Dla odpoczynku od tych wszystkich Megarzodkiewek i zmutowanych Kretoszczurów z kosmosu tym razem Tv4 proponuje nam film trochę lepszej klasy. Starcie z żarłocznymi jaszczurami już w najbliższą środę, 17.04 o 22 na antenie Tv4 :)
TV na dole komp na górze zasięg Wi Fi tylko na piętrze musiałem przenieść router
no dokładnie! ale jest mi pnicznie zimno.... jeny!!! chyba pójde zrobić sobie herbatkę z rumem :)
i tak nie zapamiętam, czy piję czy nie hahahahahahahahahaha
ja mam katastrofalne zaniki pamieci :)
hahahahahahahaha no wiesz, to dla potrzeb.... eee... scenariusza! większe emocje dobieganiu do auta kiedy potwór bedzie chcial ich zechlac :P
Nie nie nie bo koło domu grasuje komodo i przejmie samochód tak wałaśnie by było naprawdę
psychoterapeutka... jejku , jak sie poswieca dla pacjenta.... ze świeca takich szukac! :)
widze cień w oknie... pierwsze co robie to wychodze na zewnątrz i patrze co to mogło być
buhahahahahahahahahahaha!!! a blondynka zaraz tez pojdzie sprawdzic.... kobiety w tych filmach sa bardzo odwazne :)
nie nie, to nie waran zrobił. to ta babeczka jak przyjechali do domu to sie potkneła czy coś i sie dziurka zrobiła... znaczy sie, to dom do remontu jest ;)
potkneła się o denske z podłogi i w ten sposób zrobiła się wielka dziura pod podłoga w którą przypadkowo wskoczył waran z ofiarą ?
brzmi logicznie
a to mądra bestia zrobiłą podkop :P
a już się zastanawiałem jak ona tam wlazła xD
hhahahahahahahahahahaha
prawda?! jakie to dziwne :)
ale jak oglądam statystyki wypadków samochodowych to kiedy zdarzają się wypadki śmiertelne to zawsze mężczyźni są za kierowniami... co powiesz na to?!
my baby zadrapujemy lakiery i łamiemy błotniki ale Wy mężczyźni od razu uśmiercacie...
;)
prosze mi tu nie chipać :) bo zaraz przyjda waranki i zrobia z Wami porzadek! :)
jeny... od razu mi się przyjemniej zrobiło.... :)
co nie zmienia faktu ze nadal mi zimno... i głodna jestem.... ech :) muszę poleźć do kuchni! dobrze, ze mój dom murowany bo bym jeszcze komodo w kuchni spotkała! :)