Film moim zdaniem okazał się wielkim rozczarowaniem pod względem gry aktorskiej, muzyki... wszystko było spiepszone :P jeśli ktoś ma ochotę oglądać to osobiście odradzam.
Potwierdzam - kupa straszna.. aktorzy drewno maksymalne...jak ktos jest masochosta to prosze bardzo
Jedyne fajne sceny to z ta nekromantką (czarownicą!)...
totalna kicha, glowny bohater wyglada jak dziewczyna,ma za bardzo wybielone zeby ;), gra aktorska ponizej przecietnej (poza chinczykiem), scenariusz bezsensowny i przewidywalny, bardzo duzo niedociagniec w scenariuszu - niektore sceny sa totalnie bezsensu. Strata czasu.
To jest jeden z przykładów czemu czasem lepiej w necie zobaczyć kawałki niż pójsć do kina i zmarnować sobie wieczór. Chociaż za śliczną aktoreczkę zaszaleje i 4 dam;) Już mogli by nazwać ten film inaczej:\ ten film się ma do kontynuacji pierwszej częsci, jak "uczciwość do polityka";)
Wpis. A naklepszy był ostatni boss....krol skorpion, ktory z braku funduszy był....niewidzialny:]
Brak słów... Szkoda czasu...! Tak po krótce można by podsumować owy film! Główny aktor - POWER RANGERS, szok! Obsada aktorska - totalne dno! Fabuła - nie trzyma się niczego, płytka i przewidywalna - większość filmów niskobudżetowych posiada ją bardziej rozbudowaną! Prawdą okazuje się, że większość kontynuacji "średnich filmów" jest po prostu ogromnym niewypałem, myślałem, że w tym przypadku będzie inaczej - zawiodłem się! NIE POLECAM nikomu! Moja ocena 1/10!