PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=6721}

Kevin sam w domu

Home Alone
1990
7,1 432 tys. ocen
7,1 10 1 431587
6,8 78 krytyków
Kevin sam w domu
powrót do forum filmu Kevin sam w domu

dlaczego Kevin sam w domu jest w listopadzie? niech ktos mi wyjasni. Taka klasyka jak nic pasuje aby puscic w swieta ba moze byc nawet pare dniwczesniej ale nie w listopadzie gdzie jeszcze tych swiat sie nie czuje, ch*j w dupe polsatowi.

ocenił(a) film na 8
nataliakujda88

Także byłam w szoku, że tak wcześnie puszczają w telewizji Kevina byłam pewna, że poleci w święta lub kilka dni przed lub po ale nie z takim wyprzedzeniem :( Kompletnie tego nie rozumiem

ocenił(a) film na 10
katie87_2

polsat co roku puszcza Kevina mysle ze teraz im kazali pusic jakas bzdure na swieta jakiegos Shreka albo Grincha.. a Kevina wiedzieli ze musza puscic bo obojetnie kiedy by byl ogladalnosc by byla niesamowicie wielka.. ale przesadzili to u mnie w domu tradycja.. mam nadzieje ze moze jakis inny kanal sie postara o to :) jestem zawiedziona :(

lovemessages

obawiam sie,ze to chyba niemozliwe aby jakis kanal puscil to pozniej,tak mi sie wydaje

użytkownik usunięty
nataliakujda88

I co z tego jak nie chcesz to nie oglądaj ,ale pomyśl co to będzie jak nie będzie tego filmu w święta.

to z tego,ze nie tylko mi nie pasuje ta data,jest wiele innych ludzi ktorzy woleli by aby byl on w okolicach swiat. ,,co bedzie jak nie bedzie tego filmu w swieta,, - a co bedzie? nic, nie bedzie,swieta swieta i po swietach ;-) pozdrawiam

użytkownik usunięty
nataliakujda88

Zgadzam się. Tradycją już było, że "Kevin..." był na święta, Ciekawa jestem co puszczą zamiast niego:/

ocenił(a) film na 10
nataliakujda88

Obiło mi się o uszy,że Polsat Film puści film w grudniu!! :)

ocenił(a) film na 10
aneciulka

Kevina znaczy się :D

ocenił(a) film na 7
nataliakujda88

Koniec świata ma być :D