No proszę, ktoś już kiedyś założył taki temat. Równe trzy lata temu ;)
http://www.filmweb.pl/film/Kevin+sam+w+domu-1990-6721/discussion/Kevina+czas+zac z%C4%85%C4%87.,1522606
Pamiętaj, scena ze staruszkiem w kościele. Idę o zakład, że wtedy będzie przerwa.
Zakłady to zwykle są przy oscarowych typach. No nie wiem, może wymyśl coś słodkiego...
Mmm... a jak przegram to będę musiała oddać czekoladę z orzechami... jest taka dobranie lubię się dzielić dobrymi rzeczami
Ok, to jak ja przegram, to Ci wiszę czekoladę, jak Ty - to wysyłasz mi jakieś nowe zdjęcie
Polsat oszukany o 25 minut. Obejrzałem na DVD Kevina nagranego z Polsatu 5 lat temu zaraz gdy zaczęła sie pierwsza reklama. :D O wiele lepszy efekt.
Nie ma żadnych przerw na tamtej wersji. Wszystkie usunięte. I oryginalny oczywiście lektor - taki jaki był od pierwszego wyemitowania.
Liczyłem na to, że może chociaż wiadomo, w których miejscach były usuwane. No trudno. A lektor to chyba się nie zmienił.
Aaa, o to chodzi. :) Nie, ich rozmowa jest bez przerwy. Znak wodny polsatu i nazwy puszczanego filmu ukazuje sie gdy włamywacze przyjeżdżają o 21 pod dom Kevina. :)