Król Skorpion 2: Narodziny wojownika

The Scorpion King 2: Rise of a Warrior
2008
5,2 11 tys. ocen
5,2 10 1 10742
Król Skorpion 2: Narodziny wojownika
powrót do forum filmu Król Skorpion 2: Narodziny wojownika

Jeszcze nie widziałem tego film. Po przeczytaniu wcześniejszych postów sam się zastanawiam czy będzie warto. Kiedyś obejrzałem wcześniejszą część. I powiem że przyjemnie się ją oglądało (moim zdaniem). Kontynuacja może być słabsza ale jak tylko nadarzy się mi okazja to oglądnę. Na razie nie skreślam filmu z moich planów. A może jednak mi się spodoba, w przeciwieństwie do moich poprzedników. :)

ocenił(a) film na 1
janek_02

nie ma szans:] Mi 1 też 1 sie podobała, ale zabrali muzyke Godsmacka i The Rocka, a efekty wyglądają jak robione domowym programem grafiki 3D.

janek_02

szkoda czasu ;p, można obejrzeć jedynie dla popatrzenia się na Karen Shenaz David ( niezła jest ^^), poza tym jest to prequel, a nie kontynuacja

ocenił(a) film na 1
galan15

taa te "efekty specjalne" minotaura i skorpiona wyglądają gorzej niz godzilla z lat 70ych, film ogólnie padaka straszna i lepiej se darować ;D

ocenił(a) film na 2
janek_02

Zgadzam sie z poprzednikami i zdecydowanie odradzam.Efekty i gra aktorska mizerne!!!

ocenił(a) film na 2
janek_02

Makabra ;/ Po długim oczekiwaniu wreszcie oglądnąłem ten film. Cały czas wierzyłem, że nie będzie taki zły. A tu kurcze wielkie rozczarowanie. Film po pierwsze strasznie nudny i długi!!! A całą historia płytka i bez żadnych spektakularnych zwrotów akcji. Mam swoją nauczkę, mogłem jednak posłuchać was. A te efekty to jakiś niewypał. Jedynym plusem jaki zauważyłem to kilka scen z walkami (spowolnienia upadków). A te dialogi oj nie były zbyt wciągające, ale muszę przyznać, że kilka razy się uśmiałem - ale to raczej z głupich sformułowań niż jakiegoś trafnego żartu. Zmieniam swoje zdanie i też odradzam oglądanie takich filmów. Sam nie wiem, po co ludzie kręcą takie gnioty.