Dla odpoczynku od tych wszystkich Megarzodkiewek i zmutowanych Kretoszczurów z kosmosu tym razem Tv4 proponuje nam film trochę lepszej klasy. Starcie z żarłocznymi jaszczurami już w najbliższą środę, 17.04 o 22 na antenie Tv4 :)
wyciągnął temu gadkowi serce - słyszeliście to co ja czy mam omamy słuchowe?????
ale kogo tam zjadać jak zostało godzinę filmu i 4 ludzi?! Valdziu, te waranki nie mają pola do popisu :) tam by się jakis festyn teraz przydał :))))))))))
hahahahahahahahahahahahahahaha. ech.... nie wierzę w festyn w tym filmie! będzie punkt w dół za karę!
ja jem z oczywiscie :) ale robie tez taki bez, sernik z rosą - pyszny! ;) nie ma rodzynek :)kiedys sie musimy ugadac n sernikowy seans :)))))))))))))))))
wszyscy kochają serniki - nie znam nikogo , jak mu powiesz, ej, chodżmy na sernik, to powie, nie, nie lubię sernika :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Ja swoim znajomym powtarzam, że jeśli zjem ciasto od nich z rodzynkami bez wydłubywania, to znaczy że baaaardzo muszę ich lubić :D
A co to znaczy z rosą? Zbierasz nad ranem krople? :)
to taka pianka z białek na górze, która podczas pieczenia powoduje, ze się delikatnie skrapla na wierzchu i po wyciągnieciu wygląda tak, jakby złociste kropelki leżały na serniku :)))))))))))))))))) jak rosa z rana na liściach :)))))))))))))))
Dlatego u mnie w domowych sernikach rodzynek nie ma, gorzej z tymi piekarnianymi. Ale, ale! Nadszedl staly element naszych filmow, emocjonalne wynurzenia xD
Tak, ale wyjątkowo na takiej wieży, więc po spowiedzi nie nastąpi pożarcie od razu jak to jest w standardzie.
dziękuję dziękuję :) Valdziu mi tu właśnie wytłumaczył jak blondynce po 3 drinkach ;)
Pamiętam, że jak pierwszy raz oglądałem to po tej akcji z pralnią tylko czekałem w napięciu, skąd teraz wyskoczy waran.
słyszałam - idealne naśladownictwo! szacun :)
kocham Oldmana - podobał mi się tez w Leonie Zawodowcu :) a szklana pułapka to w ogóle dla mnie hit :)))))))))))))))) każda hahahahahahahahah :)
zaraz się posikam po tylu drinkach - czy tu jeszcze puszczą reklamę????????????????????? :D
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!1111 ten deszcz mnie dobije!!!! najlepsze jest to, ze se głóny bohater spieprzył i ma ich w nosie