazam to za symbol okresu światecznego w telewizji :D :D a jak widze w telewizji zwiastuny Kevina... czyli po prostu klasyka :D
pozdro :D
oo widzę, że nie jestem sama :D jak się zaczyna grudzień, to ja normalnie szaleję ze szczęścia :P nie ma nic piękniejszego niż choinka, śnieg, świąteczne filmy i reklamy w tv :P wolę nawet zimę i święta niż wakacje. nie ma wspanialszego czasu :))
Dla mnie Święta trwają od 23 grudnia do 1 stycznia włącznie :) a po 26 możemy sobie nadal pooglądać reklamę coca-coli ;)) więc nie ma czego żałować ;)))
Szkoda tylko ze nie ma miskow do wygrania, jest niby szczytny pajacyk ale to nie to samo :P
tak, ale colę wypijesz, a misiek Ci zostanie ;) no chyba, że sobie puszki na pamiątke zostawisz :P
To ja się muszę pochwalić, ze mam taka maskotkę w domu :)Może to dziwne, ale zawsze przypomina mi o Świętach :)
No ba, tradycja- Kevin, barszczyk i Coca Cola. jak widze tą reklame to znaczy ze juz trzeba kase zbierac na prezenty;P