PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=6855}

Koszmar z ulicy Wiązów 3: Wojownicy snów

A Nightmare On Elm Street 3: Dream Warriors
1987
7,0 24 tys. ocen
7,0 10 1 24128
6,8 25 krytyków
Koszmar z ulicy Wiązów 3: Wojownicy snów
powrót do forum filmu Koszmar z ulicy Wiązów 3: Wojownicy snów

według mnie ten film jest bardziej śmieszny niż straszny takiej chały nie powini wcale kręcić daje 1!!!!!!!!!!!

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
brucelee33

Film nie jest straszny, jest śmieszny. Nie wiem za co taka wysoka ocena, jak dla mnie 3/10 to max

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 9
sepultura_fan

Daj spokój... Niektórzy ludzie po prostu nie rozumieją klasyki horrorów lat 80 :|

ocenił(a) film na 10
Redrum

No po prostu strasznie mnie wnerwiają te szczeniaki jak wyskakują z takimi chłamowatymi postami.

sepultura_fan

Człowieku, kto tu jest szczeniakiem? Kto tu trzaska "chłamowate" posty??
Nie wiem ile masz lat i szczerze mnie to nie obchodzi, ale swoją postawą i swoimi postami ośmieszasz sam siebie.
"Twój stary jak dla mnie 3/10 to max. :/ "
Tak, to próbka Twoich umiejętności, Twojej elokwencji i obycia...
To co dla Ciebie jest klasyką, nie musi podobać się innym, czy obrazisz i mnie gdy dam temu filmowi niską ocenę i powiem że mi się nie podobał??
Nie wiem za kogo się uważasz, ale właśnie rozbawiłeś do łez mnie i moich znajomych. Więcej takich geniuszy nam trzeba, oj więcej!

ocenił(a) film na 10
toporminator

"Twój stary jak dla mnie 3/10 to max" Dobre nie :D

Sam nie wiem jak na to wpadłem. Fajnych masz znajomych widac znają sie na żartach.

A poważnie to wyluzuj trochę.
Po za tym jaki ktoś zakłada temat taką ja daje odpowiedź

No bo wybacz brachu ale takie coś (film po prostu dno!!!!!!!!
według mnie ten film jest bardziej śmieszny niż straszny takiej chały nie powini wcale kręcić daje 1!!!!!!!!!!! ) No proszę cie :/

Ja chociaż jestem chamski na maksa to przynajmniej was rozbawiłem >:D
He he he

sepultura_fan

Każesz mi się wyluzować? to chyba raczej bardziej przyda się Tobie, bo jesteś gotów zjechać każdego kto powie że ten film to dno etc.

"Ja chociaż jestem chamski na maksa to przynajmniej was rozbawiłem >:D
He he he"

Rozbawiłeś? Rzeczywiście to prawda, ale powodem do dumy to raczej nie jest, uwierz mi...

ocenił(a) film na 10
toporminator

"Rozbawiłeś? Rzeczywiście to prawda, ale powodem do dumy to raczej nie jest, uwierz mi..."

:D

No normalnie już nie wiem jak ci napisać :D