PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=31908}

Królowa potępionych

Queen of the Damned
2002
6,3 39 tys. ocen
6,3 10 1 39110
4,4 9 krytyków
Królowa potępionych
powrót do forum filmu Królowa potępionych

Fajny.

ocenił(a) film na 9

Jeden z ciekawszych filmów o wampirach. Dla mnie wielkim plusem była tu muzyka i jednak ludzki charakter bohatera, który swoją drogą był nieźle przystojny. Trochę mi tylko ta kobieta tam nie pasowała, a głównie jej wygląd zewnętrzny, coś w niej nie tak było.

ocenił(a) film na 8
dkf

Muza 1 klasa:P

ocenił(a) film na 10
_Mycha_

Muzyka Stylizacja Dialog Efekty Specjalne I Aktorzy to jest Dobre : )

dkf

okropny

dkf

Ja bym to nazwala swobodna interpretacja ksiazki. Film jest dziwny. Niby Marius Jest tworca Lestata, ktory ma ciemne wlosy i dziwna twarz niezgodna z opisem. Jesse zakochala sie w Lestacie? NONSENS!! Muzycy wygladajacy jak emo... Masy innych rzeczy nie bede wypisywac, bo szkoda czasu. Nie podoba mi sie pomysl polaczenia dwoch ksiazek w calosc, poniewaz " wampir Lestat" dzieje sie w przeszlosci, opowiada o mrocznej sciezce glownego bohatera, i w kawaleczku o tym co sie dzieje "teraz"( lata 80), "Krolowa Potepionych" natomiast opowiada o terazniejszosci. Obydwie ksiazki zasluguja na porzadna, oddzielna ekranizacje. Jedyne, co moge pochwalic to muzyka.

dkf

Mi się film podobał. świetny aktor. Jednak uważam że wywiad z wampirem lepszy.

love_panic

to dobrze.

ocenił(a) film na 4
dkf

Muzyka rzeczywiście była świetna ale Lestat beznadziejny nie wiem jak można mówić że jest przystojny może lepiej się zastanów jak wygląda przystojny wampir bo to coś co w tym filmie przedstawiono jako Lestata na pewno nie jest przystojne.....

Akasha420

Każdy ma swój gust. Ja uważam że nie był brzydki ani piękny xD