Marna kopia wywiadu z wampirem, nieudolna próba odtworzenia klimatu nie mówiąc już o fatalnej grze aktorskiej, zwłaszcza głównego bohatera który za wszelką cenę chciał coś pokazać jednak jak widać momentami było to aż żałosne. Sama fabuła może zachwycić ale pod warunkiem że nie ma się więcej niż 16 lat. Typowy hollywoodzki kicz, nastawiony na nastoletnią publikę.
chodzi mi o klimat, grę aktorską itp. tak swoją drogą nie do końca kontynuacja, są elementy fabuły które się pokrywają.
Człowieku... co Ty piszesz? "są elementy fabuły które się pokrywają." Bo to sequel! Kroniki Wampirów to nie tylko jedna książka, a 10 i wszystkie się pokrywają. Dla mnie film był interesujący bo czytałem "kroniki" i miło było zobaczyć zobrazowaną wersję Lestata (bo moim zdaniem Cruise ukazał go w Wywiadzie jako chama, prostaka i tak dalej, a z tego co czytałem, np w "Posiadłość Blackwood" jest bardzo wrażliwy!)
człowieku sram na to czym to jest, dla mnie to porostu film który próbował naśladować klimatem WZW ale niestety nieudolnie, i to o czym piszesz nie zmienia tego faktu,
przyznaje się niepotrzebnie użyłem słowa kopia i nie napisałem w jakim aspekcie
tak swoją drogą wiesz w ogóle kim jest cham?? :)) zajrzyj lepiej do słownika, bo straszne bzdury tu wypisujesz
Nie rozumiem dlaczego na mnie naskakujesz. To co piszesz jest żałosne " zajrzyj do słownika"... chyba nie muszę mówić, że to nie ja nazwałem ten film kopią?
Otóż w filmie "Wywiad z Wampirem" Lestat nie był ukazany jako miła postać, stąd też określiłem Go chamem, bo był tam postacią która nie przywiązywała kompletnie wagi do tego komu odbiera w życie i w jaki sposób, a wystarczy wgłębić się w "Kroniki Wampirów" żeby zrozumieć, że tak naprawdę Lestat nie chce zabijać, można to wywnioskować miedzy innymi z rozmowy z postacią o imieniu Quinn w "Posiadłości Blackwood".
Poza tym specjalisto od słownika' "są elementy fabuły które się pokrywają"
- odkrycie roku, naprawdę, nie żeby fil "Królowa potępionych" był sequelem...
Nie jesteś za bardzo miły, więc odpłacam się tym samym.