Kod da Vinci

The Da Vinci Code
2006
6,7 584 tys. ocen
6,7 10 1 583792
4,8 44 krytyków
Kod da Vinci
powrót do forum filmu Kod da Vinci

Kościół skrywa wiele tajemnic, nie zastanowiło was też że tyle się mówi że "Kod Da Vinci" jest postrzegany jako antychrystyczny obraz...??? W tym wszystkim macza palce dobrze zorganizowana instytucja zwana przez wielu "Kościół"... a mianowicie owa instytucja ma do ukrycia wiele... wiele rzeczy które mogły by doprowadzić Kościół do całkowitego rozpadu i eksterminacji... zastanówmy się wędz nad tym co kryje prawda...

mw1313

(lol) Stary, nieczęsto mam problem, żeby poznać czy ktoś sobie robi jaja, czy nie, ale z tobą to naprawdę nie wiem :P

Antychrystyczny obraz? Chyba ci się pomyliło z rimejkiem omenu co będzie 6.6.06 :D

"a mianowicie owa instytucja ma do ukrycia wiele... wiele rzeczy które mogły by doprowadzić Kościół do całkowitego rozpadu i eksterminacji... zastanówmy się wędz nad tym co kryje prawda..."

Eksterminacji powiadasz? :D Ostre słowa jak na 7 latka :]

Negative

A nie mówiłam?! ?! Mówiałm, że skrywa tajemnice!

Np. kurde Ziemię mi w kulę przerobili. A płaska była jak stół. Mam już dość tej manipulacji z ciemnogrodu.

ocenił(a) film na 4
Negative

heheh, lol 666, podoba mi się Twoja wypowiedź Negative. Na tyle ze sama powstrzymam sie od komentarza do wypowiedzi powyższego gościa.