Kevin sam w domu

Home Alone
1990
7,1 432 tys. ocen
7,1 10 1 432213
7,1 59 krytyków
Kevin sam w domu
powrót do forum filmu Kevin sam w domu

Ulubiony !

ocenił(a) film na 10

Hej ,jak powyżej Kevin to mój ulubiony ,ukochany film świąteczny. Corocznie przed świętami oglądam kilka filmów świątecznych ,zazwyczaj na netfliksie,ale ostatnio mam wrażenie że już wszystko co mnie zainteresowało obejrzałam, więc piszę z prośbą o polecenie waszych ulubionych filmów świątecznych. Dodam że lubię filmy familijne i komediowe typu Kevin czy last minute,jak i romanse typu Holiday,love aktually czy zamiana z księżniczką

ocenił(a) film na 8
Marcela_24

Jack Frost

ocenił(a) film na 9
Marcela_24

o dziwo na Pulsie i Pulsie dwa lecą świąteczne filmy telewizyjne, nie ma tam szczególnego aktorstwa, ale jest świetny klimat śwąt

Marcela_24

Świąteczny klimat?! Gdzie?! Mały psychopata pod pretekstem obrony swojego domu znęca się nad dwójką lekko upośledzonych mężczyzn. To jest świąteczny klimat? Mógł zadzwonić po policję i schować się lub próbować złapać napastników w znany sobie sposób- ale nie: perfidne tortury i liczne próby zabicia innego człowieka to jego metody. Nie jest zastanawiające dlaczego rodzina go zostawiła? Przypadek? Poranna 'sprzeczka' to jedyny powód dla którego cała rodzina serdecznie kevina nienawidzi? Bardzo, bardzo zastanawiający 'film'.

ocenił(a) film na 10
a009

O widzę że i na fimwebie mamy Grincha ... Wesołych świąt

Marcela_24

Jakiego Grincha? Wesołych Świąt! Świąteczny klimat to np.: "Święta Last Minut" albo "Love actually", a nie psychopata mordujący ludzi. Wesołych Świąt!