Dla odpoczynku od tych wszystkich Megarzodkiewek i zmutowanych Kretoszczurów z kosmosu tym razem Tv4 proponuje nam film trochę lepszej klasy. Starcie z żarłocznymi jaszczurami już w najbliższą środę, 17.04 o 22 na antenie Tv4 :)
no właśnie.... bidulek, teraz nie dość, ze głodny bedzie chodził to jeszcze w opsikanych majtkach! ech... co za ludzie!
No dostała rewolwer i pyta "co takie mały" ? Chym czy każda lubi duże chym to zapewne zależy........
aaaaaaaaaaaaaa!!! no tak! no masz racje oczywiście! :) więc ja , że tak powiem... hmmm... mam duże dłonie ;P
gdzie oni płyna???? niezle jest to, ze on w koszulce i kurtke ma a ona lazi w koszulce na ramiaczkach... oczywiscie jej zimno nie jest a z niego dżentelmen jak z koziej dupy trąbka!
bbuhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhaaaaaaaaaaaa!!!!
osobiście jakbym dostał tego Patryka to bym mu wjebał... szczeniak pyska nie otworzy tylko ucieka zeby go gonic
jakis Ty dziś ostry jestes dla tych naszych bohaterów.... :)
ale ten komodo to ładny nie?! one nie sa komputerowe... ładne takie....
normalnie zapomnialam, ze on taki waleczny te chlopak! zlapał komodo na sznurek, bedzie go teraz tresował!!!
jeny,,,,, tak dawno nic Z-towego nie widzialam, ze ten film mi przeleciał jak z bicza strzelił!!!
moi drodzy, dzis beda jeszcze dwa filmy.... ale to juz po 23.00 to nie wiem czy komus bedzie sie chiało oglądac... :)