nie nawidze tego filmu, gdy go ogladalam po raz pierwszy moze inawet troche mi sie podobal, ale za drugim zenada, niech go nie puszczaja na polsacie co roku, bo mnie to wnerwia! To, ze ta telewizja nie ma kasy mnie nie interesuje, niech zainwestuja w jakis dobry, ale nowy film!
Byłam w liceum, gdy dowiedziałam się że to "nienormalne", że nie oglądałam Kevina. Siadłam więc w święta i oglądnęłam. Koszmar!!! Beznadziejny film. Może ja jestem na niego za stara...
To musisz mieć z 80 lat, bo ja mam 30 i mnie ten film bawi. Lub druga opcja, to taka że nie masz poczucia humoru. Bo moi dziadkowie uwielbiają ten film, a są koło 80.
No jak widac nie tylko w moim. To,ze Tobie i Twoim dziadkom to sie podoba to nie znaczy,ze kazdemu. Kazdy ma inne poczucie humoru-ok Ciebie moze to smieszyc,mnie nie.
Doprawdy zadziwia mnie,ze ludzie nie potrafia tego zaakceptowac.
Wszystko potrafię zrozumieć prócz Twojej opinii, nawet moja 80-letnia babcia z wielką ochotą i z radością ogląda Kevina. W zeszłoroczne święta telewizja Polsat miała nie wyemitować filmu ale widzowie pisali, dzwonili do Polsatu by tylko film zagościł ponownie na antenie. Jedynie Ty masz jakieś obiekcje ale ok... szanuje to, jeżeli Ci nie pasuje to po prostu przełącz na inny kanał i oglądaj co innego bo pisząc "niech go nie puszczaja na polsacie co roku, bo mnie to wnerwia!" jedynie ośmieszasz się.