PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=529}

Kiler

1997
7,7 465 tys. ocen
7,7 10 1 465171
7,3 84 krytyków
Kiler
powrót do forum filmu Kiler

Dla mnie nic specjalnego 2 razy na całym filmie się śmiałem i tyle 1 po "cycki se usmaż" i
gdy kiler udawał Leona spadł i o Jezu...Ogólnie trochę podobała mi się fabuła i tyle.

ocenił(a) film na 8
kubix98

Ja mam tak, że im częściej oglądam tym bardziej mnie śmieszy. Na początku też uśmiałem się 3-4 razy, ale za drugim już prawie każda scena mnie rozwalała, zwłaszcza kiedy pojawia się Siara. Teraz nie przestaje się śmiać kiedy go oglądam. Podsumowując: najlepsza polska komedia po 89r.

kaioken26

Dzięki może jeszcze raz oglądnę :).

ocenił(a) film na 9
kaioken26

dokładnie! im więcej razy oglądam, tym bardziej mnie śmieszy. i to się nazywa klasyk!

ocenił(a) film na 9
kubix98

Właśnie dlatego filmweb powinien byc od 18+

Rokefeler92

Nie musisz mnie hejtować bo mi się nie podoba film ;).

ocenił(a) film na 9
Rokefeler92

zgadzam się w 100%,
kubix idź się napić kakao...

użytkownik usunięty
hugo_frugo

Kurde, co za dzicz...

Rokefeler92

Raz na 1000 zdarzy się jeden normalny poniżej 18.

ocenił(a) film na 7
donmaslanoz14

Nie ma czegoś takiego jak normalny człowiek, dla każdego kto inny jest normalny, się zgodzę że jak jest się młodym jest się debilem, ale większość wcale nie mądrzeje z wiekiem

ocenił(a) film na 8
kubix98

A ja w pełni się z Tobą zgadzam. Nie rozumiem fenomenu tego filmu. Nawet po tylu latach.

ocenił(a) film na 8
mareczekp2

Mi się akurat bardzo podobał,ale nie o to chodzi. Nie hejtujcie kolesie bo ma inne zdanie.Nawet nie wiecie,że nie ma 18 lat.

ocenił(a) film na 8
Kuba1812_1996

Sory teraz spojrzałem na jego nick,ale to i tak nie przestępstwo.

Kuba1812_1996

18 lat- zaprawdę powiadam wam, od tego wieku stajesz się mądry, możesz hejtować innych i tylko wtedy coś wiesz o filmach. Ja pier***e. AMEN

kubix98

Koleś ma 14 lat , no więc...

Wilku0904

Po pierwsze to że ma w nicku 98 nie znaczy że to mój wiek na przykład mam teraz nick który kończy liczbą 20 i co? A co do filmu pewnej niedzieli zasiadłem do tego filmu i miałem tak jak kaioken 26 śmiałem się bardzo często.

ocenił(a) film na 10
kubix98

daj spokój wilkowi wdz, gość wie co mówi, to stara szkoła siemowita!

ocenił(a) film na 5
kubix98

Masz moje poparcie, zupełnie przeciętny film Machulskiego. To ważne, bo film, sam w sobie, nie jest zły, ale jak na film Machulskiego, to przeciętniak. Od reżyserów tej klasy powinniśmy więcej wymagać. Rzeczywiście trudno przebić "Vabanki", "Seksmisję", nawet "Kingsajz", ale "Kiler" nie przebija nawet "DejaVu"!!!!
Jedyne sceny warte zapamiętania, to tye z Rewińskim. Nie wiem jak bardzo trzeba być pijanym, żeby Kożuchowską nazywać aktorką, baba z apteki lepiej by to zagrała...

polliter

Z tą apteką to mnie zniszczyłeś :D