PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=6855}

Koszmar z ulicy Wiązów 3: Wojownicy snów

A Nightmare On Elm Street 3: Dream Warriors
1987
7,0 24 tys. ocen
7,0 10 1 24132
6,8 25 krytyków
Koszmar z ulicy Wiązów 3: Wojownicy snów
powrót do forum filmu Koszmar z ulicy Wiązów 3: Wojownicy snów

Jestem fanem serii więc musze przyznać że tą cześć obejrzałem wiele razy i musze przyznać że widać tu ręke Cravana który scenariusz napisał bezłędnie.Momet akcji w szpitalu jest znakomity w dodatku efekty są świetne i napięcie jest od pierwszych sekund filmu.Kruger tu cały czas straszy w odróżnieniu od 6 części a końcówka zrobiona solidnie.

ocenił(a) film na 8
sador1991

Owszem, zgodzę się, że ta część jest bardzo dobra. Rzadko mi się zdarza bym ocenił kolejną część lepiej niż poprzednią jakiegokolwiek innego filmu natomiast tutaj jest wyjątek.

ocenił(a) film na 9
alfabecik123

Racja tylko niestety kolejne części są gorsze od poprzednich

ocenił(a) film na 9
sador1991

Klimat jest najlepszy z całej serii

ocenił(a) film na 9
zegan333

Najmniej komiczna cześć tu Kruger jest straszny przynajmniej tak zapamiętałem go z tej części 13 lat temu

ocenił(a) film na 9
sador1991

Bardzo dobra część jedna z lepszych z serii dobre aktorstwo i efekty specjalne a sceny śmierci pomysłowe tak jak końcówka filmu.

ocenił(a) film na 8
Koneser_Kielce

Ten film obejrzany za bajtla w latach 80-tych zrył psychę mi i kumplowi. Baliśmy się wrócić do domu 2 klatki dalej. Może stąd problemy ze snem po 30 latach???

ocenił(a) film na 9
kriszteblade

Właśnie min. Z takich rzeczy zapamiętuje się horrory na całe lata. Teraz nie robi się takich horrorow

sador1991

Mi ta część podobała się (za dzieciaka) ze względu na tę koncepcję, że to są sny i oni w swoich snach też mogą "kreaować/fantazjować" i mają te MOCE :)
Pamiętam jak się cieszyłem, że wreszcie to oni mogą dpldoić Freddiemu, a nie tylko Freddie był tym robiącym krzywdę :)