Król Skorpion 2: Narodziny wojownika

The Scorpion King 2: Rise of a Warrior
2008
5,2 11 tys. ocen
5,2 10 1 10742
Król Skorpion 2: Narodziny wojownika
powrót do forum filmu Król Skorpion 2: Narodziny wojownika

Oglądałem z zapartym tchem! Film jest klasą samą w sobie! Trzyma w napięciu jak żaden inny! Polecam 10/10!

ocenił(a) film na 7
Plankton

Dwayne Johnson nie gra w tym filmie? Grał przecież w pierwszej części.

gabol2008

człowieku czy ty wiesz co to znaczy prequel?!:D Jak Johnson mógł grać skoro to sie odbywało ileś tam lat PRZED oryginalnym filmem, ludzie.....

ocenił(a) film na 1
Plankton

nie chcę cię obrażać, ale albo masz coś z głową, albo po prostu lubisz filmy kategorii B.
W każdym razie przesadziłeś :P

vilectro

Radzę zapoznać się z definicją sarkazmu.

ocenił(a) film na 1
ast

z tym, że plankton faktycznie dał 10/10
do tego fightclub - 4/10
sarkazm pełną gębą

wrak_fw

No może faktycznie masz rację.

ocenił(a) film na 2
vilectro

No nie narzekajcie tak...
w końcu czego wy się spodziewacie po planktonie. Przecież to nawet szczątkowego mózgu nie posiada, a już o tym że daleko mu do kręgowców to nie wspominam. To nawet owadem nie jest a Wy tutaj geniuszu oczekujecie. @:-) Taka rozwielitka albo ameba.

No i co? To dopiero jest sarkazm!

ocenił(a) film na 2
gandalfszalony

PS
Zapomniałem dopisać.
To że dał dychę temu czemuś (no każde pejoratywne określenie jakie mi przychodzi do głowy jest za słabe) to ostatecznie można zrozumieć - prawdopodobnie wiek robi swoje i jeszcze ten plankton. @:-) Ale tym FightClub'em to mnie porządnie rozpieprzył. No tego to nie będę nawet próbował zrozumieć!
Odbierzcie mu pilota!

Plankton

Ten film to totalna porazka zero dialogow fabuły a aktorach to nie chce juz pisac

ocenił(a) film na 2
Plankton

troll dnia.

Plankton

Zgadzam sie w 100 % !!!. Dla mnie tez 10/10. Niech sobie pisza co chca, ale Nam sie podabal ten film i tyle... Pozdrawiam ;)