PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=31908}

Królowa potępionych

Queen of the Damned
2002
6,3 39 tys. ocen
6,3 10 1 39113
4,4 9 krytyków
Królowa potępionych
powrót do forum filmu Królowa potępionych

Muzyka...

ocenił(a) film na 9

Najlepsza w tym filmie była muzyka:)poprostu świetna.A tak ogólnie....hmmm szkoda ze film bardziej przypomina ,,Wampira Lestata" niz ,,Królową...".I szkoda tez ze sa tam bledy.Ale co tam...Da sie ogladac...

ocenił(a) film na 9
Dzierzba

ogólnie to fajny....naprawde fajny...tylko ze tez im to polaczenie nie wyszlo...:(

Dzierzba

Muzka naprwdę fajna:) oglądałam ten film już dawno ale kilka razy już do niego wracałam. O jakich błędach piszesz??

izu_2

Jedna z moich(z tego filmu ) ulubionych piosenek to Stick X-Cold
jak ktoś chce to moge mu przysłać

Edward_Nozycoreki

jezeli masz cala muzyke do filmu albo chocia tytuly piosenek to mozesz mi przeslac na blandheflor@wp.pl
dzieki

ocenił(a) film na 9
Dzierzba

A choćby taki błąd ze Lestata nie stworzył Marius...zreszta nie ma tam nic o Gabrieli,ani o Nicku...o Armandzie tez nic nie ma.Zreszta Armand w tym filmie w ogóle Armanda nie przypomina.Mozna naprawde sporo wymieniac...

Dzierzba

muzyka faktycznie świetna, ma w sobie to cos co przyciaga, a co do filmu, da się obejrzec, ale jak nie zaprosili A. Rice do pisanie scenariusza, tak jak przy "wywiadzie..." to czego można się było spodziewac?

użytkownik usunięty
Dzierzba

Tylko na kolejne piosenki warto było czekać;)

ocenił(a) film na 8
Dzierzba

Mnie się najbardziej z całego Soundtracku podoba Deftones - In The House Of Files i oczywiście 'Forsaken' ;)