Pożałowałam że obejrzałam czytałam książkę "Wampir lestat " wg niej miał on blond włosy i był
przystojny a w tym filmie wygląda za przeproszeniem jak naćpany oszołom zawiodłam się jedyna
postać która mi się podobała to Marius <3
Yhmmm... :*, ale wogóle Tom Cruise pasował lepiej do Lestata niż ten dziwak z podkrążonymi oczami
Blondyn i przystojny. W książce to można napisać, ale w rzeczywistości nie występuje.
Choć rzeczywiście w KP taki chudziak straszny. Jakby nie "moc" z krwi, to by nikt nie uwierzył, że taki może kogoś w walce pokonać. Brr, jaki chudziak. Marius też metroseksualny. Z drugiej strony książka to czasy, gdy tacy byli modni, dziś w Polsce to by pisano o drwaloseksualnych wampirach, chyba że to też już minęło.
Uważam że nie jest się w stanie dogodzić wszystkim , choć również uważam że Tom Cruise w tej roli był świetny .
Ale teraz kiedy tworzony jest serial telewizyjny po raz kolejny każdy fan, zapewne na nowo ma swojego kandydata do zagrania Lestata .
Ja uważam że świetny w tej roli byłby Gaspard Ulliel - http://www.imdb.com/name/nm0880484/ - Świetny aktor który swoją charyzmą i spojrzeniem przyciąga przed ekran .
Po zatem ma jeszcze jeden plus, tak jak bohater również jest Francuzem .