PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=31908}

Królowa potępionych

Queen of the Damned
2002
6,3 39 tys. ocen
6,3 10 1 39113
4,4 9 krytyków
Królowa potępionych
powrót do forum filmu Królowa potępionych

To ma być horror!?!?;/ OMG przecież to jest syf. Pierwszy film na którym na prawde zasnołem. W połowie filmu "walnełem" sie na klawiature;/.
NIE POLECA!!!

ocenił(a) film na 8
jareczekpoland

taaa... znacznie "nudniejszy" i mniej ynteligentny niż zaaaaszypcy zawściekli... :) nie ma co...

ocenił(a) film na 1
jc_

tak i z pewnością lepsze od batmana;/ nie ma co batman rulez;/ a królowa potępionych to taki syf jakich mało i masz rację jest znacznie nudniejsza i na pewno mnie inteligętna od 2 fast 2 furious!!!

ocenił(a) film na 8
jareczekpoland

ta... ironia... mi się film podobał- choć zgodzę się- TO NA PEWNO NIE JEST HORROR... co do 2fastów- powtórzę... ironia... ale co do batmana- Burton rulez (bo wszystkie poBurtonowe mi nic a nic nie podeszły)

jareczekpoland

Ten film jest beznadziejnie beznadziejny chyba najgorszy film o wampirach no moze porownywalny z Drakula 2000

użytkownik usunięty
jareczekpoland

Przede wszystkim "Queen of the damned" nie jest horrorem. To ma być ekranizacja powieści Ann Rice i myślę, że fanom tych książek się bardzo podoba. Ja oglądałam ten film ze sto razy i bardzo go lubię. Genialny soundtrack i Jonathan Davis, który śpiewa wszystkie utwory w filmie.

Co do kwestii, czy jest to dobry film o wampirach, to uważam, że tak. Oglądam wszystkie filmy o wampirach, jakie jestem w stanie zobaczyć, dlatego coś wiem na ten temat. Patrząc przez pryzmat innych filmów, ten wypada całkiem dobrze.

dokladnie... to jest bradzo fajny film i tylko brak wyobrazni moze sklonic do jego negowania

ocenił(a) film na 8
zwol

no ba! wreszcie ludzi z tekstami na poziomie :) i oprócz tego z podobnym podejściem...
co do kogoś kto szrajbnął o Draculi2000 - podaj mi pod jakimi wzgędami porównujesz te 2 filmy, bo sam nie dojdę... :P