PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=31908}

Królowa potępionych

Queen of the Damned
2002
6,3 39 tys. ocen
6,3 10 1 39110
4,4 9 krytyków
Królowa potępionych
powrót do forum filmu Królowa potępionych

To jak będzie kolejna część bo niedawno słyszałem że coś się szykuje...

Lestat_18

Kolejna część? Gdzie to słyszałeś? Mam nadzieję, że znajdą jakiegoś przystojniejszego Lestata...

ocenił(a) film na 7
Anzelma112

Gdzieś o tym pisali. Ma to być ekranizacja opowieści o złodzieju ciał czy jakoś tak,nie weim dokłądnie bo nie czytałem tej książki.

Lestat_18

Czytam w tej chwili tą książkę i powiem, że nudna jest :D Dużo gadania o relacjach Lestata z Davidem.

ocenił(a) film na 7
Anzelma112

Właśnie dlatego jej nie czytałem :P

Lestat_18

Skąd wiesz o czym jest skoro jej nie czytałeś? :P

ocenił(a) film na 7
Anzelma112

Znaczy czytałem to co pisało na okładce :P

ocenił(a) film na 5
użytkownik usunięty
Lestat_18

No to faktycznie jesteś wyposażony w wiedzę;-) Bez urazy.

Anzelma112

Rzeczywiście Opowieść o Złodzieju Ciał to jedna z gorszych części Kronik - jak dla mnie świetny do zrealizowania byłby Diabeł Memnoch albo Wampir Armand. Choć jak mają z którąkolwiek z części popełnić taką herezję jak z Królową Potępionych, to lepiej nic nie realizować. Anne Rice do scenariusza!

Bernkastel

"Rice ogłosiła, iż nie napisze już nigdy żadnego wampirycznego opowiadania: - byłabym bezgranicznie głupia odwracając się tak od Boga."
A "Królowa" jest całkiem znośna do obejrzenia...gorsze potworki się widywało.

ines_25

To prawda - jak byłam nastolatką bardzo, bardzo lubiłam ten film, dopiero na studiach się zmanierowałam i nic mi się nie podoba xD Szkoda, że Rice nie pisze już o wampirach, aczkolwiek ostatnia część Kronik - Krwawy kantyk - jest chyba jakąś autoparodią, więc może i lepiej? :)

Anzelma112

http://ohnotheydidnt.livejournal.com/66379344.html