Dla odpoczynku od tych wszystkich Megarzodkiewek i zmutowanych Kretoszczurów z kosmosu tym razem Tv4 proponuje nam film trochę lepszej klasy. Starcie z żarłocznymi jaszczurami już w najbliższą środę, 17.04 o 22 na antenie Tv4 :)
o Boże, rozwaliłeś nam tatuaże :))))))))))))))))))))))))))) śmiejemy się non stop :) Adi mi tu mówi, że on za mojego gada dzis może robić jak skończymy oglądac :) hahahahahahahahahaahahahahahahaah :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))
no właśnie! ale wiesz, ja mam ostre kiełki to bym sobie poradziła - ale ty zjesz roślinkę, albo roślinka Ciebie :)))))))
eeetam piwo jest lepsze
jak to mówią piwo jest lepsze od chleba bo gryść nie trzeba
hahahahahahahahahahaahahahahaha :) padliśmy tu w domu z tego hasła :))))))))))
ja akurat raczę się drineczkiem, już 3 i szumi mi w głowie! jak to możliwe?!
dac kobiecie szampana hihihihihihihihihihi :))))))))))))))))))))))))))
ostatnio jak byłem świadkiem dialogu dwóch żuli pijących piwo niewiadomego pochodzenia i jednemu z nich się ulało że postaram się dokładnie zacytować
"Ja rozumiem żeby się chleb spleśniał ale żeby piwo się rozlało"
no tak. moje córki jak wyleją rosół na stół i ląduje na nim też makaron to języczkami zbierają :) może trzeba było to piwko wylizać :DDDDDDD
hihihihihihihihihihihihihi
o ho!!!!! coś się stało pani starszej!!!!
na dodatek se zrobił ucztę z pani starszej! a jaki spokój zachowują, ja bym się darła w niebogłosy a oni cichuteńko. nawet jak mu ten kij wbijała!
- O Jezu a coz to za potwory? O jezu a coz to za potwory??
- Otwieraj, nie boj sie - to raptory, otwieraj nie boooj sie to raptooory xD
Tal, jako wielbiciel gadów muszę przyznać że warany odwzorowano genialnie. Są nawet roboty jak w Parku Jurajskim. Ach, magia kina lat 90-tych :)