PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=6721}

Kevin sam w domu

Home Alone
1990
7,1 432 tys. ocen
7,1 10 1 431579
6,8 78 krytyków
Kevin sam w domu
powrót do forum filmu Kevin sam w domu
ocenił(a) film na 10
Arti_Volo

Widziałem dzisiaj Jak była Reklama podczas filmu "Dziedzic Maski" !

Arti_Volo

Czyli okres przedświąteczny można uznac za UROCZYŚCIE ROZPOCZĘTY! Happy :)))

Lady_From_Burton_World

heheh :D dla mnie to tez jakiś znak :D jak widze reklame Coca Coli ( coraz blizej swieta :D) to uwazam to za symbol okresu światecznego w telewizji :D :D a jak widze w telewizji zwiastuny Kevina... czyli po prostu klasyka :D

pozdro :D

ocenił(a) film na 9
BradMan

oo widzę, że nie jestem sama :D jak się zaczyna grudzień, to ja normalnie szaleję ze szczęścia :P nie ma nic piękniejszego niż choinka, śnieg, świąteczne filmy i reklamy w tv :P wolę nawet zimę i święta niż wakacje. nie ma wspanialszego czasu :))

Piranha

Ale po 26 grudnia wszystko mija... ALE NA SZCZĘŚCIE od czego jest NOWY ROK =D

patrick_42

Dla mnie Święta trwają od 23 grudnia do 1 stycznia włącznie :) a po 26 możemy sobie nadal pooglądać reklamę coca-coli ;)) więc nie ma czego żałować ;)))

ocenił(a) film na 9
Lady_From_Burton_World

Szkoda tylko ze nie ma miskow do wygrania, jest niby szczytny pajacyk ale to nie to samo :P

Mongoose

A ja tam bym wolał zamiast tych całych miśków czteropaki Coca-Coli jak by były do wygrania :D

ocenił(a) film na 9
patrick_42

tak, ale colę wypijesz, a misiek Ci zostanie ;) no chyba, że sobie puszki na pamiątke zostawisz :P

Piranha

To ja się muszę pochwalić, ze mam taka maskotkę w domu :)Może to dziwne, ale zawsze przypomina mi o Świętach :)

Arti_Volo

No ba, tradycja- Kevin, barszczyk i Coca Cola. jak widze tą reklame to znaczy ze juz trzeba kase zbierac na prezenty;P

alien_2

Piranha sam by tego nie ujął lepiej jak ty to zrobiłas w swoim 1 poscie przy tym temacie :D

POzdrooo :D i Wesołych Świąt (choc jescze z 3 tyg cza poczekać)